Cevremde her haltı yiyen kızlar evlendi. Ben dogru adami bekliyorum beklemeye devam :((((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMeselenin bekaretle doğrudan bir ilgisi yok. Bakirelik, bakire arayan erkek için önemli bir şey. Bekaret aramayan bir erkek elbette evlenir bakire olmayanla. Siz de bekaretinizi koruyarak doğru olanı yaptınız. Bence de böyle devam edin. Size de hayırlı bir kısmet çıkacak inşallah.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onları geç bir bakire olan kızlar çok daha kolay evleniyorlar Ben bakir olmadığım halde iki kadını evlilik vaadi ile kandırıp hadi ordan birini 6 ay birini 10 ay 😀 yani onlar beni kandıracaktı ben onları kandırdım😀 artık evlenmeyi istiyorum tabii ki bakire olmayan biriyle de evlenebilirim ama bakire kız tabii ki her zaman önceliklidir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakire olmayan kızlar onunla bununla yatıp adama iyi muamele yapınca erkekler iyi keyif vereni tercih ediyor. Senin prensibin var saygıda duyuyorum ama güncelleme sisten biraz değişti cilveli işteki çekici kızlara gidiyor bu erkekler
00 Yorumla
+1 yılBir kadın 30 kadar bakire ise lanet olsun. O * da... onun olsun. Bakire olmayan kadın en azından bir şeyler bilir. Sen mal mısın da saklıyorsun desem... kizarsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yıl:) bekaretle igisi yok , sen az tebessüm ediyor ve erkek kafeslemeden anlamıyorsundur.
hem onlar evlense ne olacakki. öküz dolu dışarıda sana iyi bir erkek lazım. elmaslar ve çakıl taşlarını düşün02 Yorumla
Soran+1 yılIste iyi erkekte kalmamış shshhs
- +1 yıl
yo nadir bulunuyorlar , çok değerliler ve sadece hakedenler alabiliyor onları :) sende sabret güzellik. koca bulacağım diye kimseye verme o tatlı şeyini
+1 yılBakirim ben kendi aorunumu biliyorumda senin sorununu bilmiyorum p*rno p*rno tarz şeyler izliyor musun?
00 YorumlaSeninle hiçbir şey paylaşmadan niye evlensinler lan?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra olur o is
Soran+1 yılİmza nerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklediğin için evlenemiyorsun. Kadınlığını keşfet, erkeklerin ilgisini çekmeye çalış. Bekaretini kaybetmen gerekmiyor ama erkekleri cezbetmeyi öğrenmelisin. Artık erkekler kızların ayağına gitmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok sevgilim oldu. Ama sınırımı bildi. Seciciyim. Temiz erkek yok beni hak etcek 1. El erkek yok ondan evlenemiyrun
Cevap sahibi+1 yılBelki de bu yüzdendir. Temiz olmayan kızlar temiz olmayan erkekler ile evleniyor.
Soran+1 yılOrası doğru zaten temiz erkek 2. El kadin istemez
Peki diktırıpmı evlendı öyle ce mı kabul ettı erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bazısı takmiyor bakirelige ceo ile evlendi hatta. Dikitiren de var evet.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru adam falan yok. Ve her kapı sekse açılıyor :) acele et..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan kızlar sazan avına çıkıyor çabuk tutuyor balığını 😄 üçe beşe bakmadan kakalıyor kendini o yüzden çabuk evleniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek anlamiyir mu bakire olmadığını? Erkek nasil kabul edio
Cevap sahibi+1 yılSaf erkek buluyor yani geçmişte 50 erkekle de yatmış olsa önemsemeyen bunu kabul edecek erkek buluyor evleniyor kısacası geniş erkekle evleniyor bazende değişiyor tabi
Soran+1 yılHukuk okuyan bir arkadaşım herseyi yaşadı. Bakjre dgeildi. Zengin ceo ile evlendi. Ozaman o adam saf mi ki? Kafam almıyor sjshhsus ya da sırf kiz avukat şirkette yardim eder diye mi evlendi
Cevap sahibi+1 yılZeten zengin herşeyi yaşamış oluyor ona fark etmez p*rno yıldızı ile evlenen bile var eskort la evlenen bile var hergün aldatanla bile evlenen var yarın öldüreceğini bildiği insanla evlenen bile var kısacası çok SLK insan var şaşırma 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sende dikkat etme birak gitsin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evlenince mutlu bir aile kurarsın mutlu mesud yaşarsın, ötekiler günahlarının esiri olur bedel öderler mutsuzlukla...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖndeki zar bakirelik değil tecrübesiz bir şey yaşamamış kişi bakire oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen sorduğun sorulara bakılırsa hiç iyi değilsin yer uygun olsaydı bir kaç gif falan atardım
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında bakire olman güzel bişey
Zaman-ı vardır bekle benim gibi
00 Yorumla
+1 yılBekaret kontrolümü yaptın hepsine 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılCevredne universitede iken. Hatta masterdan kizlarda var. Sonucta sohbette konuşuluyor
- +1 yıl
Detayda aşırı haklısın ama kendini kıyaslama kimseyle. Her şeyin zamanı vardır senin zamanın gelmemiş demekki.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındasın ama hâla bakir erkek mi bekliyosun ahahshjdjd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDogru adam sizin icin nedir
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. El olcak. Beni hak etcek. Iyi karakterli olsun Okay
- +1 yıl
Pardon siz iyi birisimisiniz beni hak edecek demissinizde
+1 yılEvlilik için bekaret yeterli mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeterli baska erkekle olmus kizi kim napsin. Erkegide kabul etmem 2. El 3. El
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede doğru olan senin yaptığın
00 Yorumla
+1 yılBeb 30 oldum bekliyorum valla
00 YorumlaHayatta başarılar dilerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bu iş kısmet nasip işi
10 Yorumla
+1 yılEvlenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan diktiriyir evleniyor.
- +1 yıl
Sende evlenirsin
+1 yılLibido düşük demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek. Bakirelik libido ile alakalı değil. Koruma çevre AHLAK
- +1 yıl
Nerden belli yüksek oldugu yazar misin
Ysş nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yıl30
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden neden böyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem diktiriyirlar ya da hileyle mi
Cevap sahibi+1 yılNe hilesi güzelim kimse zara bakmıyor ki artık
Soran+1 yılBen bakıyorum işte off ya
Cevap sahibi+1 yılCanın istemiyor mu ki hiç nasıl tatmin oluyosun
Soran+1 yılAllah aşkına bakirelik verilir mi evlenmeden vermek aptallık ahlak kurallarına aykırı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktirmislerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de yap o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya ya yakın mısın neden iyi birini bulamadın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmayan kızlar hemen evleniyor. Bakireyim ama evlenemiyorum, bende mi hata var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat