İlişki ister ciddi olsun ister flört aşaması olsun ne olursa olsun iki bekar insanın ilişki yaşaması doğru bir şey değil yani buna ne tarafından bakarsanız bakın yanlıştır bunu yaşayan da var yaşamayan da fakat doğru olan şey özellikle bayanlar için ilişkinin yaşanmamasıdır
45 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yaşayabilir kadınlar yaşayamaz yani özellikle bayanlar için derken
- +1 yıl
Kime göre neye göre tabi ahlak göreceli bir şey
- +1 yıl
Kadın 28 yaş ve üzeriyse çatır çatır yapılmalıdır. Akla gelen her fantezi denenmelidir. O yaş ve üzeri kadın bekarsa toplumda zaten bekaret konusunda intiba yaratmaz. Kadın cinselliği sınırsız yaşayabilir o yaştan sonra artık çılgınca
- +1 yıl
Cennetliksin kral
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi ciddi ilişkide cinsellik olmamalı neden günümüzde benim hem cinslerim yani erkekler bir kız kadın buldun mu hemen cinsellik yatağa atmak ister ama evleneceği zamanda bekaret ister Onun namusunu sorgular onun için bence olmamalı gerç Gerçi günümüzde artık bekaret kimsenin aradığı yok kızlarda da yalan çok evlendim Boşandım dedim ne olay bitiyor var benim öyle tanıdığım çok pis onlarca erkekten yaptı gezdi dolaştı ufak bir yalandan ali'sini buldu Öbürü de Osman'ı buldu
10 Yorumla
+1 yılKişilere bağlı bence evlenmeden olmamalı nişanlıyken bile tehlikeli hala ayrılma durumu var. He şimdi diyeceksin evlenince boşanma olmayacak diye bir garanti mi var tabi ki yok ama olsun bence böyle sen ne düşünüyorsun
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı yani genelde kendini çabuk versen ciddi ilişkiyi girmez, ciddi bir ilişki istiyorsan beklet onu , önce aşık olsun, aşık olunca o zaman kendini verirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada bir ilişki varsa zaten seks olur ciddi olsun olmasın.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik de olur anca.
00 Yorumla Aslında sorunuzun net bir cevabı yok, ilişki yaşadığınız kişinin ve sizin hayata bakış açınız, ‘eğitim’ durumunuz, ilişkiye bakış açınız vb. birçok faktör bu durumu etkileyebilir. Önemli olan karşılıklı dürüst olmak ve beklentileri de bu şekilde ifade etmektedir, bugün ülkemizde birçok erkeğin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamamalı (elbette bu söylem kadınlar için ve cinsiyetçi bir bakış açısını barındırıyor ) gibi bir söyleme sahip olup davranışlarıyla tam aksini sergilediğini görüyoruz, bu oldukça riyakar bir davranış şekli. Bununla birlikte hiç kimse karşısındaki kişinin kafasının içinden neler geçtiğini okuyamaz ve okumak zorunda da değil, bu durumda yapılacak olan şey, biz ne istiyoruz? öncelikle bu soruya odaklanmaktır diye düşünüyorum. Örneğin ben ciddi ilişki istiyorum ve cinsellik de yaşamak istiyorum, karşımdaki böyle birisi değil mi, o zaman bu ilişkiyi yaşamaya ve ona zaman harcamaya değmez bu kadar basit. Ya da tam tersi ben ciddi ilişkimde cinsellik yaşamak istemiyorum bu durumda bana saygı göstermeyen bir erkek benim için vakit kaybı olur, başka bir deyişle benim hayata bakış açım, yaşayış şeklim ne ise ona göre bir erkek/kadınla beraber olmak beni de karşımdaki kişiyi de mutlu edecektir, Standartlarımızı belirleyip ona göre partnerler seçebilirsek böyle bir soru da ortadan kalkmış olur. Ciddi ilişkide cinsellik yaşayıp yaşamayacağına kişi kendisi karar vermeli, partneri ya da toplum değil.
20 Yorumla
+1 yılKarşıklı birbirini tanıyor ve seviyorsa insan evet olur. Güven konusunda eminsen.
Milyon evli çift birbirini aldatırken bekarken sevişmeye takılanlardan geçilmiyor burada. Her şeyi bir nikaha, yüzüğe, söze bağlayanlar eş değiştiriyor evliyken. Daha saymaya gerek yok bence. Aynı düşüncedeyiz. Evliliği sonsuz güven kurumu, sadakatsizliğin olmadığı bir ilişki gibi göstermeye çalışanlar, gerçekleri görmek istemeyenlerdir.80 YorumlaAslında yaşanmalı... evliliğin yüzde 90 nini cinsellik oluşturur, hadi o nikah oldu diyelim o lanet mühürü yediniz. Cinsel uyum yok karşı tarafda sorun var ve narsist.. al sana nikah.. uğraş dur boşanama, gözün dışarı kaysın v. s.. ama gercekten sevdigini sevildigini bildiğin ileriye dönük ilişkide cinsellik olması için illa o imzayı beklemeye gerek yok. Zaten cinsel uyum varsa ayrılmazlar... ayrılsalarda hayırlısı böyleymiş , mahkeme düğün bunlarla ugrasmadan biter. Namusu iki bacak arasında aramayın.
10 YorumlaNeden olmasın? Herkes evlendikten sonra sevişecek diye bir şey yok. İki insan birbirini istiyorsa evlenmeden de gayet beraber olabilirler. Ama birisi istiyor birisi istemiyorsa istemeyene saygı da duymak zorundadır yani. Cinsellikle de ciddi ilişki olur cinsellik olmadan da olur. Bu konu göreceli bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bu fikirdeyim ama ailem başta olmak üzere toplum baskısı cekindiriyor ciddi ilişkim var ve sadece ön sevisme yasiyoruz ama ikimiz de istiyoruz yapmak ama ben tutuyorum oda saygı duyuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılciddi ilişki kafasını anlamıyorum ben bu kadınlardakı " evlilik garantili kendi örf ve adetlerimize bağlı" ilişki yorumu ciddi ilişki değildir sadece buluşmanın ilk günü yatağa da girsen bu ciddi ilişki olabilir cunku sonucta karsı tarafı ben bu kışıyı sevıyorum diyorsan geri kalan her seyın bır onemı yoktur
10 Yorumla
+1 yılBu ''Ciddi ilişki'' algısı nasıl oluşuyor mesela? Ne olunca tamam ben bu adama verebilirim ciddiyet noktasına geliyor kadınlar? Bu öyle bir şey değil ki karşılıklı karar verip yapılacak bir eylem. Taraftarlardan birisi istemiyorsa istediği kadar ciddi olsun ilişki olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYa şu mevzuya son noktayı artık koyalım gitsin.. olursa tadından yenmez.. harika olur tabiki.. ama.. tek bir şartı var.. sonradan hüsrana uğramamak..
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi bunun için net bir şey söyleyeyim mi Sana bu kişiden kişiye göre ülke işareti şimdiki yeni nesil artık tanıştığı ilk günden bile öpüşüyor s******** her şeyi yapıyor yani bunu günümüz insanına göre yorumlayacak olursak herhangi bir sorun yok ama bana göre tabii bazı şeyler evlendikten sonra olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta bu konuda istekli olursa bu ilişkinin boyutu ya da süresi önemli degilki zaten tek taraflı olucak ya da yaşanılacak bir duygu değil bu
50 Yorumla
+1 yılİlişkinin ciddi olup olmamasi onemli degil. Onemli olan ne istedigin. Ciddi olmayan iliski de de cinsellik olabilir ciddi iliskide de. Tamamen sana kalmis
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. elbet olur
yahu cinsellik ciddiyetsizlik değil
zaten evlilik kurumunun temel yapısı cinselliktir. elbette ciddi ilişkilerde karşıdakini bu konuda da tanımak gerek20 Yorumla
+1 yılCinsellik her iki taraf için de bi ihtiyaç sonunda.
51 Yorumla- +1 yıl
Artık toplumun bunu aşıp çiftlere göre fantezi tüyoları vermesi gerekir. Cinsellik toplumunun en büyük ihtiyacı. Cinsellik toplumda ne kadar kaliteli olursa o kadar az ekonomik kaygı, o kadar az siyasi kaos, o kadar az kavga olur. İnsanların birbirlerine saygısı hoş görüsü artar. İyi bir yetişkin iyi bir birey iyi bir insan olmanın temeli iyi boşalıp iyi döllenmektir.
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik yaşanması gereken bişey
42 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ciddi olmayan iliskilerdede cinsellik yasaniyor birakın bu düsünceleri cinsellik ihtiyactir. sonra icinizde uhte kaliyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik olmazsa ciddi ilişki değil, flört olur zaten. Bir "ilişki" terimi kullanmak istiyorsan içerisinde cinsellik olmalı...
20 Yorumla
+1 yılEskiden olmalı diye düşünüyordum. Şimdi ise ilişkiyi yıprattığını düşünüyorum. Belli kademeleri evliliğe saklamak hissiyatları zirveye çıkarıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence evlenmeden önce olmamalı. Eşin olduktan sonra
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar neden son kozlari cinsellikmis gibi dusunuyorlar. Olur da olmaz da. Muhabbetine bagli bence
10 Yorumla
+1 yılTavır davranış önemli ciddi mi değil mi anlamak için, bunu cinsellikle ölçemezsin
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle cinsel ilişki çok önemli sizi birbirinize daha çok bağlar
20 YorumlaHangi kültürde ve hangi ülkede yaşadığına bağlı diye düşünüyorum.
20 YorumlaYani bunun sorulmaması bile gerekiyor. Ciddiyse de olur değilse de olur, her türlü olur.
21 Yorumla
+1 yılCiddi bir dostluktan bahsetmiyorsak ilişki dediğin zaten cinsellikle bir bütündür.
20 YorumlaNikahsız ilişki olursa yüzde 80 ciddiyeti kalmaz
20 Yorumla
+1 yılİlişki içindeysem arzuluyorumdur da ilişki kurmuşuzdur. Arzulamıyorsam niye sevgili olayım zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmaz. Erkek aşık olunca seks istemiyo. Neden bilmem. Acaba zarar gelmemesi için mi bilmiyorum. Ama aşık erkek asla evlenmeden ilişki istemiyo. Sen soyunsan gelir üstünü kapatır o derece. Ama amacı aşk deilse her türlü becerir seni
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur, olmalıdır. Sadece el ele tutuşup yıldızları mı izleyeceksiniz? Bedenleriniz birleşmesin mi?
00 Yorumla
+1 yılhiç olmaz seks mex olmaz kesinlikle olmaz asla olmaz şiddetle olmaz amca teyze gibi kanka kanka gezersiniz
00 YorumlaCinsellik ciddi veya ciddi olmayan ilişkide olabilecek ve gayet doğal bir etkileşim yöntemidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu biraz da kişilerin bakış açısına ve inanışlarına bağlı bir durum. Eğer ilişki ciddiyse yaşanabilir.
00 Yorumla Ciddi ilişkide asla ve kat'a cinsellik olmaz, konusu bile dile getirilmez daha çok karşılıklı mesafe korunur fazla yaklaşılmaz temas zinhar yasaktır.
00 YorumlaCiddi ilişkilerin hemen hepsinin cazibe merkezi cinselliktir. Bireyler; birlikte vakşt heçirmek ve bundan zevk almak isterler
00 Yorumla
+1 yılBu kişinin yaşam ve hayata bakış açısına göre değişir. Kimi belli bir kesimin adet ve kültüne göre büyümüştür kimisi daha salaş bir bir hayattan gelir. Sen hayatın senin tercihin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin sadece takılmalık versiyonunda olursa olur diğerinde olmaz
10 Yorumla
+1 yılHer ilişki de olur. İlişkinin ciddisi trollü diye bir şey mi var.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? İnsan aşık olduğu kişi ile yaşayıp konuşmak ister zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre olmalı. İlişki daha güzel bir hal alıyor olunca birbirinizi tamamlamış gibi hissediyorsun. Ama tabi güveniyorsan yaşa güven meselesinde çok emin değilsen yaşama
00 Yorumla
+1 yılOlur elbette niye olmasın Mastürbasyon olacak halı yok ya
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi niye olmasın? İsteyen yapabilir de. Ben şahsen bu konuda kısıtlamam kendimi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet olmalı bu da ciddi ve güzel bir ilişkinin parçası çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bi alışmışliktan sonra olabilir neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılikilinin kendi kararı yani olabilir olmaz diye bi şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce ilişki bir ciddiye binsin de sonra düşünülür ama bazı şeyleri çabuk tüketiyoruz bu kadar abazan olmamak lazım her şey cinsellik değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz nasıl bu kadar hayattan insanlardan kopuk olabiliyorsunuz aklim almıyor xjxjj
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadıysan yapma. Kapı açıksa yap bilmiyorum kişiden kişiye değişir bence
21 Yorumla- +1 yıl
Kadın 28 yaş ve üzeriyse çatır çatır yapılmalıdır. Akla gelen her fantezi denenmelidir. O yaş ve üzeri kadın bekarsa toplumda zaten bekaret konusunda intiba yaratmaz. Kadın cinselliği sınırsız yaşayabilir o yaştan sonra artık çılgınca
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Her ilişki ciddi olarak başlamıyor mu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olmalı. sonra birbirini tanımayan çiftlerle dolu. sirf sks için evlenenler mutluluğu bulamıyor sonra.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın 👏
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten asıl ciddi ilişkide olmalı. Ten uyumu önemli, uyumlu olup olmadığını evlenmeden bilmek önemli.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhalde ki kadin ve erkeğin birbirine karşı elektrik hissettiği her ilişkide cinsellik olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur ama bırakıp gitmeyecek birisi ile olur. Güven vermesi lazım. Yoksa olmaz
10 Yorumla
+1 yılEşinse olmalı..
Sevgilinse uzak...
67 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevgiliyle ilişkiye girmek kötü bir şey mi?
- +1 yıl
Sevgilim dediğin kişi 2 gün sonra bırakıp gidebilir.
- +1 yıl
Eşim dediğin kişi de eviyken aldatıyor. Garibime gidiyor özellikle de kadınların bçyle yorumlar yapması. Evli erkek yamacınızdan ayrılmıyor, size sadık mı sanıyorsunuz. Evli çiftlerin neler neler yaptığını biliyor musunuz sizler? Evliler masumdur algısı aşılmayı bir bırakın artık. Bekarlar evlilerden daha iyi gözlemci emin olun. Bütün evli erkekler ALDATIR. NET!
- +1 yıl
Haddinden fazla genelleme yaptığın için seni dikkate almıyorum.
Şimdi çekilebilirsin yorumumun altından!! - +1 yıl
@düşünmektükenmektir bence bütün evli erkekler aldatır net demeniz çok büyük bir haksızlık ve yanlışlık. Ayrıca erkek kadın diye bakmak da yanlış, biraz erkek düşmanı bir yorum olmuş sizinki, aldatmanın kadını erkeği olmaz ve aldatan sevgililik döneminde de aldatıyor nişanlılıkta da, evli olmaya da gerek yok ve çevremde bir çok evli erkek var hiç birisi de eşini aldatmış değil. Genellemeleri kendi çevremiz ya da yaşadıklarımıza göre yapmasak daha doğru ve adil olur.
- +1 yıl
Ezik kadın erkekler aldatır diye genelleme yapman doğru değil kendi yaşamına göre konuşma dedim diye bana özelden kendince bir güzel ahkam kesip sonra da engellemiş 😂 bu ne çocukça ve zavallıca bir şey, birde 36 yılın tecrübesi bana bunu gösterdi diyor, keşke 36 yılın tecrübesi medeni bir insan gibi burada da konuşma yeteneği katsaymis size.
- +1 yıl
@Like_A_Rock Soruya yazmak gibi lüksü yok. Çünkü tarafımdan engellendi. Dolayısıyla size cevap veremezdi. O yüzden özelinize saldırmış olabilir.
Ayrıca mesaj kutunuzu kapatmanızı öneririm. Zira bu tip saldırılara maruz kalırsınız..
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl ciddi ilişkide cinsellik olur. Başka ne bekliyordun ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. cinsellik her ilişkide de yaşanabilir yeter ki çiftler istesin, hazır olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKomik ilişkide oluyorsa, ciddi ilişkide de olur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden cinsellik olmaz zaten. Ciddi ya da ciddiyetsiz olmasi farketmez.
00 Yorumla
+1 yılOlur evlilikte nasıl oluyorsan ciddi ilişkide de olur normal ilişkide de
00 YorumlaEvlilik dışı cinsel ya da cinsel yakinlasma bile olsa uygun değil asla sonucu hep vahim olmuştur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Cinsellik olması için ciddiyetle gerek yok bakış açını değiştir
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar