Sizce doğru olanı, iyi olanı mı yaptım?

İnstada bi cocuk yazdi iyi hos konustuk ettik. Bana dedi bakire misn bende evet dedim sonra ben bakire degilim dedi. Bende benim gibi olani istiyorum ya hani bakire olsun istiyorum. Biraz daha konustuk. Neymis iliskide +18 olmaliymis geceleri disari cikmak isteyecekmis bisey demeyecekmisim. Ozgur olmayi rahat olmayi istiyomus kizlarla istedigi gibi bulusmak isticek laf soylemicekmisim. Gozu yukseklerde ve surekli kendini oven ben soyleyim boyleyim canim kendim cidden ben guzel seviyom vs vs. Sonunda konusmasak olur mu dedim olurda neden dedi. Kafa yapima uymuyosun gerisini sorma dedim. Sonra iyi tamam dedi. Ben duramadim ( gelmis bakire degilim diyip evlenmeden cinsellik bekliyosun sonra bide neden konusmak istemedigimi soruyosun ben senin yerinde olsam hemen anlamistim. nedenini neyse susayim simdi kezban lafini yapistirirsin kavga etmek istemiyorum. İyi geceler) yazip mesajini gormeden mesajlardan ciktim. Geriye yazdi biseyler hic girip ne yazmis diye bakmadim. Mesaj Atar atmaz mesajlara girmeden direk sildim attiklarini ne yazdi diyede hic bakmadim. Oyle konusmayi biraktim iyimi yaptim?
Sizce doğru olanı, iyi olanı mı yaptım?