Sevgilimin istekli olduğunu biliyorum ama bazen oyle bir konusuyor ki gercekten fazla mı istekli yoksa bana mı öyle diyor anlamadım telefonda cinsellik konuşuyoruz bana evlenelim seninle ilişkiye girersek şöyle böyle yaparız diyor sonra konuşurken b@şaldığımda durmam devam ederim diyor sizce olabilir mi yorgunluk olmaz mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastürbasyonla ilişkiyi ayıramadıkları içip atıp tutuyorlar ama genelde böylelerinin eşleri genelde mutsuz çok özgüvenli olanların, inşallah öyle bir durum olmaz da
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılBen Şu an da mutsuz degilim ama cok istekli gibi davranması beni şaşırttı acaba ben biraz karsimdaki insanın istekli olmasını istiyorum dediğim için bu şekilde yapıyor olabilir
- +1 yıl
Abazalıktan da olabilir
Cevap sahibi+1 yılKendince fantezi yapıyor işte ama bunlar yaşanmadan bilinen şeyler değil işte büyük sorunlar yaşanabiliyor bu konuda evlenince
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılO azginliktan soluyor evlendikten sonra bambaska bir erkek olucak 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten şaşırdım yorulmucan mı dediğimde yorulmam ben dedi
- +1 yıl
Heee yawww hee de ona 😂😂
Soran+1 yılBunun garantisi veriyormusun dedim veriyorum gör bak diyor 😅
- +1 yıl
Sormasi ayiptir nekadar aleti var acaba 😂
Soran+1 yılKüçük ama ben öyle şeylere takmıyorum önem veren kızlardan değilim sevgilimi onun için sevmedim
- +1 yıl
Sanki ole hissettiren biriymis gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalınca duruyo bi 5-10 dk sana boş boş atıp tutmasın gel sana erkeklerle ilgili merak ettiğin herşeyi anlatıyım doğrusuyla sen sor ben cevaplıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettiğim bisey yokta sadece sevgilimin öyle kendisini çok istekliymis gibi göstermesi beni şaşırttı acaba ben öyle cinsellik hakkında konuşurken gaza mı geldi
+1 yılNe güzel işte millet arar bulamaz buda bulmuş bunuyor
00 YorumlaHiç seks yapmadığı belli 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında bana önceden ilişkiye hiç girmedim dedi sonra konuşurken bana 1kere yaptım dedi ben de sen bana ilişkiye girmedigini söylemiştin demistin dedim ben de anlamadım konuşmaları çok istekli görünmeye çalışması bana garip geldi
Soran+1 yılBelkide olabilir dediginiz gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok onlar hep lafta oluyor merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılYani şaşırdım bide nasıl ya dedim kendi kendime hiç yorulmucan mı dediğimde ben yorulmam sana karşı böyleyim diyor
Cevap sahibi+1 yılAklınca sana sana hava yapıyor eminim ki bakirdir cinsellik hakkında hiçbir bilgisi yok
Lafta sedat peker icraatte pamuk şeker
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
+1 yılHep lafta
05 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum ki garantisi var mı bunun şimdi böyle bisey mümkün olur mu yorgunluk olmazmı veya o an hani değişim
- +1 yıl
Yasin kaç
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Onun
Soran+1 yıl25
+1 yılSana bağlı
00 Yorumlaniye değişsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin libidosu çok yüksek gibi evlendikten sonra değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat