3 ay lik evliyiz biz aslında duyuyorduk 5 ay sonra tutuyor filan denemelere başlayalım anca tutar dedik ama erkenden hamile kaldım enfeksyon vardı bende hap kullanıyordum birde doğum doktoruna kontrol için gittim doktor kist var dedi enfeksyon için tahlil yaparken gebelik içinde yapmış gördüğü sağ yumurtalıkta ki kist değil 1 haftalık Bebekmis bugün 10 gün lük olduk
Bizde işte 5 ay lik olunca anca tutuyor filan diye denemeye başladık anca tutar diye ama erken oldu sağlıklı olur inşallah ben bilmiyordum hamile olduğumu enfeksyon ilacı kullandım umarım zarar gormemistir
Yok ya biz araştırdım sağlı insanlar bile 5 aydan sonra anca kalıyorlar diye bizde deneyelim de 5 ay sonraya anca tutar dedik erken tuttu bende hiç hamilelik beklemiyordum küçük die doktor bile anlamadı zaten sağ yumurtalıkta kist var dedi o yine yeni oluyormuş keseye bile dusmemis daha
Supriz oldu ama umarım keseye düşer ve tutunur daha yumurtalıkta inşallah sıkıntısız gelir yok denecek derece de temiz gibi dedi doktor sağol Allah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben uzun yıllardır geri çekilmeyi mükemmel bir başarıyla kullanıyorum
Geri çekilme
Geri çekilme yöntemi. Et ete temas etmesi gerekiyor ya
Valla spiral oldukça iyi. Hiç bir şey kısıtlamıyor her şey full yaşanıyor hap gibi hormonal dengeye zararı yok. Prezervatif gibi zevki kısıtlamıyor.
Geri çekilme güvenli değil prvtf şu ana kadarki güvenlilerden
Condimsuz asla dikatedilmeli
Tabikn nsnsns
Korunmadik 2 buçuk aydır 10 gün lük hamileyim
Maşallah yenimi evlisiniz
3 ay lik evliyiz biz aslında duyuyorduk 5 ay sonra tutuyor filan denemelere başlayalım anca tutar dedik ama erkenden hamile kaldım enfeksyon vardı bende hap kullanıyordum birde doğum doktoruna kontrol için gittim doktor kist var dedi enfeksyon için tahlil yaparken gebelik içinde yapmış gördüğü sağ yumurtalıkta ki kist değil 1 haftalık Bebekmis bugün 10 gün lük olduk
Maşallah iyiymiş ama erken olmus
Bizde işte 5 ay lik olunca anca tutuyor filan diye denemeye başladık anca tutar diye ama erken oldu sağlıklı olur inşallah ben bilmiyordum hamile olduğumu enfeksyon ilacı kullandım umarım zarar gormemistir
İslalah bişey olmaz Allah bağışlar isallah siz hiç korunmadiniz
Yok ya biz araştırdım sağlı insanlar bile 5 aydan sonra anca kalıyorlar diye bizde deneyelim de 5 ay sonraya anca tutar dedik erken tuttu bende hiç hamilelik beklemiyordum küçük die doktor bile anlamadı zaten sağ yumurtalıkta kist var dedi o yine yeni oluyormuş keseye bile dusmemis daha
Amin Allah razı olsun
Ne demek rica ederim
Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin isallah herznan yazabilirsiniz
Sağol un teşekkür ler
Sizde
Enfeksiyon geçti mi şimdi
Tahlilde enfeksyon temiz denecek derecede çıktı
Bebeği etkiliyor çünkü o yüzden sordum geçmiş olsun hayırlı olsun bu arada hem de sürpriz olmuş😊
Supriz oldu ama umarım keseye düşer ve tutunur daha yumurtalıkta inşallah sıkıntısız gelir yok denecek derece de temiz gibi dedi doktor sağol Allah razı olsun
Nasipse eğer oluyor. O beş ay sonra olur diyenler tamamen yanıltmış ama sizi öyle bir şey yok
Bugün sağlık ocağına gidip gebelik değerim yükseliyor mu baktırmak istiyorum inşallah nasipte vardır 🙂🙂
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum 😊
Sonucu yazarim ne zaman çıkarsa 1 gün sürüyor galba🙂
Olur t k p edin lütfen beni soracağım hatırlatacağım size😊
76.76 çıktı bugün değerim normal mi sizce sağlık ocağı hamilelik yavaş bebeği alır gibi korkuttu beni
Ben kaynanamla hic korunmadan yapıyoruz, riskli olması daha zevk veriyor. Olurda hamile kalırsa'da ben buna karşı değlim
En zevklisi kondomsuz, geri çekme ile olan
kızlardan uzak durmak :D
hiç yapma korunmanada gerek kalmaz:)
geri çekme. başka tanımam.
Korunmama gerek yok ki hrjrj
Et ete değecek Kendimi geri cekiyorum.
En iyi korunma hiç yapmamak 😂
Kondom ve iğne
Spral doğum kontrol hapı kondom
Doğum kontrol hapı ya da iğne
en temizi kondom bence
Yani her yöntemde risk vardır