Eşime bir şey alalım dediğimde bana istediğimi yapacaksın diyor. Ne yapmalıyım?

Ikimizde calisiyoruz. Iste mesela robot supurge alalim diyorum, istiyorum. Ortak odemeyi mantikli buluyorum boyle seyleri. Sonucta ev ile ilgili olan seyler ortak kullanılıyor. Hani bu kendime alacagim kiyafet ayakkabi falan degil ki sadece kendim ödeyeyim parasini.

Iste boyle bir seyler istedigimde tamam olur ama bu harcamana ortak olmam icin o zaman 1 hafta boyunca her istedigimi yapacaksin diyor. Ilk denedim hani ne isteyebilir ki diye. Kahvemi getir, bana masaj yap, hadi malum işi yapalim, işimle ilgili şu vardi onu halletsene (meslektasiz).

Reddettigimde, yorgunum, Şu an yapamam dedigimde o zaman istedigim seyi unut diyor. Robot supurgeyi boyle aldik. Bu siralar yine bir sey istedim ev ile ilgili bir esya yine ayni seyi yapti. Bende neyse bilmiyorum ya zaten borclarimizda var. Acelesi yok, acelesi olursa soylerim dedim. Digerinde cok yoruldum çünkü.

Ve bu yaptigi sey de hosuma gitmiyor. Gidip ben alacagim kendi paramla bu sefer uygun olmuyor. Yani ben bu harcamalari falanda ben tek basima yapmak icin calismiyorum ve bunun icin evlenmedim sonucta. Evdeki her seyin masrafını da ben ustleneceksem ne anlami kaldi umarim beni anlıyorsunuzdur.

Sonra bana bunu almak için para vermezsen beni yatakta göremezsin diyerek kendi lehime cevirmeye calistim durumu, bana yaptigi igrencligi kendisine yapmak istedim, bir sey demedi ama bilmiyorum. Her istedigime boyle yapacaksa işim var.

Eşime bir şey alalım dediğimde bana istediğimi yapacaksın diyor. Ne yapmalıyım?