Cinsel Yaşam 19 yaşında ve 32 yaşında erkeğin cinselliği nasıl olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasil olur Güncellemeler+1 yıl Kiz 19 yasinda erkek ise 32 19 yaşında ve 32 yaşında erkeğin cinselliği nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ten uyumu yaşla ilgil değil iki tarafın uyumuyla alakalı.. çok iyide olabilir kötü de ama senin yaşında biri için erkek deneyimliyse senin için güzel olacağı kesin 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik olur, ama mutlu bir evlilik olmaz 2 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Bunlar eş ise kız 29 yaşına gelince adamda performans etkilenecek şekilde düşüyor arkadaşımdan biliyorum kız boşanmak istiyor 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kiz olgun seviyor erkekde citir seviyor cinsellik ise yasayan bilir yorum ise sert davranabilir kiza. Hard seviyir ise zevk 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 19 yaşındakinin penisi hiç inmez. 32 olan yolun yarısına gelmiş demektir. 19 yaşındakini kaçırma 0 1 Yorumla Rayan2 +1 yıl Kız 30 yaşına geldiğinde aldatır 43 yaşındaki erkeği. Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Adam bir süre taze kızın tadına bakar sonra daha olgunlara gözü kayar 😉 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl yaş arttıkça performans yavaşlar ortalama 50 yaş ve üzeri ciddi azalr 0 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 30 40 arası erkeğin top dönemidir. 19 yaşındaki daha yeni erkekliğe geçiş dönemindedir. 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl yaşın etkisi de var ama kişiye göre değişir , sigara içiyorsa bile durum farklı olur 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir herkesin performansı aynı olmaz. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kıza ufak diyemiyeceğim bu tabum yıkıldı benim. Gerçekten ne istediğini biliyorsa o fark kapanıyor 0 0 Yorumla
CemmCenkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Aynı yaşlarda birlikteliğimiz oldu gayet zevkli ve tatmin ediciydi👌 0 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Oha lan iki erkeğin mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kiz 19 erkek ise 32 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Kendi için soruyor ablası Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne kendim icin baskasina soruyom Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Boş ver kendi sorsun o zmn yanlış anlaşır böyle bak uzak dur öylelerdende 👍 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl 2 si birden mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kiz 19 erkek 32 Yorumla Skrt050 +1 yıl ha cinsellik güzel olur tabiki bende 30um genelde 18-20 arası kızlarla takılıoyrum daha iyi hatta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 32 deki ne istediğini bilir tecrübe olur. 19 yaşındakinde ise istek açim öğrenme çok olur 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tecrübe haricinde çok fark olmaz 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. yaşa değil libidoya bakmak lazım ve tecrübeye 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl 19 iyi olur 32 performanstan düşmeye baslamis olur 0 0 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl 41 yaşındayım, bir gecede 7 defa yaptığımı bilirim 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Super olur seni ezer geçer eğer iyiyse tabi 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek için 10. numara olur 0 0 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. birisi acemi diğeri tecrübeli olabilir 0 0 Yorumla
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl 32 lik dayı 3 sene sonra kaldıramaz jdjc 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tuhaf olur sana göre sen yıldız değilsin çünkü 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yaşında yapma bunu kendine Yorumla
HisBoşlukları Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İkiside mi erkek a. yav 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya eksik yazmisim Yorumla HisBoşlukları +1 yıl Anladım... Normalin dışında olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok iyi oluyor 🙈 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zevkli de ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek tecrübeli ise bunu çok iyi sana yansıtıyor ve keyif alıyorsun Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Katlar zker 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Kız 19 erkek 32 mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız mı 19 yaşında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bu tamamen cinsellik üzerine mi Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2* ay öncesine kadar benimde vardı böyle ilişkim ben 30 o 19 doyamazdi bana ayrıldık yani başka şehire gitti böyle bir adamla mi istiyosun Yorumla Soran +1 yıl Kendim icin sormuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
ten uyumu yaşla ilgil değil iki tarafın uyumuyla alakalı.. çok iyide olabilir kötü de ama senin yaşında biri için erkek deneyimliyse senin için güzel olacağı kesin
Cinsellik olur, ama mutlu bir evlilik olmaz
Bunlar eş ise kız 29 yaşına gelince adamda performans etkilenecek şekilde düşüyor arkadaşımdan biliyorum kız boşanmak istiyor
Kiz olgun seviyor erkekde citir seviyor cinsellik ise yasayan bilir yorum ise sert davranabilir kiza. Hard seviyir ise zevk
19 yaşındakinin penisi hiç inmez. 32 olan yolun yarısına gelmiş demektir. 19 yaşındakini kaçırma
Kız 30 yaşına geldiğinde aldatır 43 yaşındaki erkeği.
Adam bir süre taze kızın tadına bakar sonra daha olgunlara gözü kayar 😉
yaş arttıkça performans yavaşlar ortalama 50 yaş ve üzeri ciddi azalr
30 40 arası erkeğin top dönemidir. 19 yaşındaki daha yeni erkekliğe geçiş dönemindedir.
yaşın etkisi de var ama kişiye göre değişir , sigara içiyorsa bile durum farklı olur
Bu kişiden kişiye değişir herkesin performansı aynı olmaz.
Kıza ufak diyemiyeceğim bu tabum yıkıldı benim. Gerçekten ne istediğini biliyorsa o fark kapanıyor
Aynı yaşlarda birlikteliğimiz oldu gayet zevkli ve tatmin ediciydi👌
Oha lan iki erkeğin mi
Hayir kiz 19 erkek ise 32
Kendi için soruyor ablası
Yok be ne kendim icin baskasina soruyom
Boş ver kendi sorsun o zmn yanlış anlaşır böyle bak uzak dur öylelerdende 👍
2 si birden mi
Kiz 19 erkek 32
ha cinsellik güzel olur tabiki bende 30um genelde 18-20 arası kızlarla takılıoyrum daha iyi hatta
Tecrübeliyse zaten zevk alırsın bence
32 deki ne istediğini bilir tecrübe olur. 19 yaşındakinde ise istek açim öğrenme çok olur
Tecrübe haricinde çok fark olmaz
yaşa değil libidoya bakmak lazım ve tecrübeye
19 iyi olur 32 performanstan düşmeye baslamis olur
41 yaşındayım, bir gecede 7 defa yaptığımı bilirim
Super olur seni ezer geçer eğer iyiyse tabi
Erkek için 10. numara olur
Kadını doyurur tecrübe iyidir
19luk çıtırı moruklar doyuramaz.
birisi acemi diğeri tecrübeli olabilir
32 lik dayı 3 sene sonra kaldıramaz jdjc
dehşetül-vahşet zevkli zımbalamalı...
Tuhaf olur sana göre sen yıldız değilsin çünkü
19 yaşında yapma bunu kendine
iyi olur
İkiside mi erkek a. yav
Hayir ya eksik yazmisim
Anladım... Normalin dışında olabilir
Çok iyi oluyor 🙈
Neden mesela
Çok zevkli de ondan
Erkek tecrübeli ise bunu çok iyi sana yansıtıyor ve keyif alıyorsun
cok iyi
Mis olur
Sert
Katlar zker
Güzel olur
kızın beli kırılır
cok guzel olur tecrubelidir
Kız 19 erkek 32 mi
Kız mı 19 yaşında
Evet
Yani bu tamamen cinsellik üzerine mi
Evett
2* ay öncesine kadar benimde vardı böyle ilişkim ben 30 o 19 doyamazdi bana ayrıldık yani başka şehire gitti böyle bir adamla mi istiyosun
Kendim icin sormuyorum
Kim için
Olmaz knk
Kötü