mastürbasyon veya seks fark etmez
kendinizi tatmin etmediğiniz zamanlar gergin, sinirli oluyor musunuz
mastürbasyon veya seks fark etmez
kendinizi tatmin etmediğiniz zamanlar gergin, sinirli oluyor musunuz
İnsan da temelde memeliler familyasının bir üyesidir, ve her memeli gibi kızışma dönemleri vardır. Pek çok memelinin aksine insan periyotu yıllık değil aylıktır...
Kısacası üreme çağına gelmiş her birey belirli aralıklarla içgüdüsel olan bu fonksiyonu yaşamalıdır. Türümüzün dişisinde bu süre 28 gündür, erkeğinde ise 72 gün olarak kabul edilir. Bu periyotlarla boşalma yaşamazsanız, hormonal yükünüz fizyolojinizde ve bağıntılı olarak psikolojinizde etkiye yol açar.
Bu arada kültürel nedenler ile bilinçli olarak bunu yaşamasanız bile, beyniniz uyku anında rüya vasıtasıyla bunu halledecektir. Kabul etseniz de, etmeseniz de durum böyle...
Tabi bu söylediklerim, sağlıklı bireyler için geçerli...
Hem de aşırı bazen başıma vuruyor. Kendime zarar veresim geliyor. Ulaşamıyorum. Kizlar açık açık geziyor. Canın çekiyor. Bazen şey düşünmüyorum. Kızın birisinden direk yatma teklif edeyim. O sağ sol bağırırken alayım jilet son sözün nedir diyip şah damarima basayım. Son söz etin kıymetli mi bu kadar demek isterdim. Düşünmüyorum belki anlar beni o zaman
Cevap
21Cevap
hayır olmuyorum
mastürbasyon yapmak isteyip yapamayınca sinirli oluyorum ve sürekli mastürbasyon yapmayı düşünüyorum
31 yaşımdayım hiç seks yapmadım. Gergin hissetmiyorum.
başlık yanlış oldu
detaya göre cevap verir misin jsjsd
Gergin hissetmiyorum.
İster İstemez oluyor sanırım iler ki zmansslr da...🤔
Evet
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler
Evet maalesef ama mastürbasyon yetmiyor genel olarak gerginim cinsellik istiyor vücut ya
Erkekler kesinlikle oluyor
Belki bazen
Evet eminim
Hayir
Niyee yahu
Psikoloji okudun aynı zamanda çift terapistligi üzerine yüksek yaptım 😁😁🤭
@Ayazz_35 öf bi sus
Bı sus 🤭🤭😁😁
@Ayazz_35 sana suç
Hadi iyi geceler;)
@Ayazz_35 mavili ne alaka? senin yüzünden bildirim geliyor sürekli. hem de kadını darlıyorsun öf ne yapışkansın
@Ayazz_35 yok ben öğrencisiyim kdkd allahım ya
soruş tarzından belli
Arkadaşlar gece gece uzatmayalım iyi uykular 💤😴🌌
@Ayazz_35 sağol canım
Evet, karısızlık sinir yapar
Evet, ve ilk seks sert geçiyor genelde
Genelde dört gün yapmasam sinir seviyem artıyor
hayır o tip huylarım yok
Tabiki mutlaka a. m rahatlatıyor
maalesef evet
Sonuçta oda bir ihtiyaç.
gerginlik oluyor doğal olarak