Cinsel Yaşam Evlilikte fantezilerle desteklenmeyen bir cinsel hayat bitmeye mahkum mudur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Fanteziler olmayan bir cinsel hayat monotonlasmaya ve bitmeye mahkum mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Evlilikte fantezilerle desteklenmeyen bir cinsel hayat bitmeye mahkum mudur? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben fantezi sevmem 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Bitmeye değil elbette, ama monotonlaşmaya mahkum olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oluyor evet Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet renklendirmek lazım ya da zaten fantezilere baştan yer verilmeli ;) 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Çoğu kişilerde bitiyor heyacan katmak isteyen çok kişi oldu bazılarına denk geldim hatta 0 1 Yorumla mayztimes +1 yıl Siz fanteziler yapıyor musunuz Yorumla
İzmirhatunu3 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Monotonlaşmaya mahkum canims 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çözümü yok mu peki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence bitmez bitmemeli 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Monotonlasma olmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Monotonluk hayatta standart hale gelmiş her şeyde olur. İş monotonlasir bu yüzden işi bırakıyor musun? Ayrıca seks evliliğin bir kısmı tamamı değil Yorumla Soran +1 yıl Fantezi yapmayınca farklı şeyler denemeyince monotonlasmiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bilemedin anne babana bak en yakınında Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Ne gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyuncaklar, roleplay vb tarz şeyler mesela Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ne alakası var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Monotonlasmiyor mu? Yorumla Erkan0080 +1 yıl Ne alakası var Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bayatlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben fantezi sevmem
Bitmeye değil elbette, ama monotonlaşmaya mahkum olabilir
Öyle oluyor evet
evet renklendirmek lazım ya da zaten fantezilere baştan yer verilmeli ;)
Çoğu kişilerde bitiyor heyacan katmak isteyen çok kişi oldu bazılarına denk geldim hatta
Siz fanteziler yapıyor musunuz
Monotonlaşmaya mahkum canims
Çözümü yok mu peki
Bence bitmez bitmemeli
Monotonlasma olmuyor mu?
Monotonluk hayatta standart hale gelmiş her şeyde olur. İş monotonlasir bu yüzden işi bırakıyor musun? Ayrıca seks evliliğin bir kısmı tamamı değil
Fantezi yapmayınca farklı şeyler denemeyince monotonlasmiyor mu
Hiç bilemedin anne babana bak en yakınında
Ne gibi
Oyuncaklar, roleplay vb tarz şeyler mesela
Ne alakası var
Monotonlasmiyor mu?
Ne alakası var
Bayatlar