Uzun ilişkiye dönmesi için ne yapmalıyım?

2 senedir tanışıyoruz, ilk başta bu benim yakın arkadaşıma aşıktı ama arkadaşımın uzun ilişkisi vardı onu sevmiyordu reddetti ama biraz bunun sevgisini kullandı, o sırada biz yakınlaştık ve sevgili olmadık ama cinsel ilişkimiz vardı f*ck gibi düşün, 3 ay takıldık sonra araya soğukluk girdi bu sevgili yaptı, sevgilisi ile 5 ay falan çıktılar, kızı annesiyle tanıştırdı ama bi yandan benımle de konusuyor, her neyse bu kız yakın arkadaşımla bunun arasında bir şey var sanıp olay çıkardı ve ayrıldılar, ayrılırken de ağır şeyler söylemiş şuanki sevgilime ve bu çocuk o 2 kızı silip bana yazdı kahve içelim diye. İlk başta kabul etmedim sonucta benı bırakıp dıger kızla sevgili oldu dıye, sonra gittim. Bana dedi ki etrafındaki kimseye güvenme seni bana çok farklı tanıttılar masum senmişsin, suçun yokmuş falan. Biz flört etmeye başladık. Sonra 2 ay geçti ben dedim biz neyiz sonucta fb olmak istemiyorum yeniden, böylelikle biz sevgili olduk.

Bana seni seviyorum falan diyor, önemsiyor ilk baştakinden çok farklı değerli hissettiriyor, ben uzun süreli ilişki olsun istiyorum, hep gizli yaşadık ilişkimizi şimdi doya doya yaşamak istiyorum ama nazar değer diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Fotoğraf falan paylaşmak istiyorum nazar değer diye korkuyorum.

Uzun ilişkiye dönmesi için ne yapmalıyım?