+1 yılYatakta onu mutlu ediyorsun ama onun düşüncesi nedir. Sadece cinsellik ise kendini daha fazla kullandırma. Ama seviyor ve seni önemsiyorsa bir önemi yok. Zevk almaya bak.
03 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermiyorsun ki
Soran+1 yılÖnemsiyor, sevdini hissettiriyor oyle hediyeler alma şımartma yok ama nebilim hissediyorum işte
- +1 yıl
Ne hissediyorsun
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Küçük yerde öyle gizli bulusma yeri olmayınca evine gidip buluşma cinselligi getirmiş ikimizinde ihtiyacı özlemi o olunca diğer şeyleri konuşmadan direk cinsellige girmiş bir arada wyni evde olunca cinsellik denizinde yüzmeye doyamiyorsunuz. İlerisi içinde diğer zamanlarda telefonla görüşerek evliliğe çekip söz nişan prosedürleri yapın derin değilse fb gibi durum olur. İnşallah hersey gönlünüzce olur
00 Yorumla
+1 yılBu soruların troll olduğunu erkeğin sorduğunu düşünüyorum 7 yıldır bu siteyi kullandığım için hepinizi iyi tanıyorum. Bir kız kendini bu kadar küçültmez üsluba bak “vermek”Bakkal hasan amca çocuklara şeker verme 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Anladığım kadarıyla Cinsellik dışında pek de bir paylaşımınız yok. Sen sürekli ona istediğini vermek yerine bir kerede cinsellik dışında vakit geçirmeyi teklif et nabzını ölç derim. Çünkü bir ilişkiden cinselliği çıkarttığın zaman geriye konuşacak ve yapacak hiç bir şey kalmıyorsa ortada aslında gerçek bir ilişki yoktur.🦋
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası yaptığınız tek aktivite arabaya atlayıp evine gidip sevişmekse bu sevgili ilişkisi midir fakbadi ilişkisi midir sorgulanır. He senin için bir sorun teşkil etmiyorsa devam edebilirsin fakat senin amacın ciddi ilişkiyse ileriyi düşünüyorsan farklı farklı aktiviteler de yapmalısınız. Yemeğe çıkın, sinemaya gidin, varsa müze tarihi yer gezin. Yürüyüş filan yapın. Eğer bunları yapmazsan sadece gidip sevişirsen adamın gözünde düşersin ve otomatikman sevişmeye koşullanır başka bir şey yapmaz seninle.
20 Yorumla Sen bayağı bir aşmışsin kendini lan neden hemen teslim oldun biraz naz yapsa idin biraz seni zorlasa idi yanı bu yaptığın çok yanlış ztn her isteğimi yapıyor bundan sonra da her isteğimi yaptırırım havasına sokarsın onu sonra ebenin awmi 3 boyutlu görürsün yazık etmişsin kendine 1 aylık ilişkin var ama bakirligini vermişsin derdine ne oldu erkek kıtlığı mi var 6 8 ay bari olsa idi ilişkin hızlı giden atın boku seyrek düşer yarın birgün popona tekmeyi yeyince anlarsın 😉
24 Yorumla
Soran+1 yılHaha ne komiks şeyler yazmışsın.. naz yapasım gelmedi bende istekliydim o da efendi kariyerinde isim sahibi falan etkilendim yaptık işte.. ama bunu yaptık diye demiyorum ki artık seninim falan.. Her istedimi yaptırırım havasına giremez bence kaybetme korkusu da var..
Soran+1 yılNe alaka her istedini yaptırmak ne demek ya olgunlaşmamissin belli.
Soran+1 yılNe gibi halden hale
- +1 yıl
:D :D :D @benolaff
+1 yılFazla g*tten veriyorsan bir yerden sonra duman çıkartmaya başlarsın fazla zorlama kendini gırtlak mirtlak yapma
20 Yorumla
+1 yılBence en doğrusunu yapıyorsun, bağlanır sana. Ben olsam daha çok bağlanırdım yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya değişik bir fikir öyle mi dersin 😂
- +1 yıl
Bu muameleyi bana yapsan senin sözünden asla ayrılmazdım. O derece. Ama karakter meselesi kimisi karaktersizdir, senin yaptığın herşeyi siler atar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor, tek derdi sana basmak ve zevk alıp boşalmak. Sıkılınca tekmeyi atar haberin olsun. Yapma bunu kendine, alıp direk eve götürüyor gururlu ol
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bu bir yandan güzel sana aşık olursa evliliğe bağlarsınız bu birlikteliği
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldu gibi seviyorum demeye başladı
+1 yılolan olmuş öyle bir ver ki başka bir şey düşünemesin
10 Yorumla
+1 yılBu konuya benzer bir şey yaşamıştım ben de istersen konusalim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaya aciz kendini kullandiran bir kız olduğunu anladık
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle insanları da sevmem
Soran+1 yılSakin ol kral 😛
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim manit cinsellik istio dio ayrılmayı düşünürken insanlar neler yapıo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRutine biner diye korkuyorum demişsin ama zaten rutine binmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın gözünde tek işlevin sana basıp sonra işin bitince geri evine bırakmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sorun sevişmek değil, sorun ilişkinizde sevişmekten başka hiçbir şey yapmamanız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkindaysan sadece o isi yapıyorsunuz onun üzerine kurulu iliski dedigin sey fb
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda biriyle özel konuş bilen bi erkekle emin ol çok etraflı bi konu iyi yönleri de var bu yaptıgının kötü yönleride hepsi burada yorumda konuşulamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kac ay sonra sana kirli ve basit kadın muamelesi yapıp ilişkiyi bitircektir emin olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmadan vermişsin:)
01 Yorumla
Soran+1 yılVerdim kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver , tadını çıkar işte
08 Yorumla
Soran+1 yılCikariyorum da sıkılır mi
- +1 yıl
Bu korku seni yer bitirir. Yersiz kafaya takıyorsun
Soran+1 yılÖyle mi
- +1 yıl
Seni arzuladığı sürece sorun yok
Soran+1 yılArzuluyor ama o arzusu ben çok verdiğim için kacarmi
- +1 yıl
Arada farklı şeyler denemeyi teklif et ya da yap ne bileyim
Soran+1 yılFarklı şeylerden kasıt
- +1 yıl
Ne seksi kıyafetler, farklı pozisyonlar, oyunlar vs
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonu kötü sıkılırsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmasın diye artık ben nasıl bir yol izlemeliyim
+1 yılTek yaptığınız oysa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılKyk ds kalan okulu salmış kız bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bir heyecani yokki su an
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni çook iyi anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılaçık ve net olucam. ayrıl direkt.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence şu an ücretsiz bi eskorttan farkın yok şu an
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ler daha iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılher şey ölçülü bence bıkar senden
10 Yorumla
+1 yılÇok almışın bence
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gidio
yaptıktan sonra ilgisine bak :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilgili
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötü tabi tekme yiyince gelen pişmanlık hissi 😆
00 Yorumla Fb gibi olmuş bu
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ama çok da umursamıyorum sadexe fikir almak istedim
+1 yılAh ah bulsak bizde bir tane böyle
10 Yorumla
+1 yılSiz sevgili değil fbsiniz
00 Yorumla
+1 yılNiye yapıyorsun bunu
00 YorumlaSenin gibi sevgilin olsa keşke
00 Yorumla
+1 yılSonu kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şanslı iste
00 Yorumla:D:D:D olmuş zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakında sıkılır
05 Yorumla
Soran+1 yılNapim Peki ara mi verim iliskiye
Cevap sahibi+1 yılFarklı aktiviteler yapın istemiyorum de seks
Soran+1 yılAktivite benim ailemden dolayı yapamıyoruz bazı durumlar yasiyorum ben.. evde ikimiz güzel vakit geçiriyoruz ama illa o iş oluyor işte karisilikli
Cevap sahibi+1 yılCinsellik üzerine kurulu ilişki yürümez hangi şehir bu kadar küçük ki evden çıkmıyorsun
Soran+1 yılBaşka sebepler var boş ver.. cunsellik üzerine kurulu bir ilişki oldu evet güzel dedin napsam ya ben simdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanıyor ve biktigi zaman bırakıp gidecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç bekaretini ona mı verdin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsıkılır
00 YorumlaBunu durdurmalısın
16 Yorumla
Soran+1 yılNe demeliyim
Soran+1 yılDedim aslinda , karşılıklı ikimiz de istekliyiz beraber mutlu oluyoruz hem senin her anlamda mutlu ve huzurluyum diyir
Soran+1 yılOf acı son bence ama denicem
+1 yılİlkin miydi
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaniii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi yaşın kaç
05 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de 32
Cevap sahibi+1 yılseks zormu ilk kez yapcaz
Cevap sahibi+1 yılSevgilim korkuyur
Cevap sahibi+1 yılBakalım bizde evlencez
Cevap sahibi+1 yılsekste sıkılma olmaz partnerin sogumaz