Arap daha çok meslegim gereği cok international biriyim :D dubai, Abu dhabi , Qatar , lubnan Afrika, Ürdün den sevgililerim oldu. Haaa bide Hindistan... bide gurbetciler
1 Kıbrıslı 1 de özbekle olmuştum. bir de japonla. ne bileyim emenike ajanstan japon göndermişlerdi harbi diyorum bak ben de şaşırmıştım ama güzeldi. yine de bizim türk kızları best
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
buraya bayrakları dizip unesco gibi takılmak vardı ama maalesef alskfşal benim olsa olsa g6 falan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç olmadım sıfır..
affedersiniz bunu çevirebilir misnz?
Oh Dear and i suppose i had a stand guard over my greenhouse as well
Oh sevgilim, ve sanırım sera bahçemin üzerinde de bekçilik yapmam gerekiyordu.
Ah canım, sanırım benim de seramın başında bir bekçim vardı.
Seramın başında nöbet tutmam gerekiyor
Arap daha çok meslegim gereği cok international biriyim :D dubai, Abu dhabi , Qatar , lubnan Afrika, Ürdün den sevgililerim oldu. Haaa bide Hindistan... bide gurbetciler
Maşallah tüm Afrika ya sinir kapıların açık
Yasadim ordaaa
Sadece yaşadınız mi messla cinsel birleşim oldumu bisey sorcam
Contact info var mıdır
@benfavor yoo bakireyim bakirelige onem veririm. Evlenmeden nooooo. Araplar zaten hu konuda çok saygililar suana kadar bana yanlış yapan da olmadj
Türk hariç hepsi
Meslek ne
1 Kıbrıslı 1 de özbekle olmuştum. bir de japonla. ne bileyim emenike ajanstan japon göndermişlerdi harbi diyorum bak ben de şaşırmıştım ama güzeldi.
yine de bizim türk kızları best
buraya bayrakları dizip unesco gibi takılmak vardı ama maalesef alskfşal benim olsa olsa g6 falan olur
Tek milleten
1 yabancı kalan hepsi türk
Sanal çok oldu reel hiç
Üç farklı
4 ya da 5
Yok yanlış anladışım,2
3 diyim
0000000
000000
Türk demi yok