Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Libidon yüksekse gayet normal. Takdir ederim böyle kadınları, aşağılayanı ayıplarım. Her kadın bu kadar istekli olmaz, böylesi de bize denk gelmez... Dediğin gibi istekli ve yatakta mal gibi yatmayan, aktif kadınlardır gerçekten kadın olanlar. Sallama sen onları lakin bu libidoyu mastürbasyon ile heba etmen üzücü...
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin libidosu ve yaşamı farklı. O yüzden takılma sen burdakilere. İnsan sonuçta o enerjiyi atacak bir şey arıyor. Bu herkesde farklı işliyor. Sen nasıl mutlusun ona bak. Partner her zaman olmadığı için böyle dönemler olabilir insanin hayatinda. O yüzden olumsuz da bakma, doygunluga ulaşmak önemli, tabi ki mastürbasyon seksin yerini tutmasa da sonuçta zevkini alıyorsun.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal saglikli bir kadinsin gayette dogal esin veya partnerin yoksa niye yapmiyasinki sonucda sende insansin kadinlarin istegi arzusu yok diye birsey yok sonucda sizinde bedenen ruhen rahatlamaniz gerekir es veya partnerde yoksa ne yapacaksin tabiki masta yoneleceksin
14 Yorumla- +1 yıl
Bukadar kim kizdirdi seni bilmem biliyorsunki bizim halkimiz kendi yapamadigi birseyi baskasi yapinca onu linclemeyi hakaret etmeyi gorev sayar aslinda kendi yapabiliyor olsa on katini yapar ayrica yine bizim halkimizin sayilarla arasi kotu olmasina karsin konu cjnsellik ya da iliskiler olunca sayilarda harikalar cunku insan anatomisinden insan vucudundan bir haberler bilseler 40 li yaslar saglikli bir kadinin saglikli bir erkegin zirve oldugundan habersizler onun icin yapilan yorumlara gul gec derim
Soran+1 yılCahiller başkada bir şey demiyorum, Menapoza girmedinmi daha diyorlar, Bi kadın 40 yaşlarında menapoza girmek zorunda değil, ben 14 yaşında Regl oldum, 7-8 yaşında değil.. Geç ergenliğe girdim zaten. Dışardan bakan 42 olduğuma inanmıyor bile. Gülüp geçemiyorum maalesef, nedenide şu, Z kuşağının bu kadar aslak ve Cahil olduğuna inanmak istemiyorum.
- +1 yıl
Inanin inanin cok cahiller teknolojinin icine digduklari icin kendilerini akilli zeki saniyorlar ama farkinda degillerki muhakeme empati arastirma ogrenme diye birsey yok kendi bedenlerinden haberleri yok ayrica bir kadinin menepoza girmesi demek o kadinjn cinselliginin bittigi anlamina gelmez sadece dogurkanligi ve regli olmasi biter kadin yine kadindir ve cinsel hayati devam eder cinsellik demek sadece uremek icin olmadiginin bile farkinda degiller cahile laf anlatacaginiza cok uzun gorunen bir okadarda kisa olan bu guzel hayati gonlunuzce yasamanizi temenni ederim siz kadinliginizin duygularinizin hislerinizin farkinda olan bir kadinsiniz hepde boyle kalin
- +1 yıl
Eig icin tesekkur ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok normal degil tabi de , cok abes de degil yani, olabilir 😊
Soyle bi dusunuyorum da; ben de senin yaslarindayim ve hayatimda uzun zmndir iki kisi var duzenli iliski yasadigim. Ama buna ragmen ben hala eski sevgilimi dusunerek mastürbasyon yapiyorum 🙄
Yok yok sen iyisin ii 👍🏻
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig icin tskler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Azdırıcı damla filanmi damlatiyorlar içeceğine filan
Naptın enerjiyi atacak yermi bulamiyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal bende 42 yim yasitiz yani ve 2 ya da 3 güne bir yapiyorum hergun olmasa da sen bakma burada sacmalayanlara çocuk çocuk ergen dolu burası.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada yasitimi görmek güzel.
Soran+1 yıl👏🌹
Cevap sahibi+1 yıl😊
+1 yılKişiye göre değişebilir ve bence normal belkide zor zamanlar geçirdiğinde olabilir.
Zamanla kontrol altına alabilirsin ileride belkide
Yaşınız büyük ama ruhen genç kalmayı başarabilmişsiniz hanımefendi bu da önemli bir şey olmalı10 YorumlaHerkesin cinsel yaşamı standart olmak zorunda değil tabiki, dilediğin gibi yasayabilirsin, bu senin normalin olur
10 Yorumla
+1 yılMillet kafayı yemiş ne saçma yorumlar var yahu sende bu yaşta deme sanki çok büyük yaş kendine gel yahu normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilsen, düzenli cinsel hayatında yoksa normal. 42 yaşlı değil sen bakma onlara. Bekar mısın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBekar mısın hanımefendi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 23 um her gun yapıyorum keske birisi olsa guvenilecek sarilacak ama yok
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizliden ciksam mesaj atabilir misin
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istersen gizliden cikarim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değilsin abla
Sende bu yaşta mastürbasyon yapıyorsan ne diyelim. Bul kendine bir erkek rahatla.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli bir cinsel hayatın yoksa normal bence başka ne yapacaksın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnizsan normal evet olgun yaslarda kadin cinselligini kesdedermis. Yok saymak yanlis aslinda
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta neden partnerin yok? Hadi bakarsın anladık da birini bulmak zor olmasa gerek
09 Yorumla- +1 yıl
Kime kızıp güncelleme yaptın ki bi cevap yazmıyorsun ama
Soran+1 yılsorumu sordun? Direk yargılamana ne cevap yazacağım
- +1 yıl
Yargılandığımı nereden çıkardın? Bu devirde partner bulmak kadar kolay bir şey yok bu yüzden neden partnerin yok diye soru sordum. Soru sormak yargılamak mıdır?
Soran+1 yılPartnerim olsa niye kendi kendime yapayım?
Senin için kolay olabilir benim için zor ben seçiciyim.- +1 yıl
Peki günde kaç defa okşayıp boşalıyorsun. Ben de bazen çok istek olunca günde 3-4 defa oluyor bende
Soran+1 yılsen neden partner bulup yapmıyorsun çok kolaydı hani?
- +1 yıl
Kadın için bulmak kolay. Erkek için daha zor ama ben de seçiciyim doktorum herkesle yapamam
Soran+1 yılheee heeee
- +1 yıl
Sen günde kaç defa yapıyorsun? Bi de p*rno izleyerek mi rahatlıyorsun yoksa birini hayal ederek mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılesin doyurmuyor tatmin etmiyorsa surekli ihtiyac hissedersin normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalsin tabi en dişi zamanların. Konya ya yakın mısın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılNormal. O yaşlardaki kadınlar zirvesindedir.
10 Yorumla
+1 yılBakire ise normal ama bakire değilsen anormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ne güzel işte hormonların güzel çalışıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olgun meyve gibisin. Normal tabiiki.👍
12 Yorumla
+1 yılMenopoz öncesi hormon çokluğu olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılartık zamanı gelmiş ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degilsin net...
01 Yorumla
+1 yılOlabilir yoksa erkek ele yastiga dildoya talim
00 YorumlaPartnerin yok mu?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkukuna kurban olurum maşaşşalh
00 Yorumla en verimli zamanların
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılNiye mastürbasyon peki?
00 Yorumla E olabilir 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilsen çok normal
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının söylediklerini niye umursuyorsun. Bu hayatta seni ne mutlu ediyor ise onu yap yaşın ne olursa olsun millet ne derse desin
Normal bencee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye seks yapmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılGerçekçi değil
00 Yorumla
+1 yılmenopoz olmadı mı
00 YorumlaKoca yok mu😅
00 YorumlaEvli değil misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysen değil bekarsan normal
00 Yorumla çılgın bakire
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bekârmısın?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına troll de ne olur
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç bu
00 YorumlaMilf azgınlığı 🔥
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım