Eylülde kixa bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun demiş. Bitirmiş. 10 gün sonra kendi kixa yazmış. Bu defa buluşma kararı almışlar. Kız buna demiski Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş kizi instafa engellemis. Bir hafta sonra wpde silmis
Gece kıza seni seviyorum. esem yazar mıyım falan demis birlikte değiliz ayrıldık, belirsizlikler yanında birlikte olmayisjmjx bana guvenmemdn istememen falan demis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karakteri olmadığı için
Daha beteri kız asikmis
cunku her kisinin tadi farkli
Sevisme yok sadece sanal. Odada bi kez nude görmüş. Bi kerede çocuk kızın yüzünü ve boynunu opmus
iste olabilme ihtimalini seviyor cocuk
Azgınlık ya da unutamamak
Noue kixa aziyof. sadece nude göğüs fotosunu gormus
Yeterli yani
Bide boynunu yüzünü öpmüş. O zmn bile şeyi kalkmis
Heyecan veya can sıkıntısı
O an beyniyle düşünemediğinden
Amaç cinsellik
Neden o
Bni mi sevmiyor
Gece atmış sexting ve nude için sabah bi anlamı olmaz zaten
6 ay sevgili olmuşlar kıza çok destek olmuş..
Belli işte neden olduğu seviliyse zaten destek olacak tabi
Eylülde kixa bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun demiş. Bitirmiş. 10 gün sonra kendi kixa yazmış.
Bu defa buluşma kararı almışlar. Kız buna demiski Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş kizi instafa engellemis. Bir hafta sonra wpde silmis
6 ekimde olmuş bu konuşma.
17 kasimda kendisi yazdi kıza gece 2 de
Demek ki baya etkili şeyler oldu ki çocuk unutamadı ve yazdı
Üstelik kızın sadece boynunu ve yüzünü öpmüş. Basenjne bacagina dokunmus
Nude gogud fotosunu görmüş
Bisey yaşamamışlat. Kixi engellemis. Wpde yine yazfk ama
4 buçuk saat se. xting yapmislar ama mesela
Demek ki hoşuna gitmiş sexting nude gene yaşamak istemiş
Her defasında uazma deyip yine de kendisinin yazması peki
Bide kız sert cikmis en son bunun yazması çok absürt dehik mi
Evet öyle kızdan hala etkileniyor işte kopamamış ne olduysa
Sadece fiziksel dimi
O da var tabi ama Sexting de etkili olmuştur konuşmalar falan
Duygusal bisey yok dimi
Bide wpde sevgilisiyle profil yapmus
Kıza görüşmeyelim demiş sonra istedigim yere gelecek miydin falan yazdi
En son 6 ekimde kız rest çekmiş bu da kendine iyi bak sil her yerden demiş geçen gece kıza yszmix
Bence yok sadece sexting nude ile geçerdi gece , senle yapmıyor mu bu çocuk
Gece kıza seni seviyorum. esem yazar mıyım falan demis birlikte değiliz ayrıldık, belirsizlikler yanında birlikte olmayisjmjx bana guvenmemdn istememen falan demis
4 ekimde olmus
Bni istememen e guvenmemenr sinirleniyorum dems
2 sebebi vardır
?
Burdan mı anlatim
Olur
elinde bulunsun diye