Kendimi tutabildigim kadar tuttum bu yaşıma kadar hiç cinsel ilişkide bulunmadım fakat artık sevgilimle yüzeysel yakınlaşmadan duramıyorum sizce bu normal mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Normal değil benim için.
İnsan sınanmadığı günahın masumu degildir. Bilmiyorum kendi vicdanın sana illa bir şeyler söylüyordur.
Vicdanım rahatsız 😔😶🌫️
Vicdanın bir şeye hayır dediği zaman akıl onu susturabiliyor mu peki?
Normal. Hatta fazla bile durmuşsun. Kendine hakim olmayı bırakıp bu güzel zevklerin tadına bakmalısın. Sevmeli sevişmeli ve sırıl sıklam ıslanmalısın. Akışına bırak :)
Hemde çok normal, hem doğurganlık hem kadınlık olarak en uretken donemindesin, bu dönemde isteğinin artması çok çok normal
Normal değil bu yaşına kadar beklemişsin evlenene kadar bekle derim sonra pişman olursun burada pişmanlık yaşayan kızlarla dolu resmen
Ya hiç evlenmezsem
Eğlenmeyip hiç seks deneyimi yaşamayan kişiler de var
Allah zinadan uzak durun buyuruyor
Allah buyuruyor ama bizde insanız nefsimiz var.. eminim bu nasihatleri yapanlar herkesten çok yapıyor..
Ben yapmadım yapmadığım birşeyi öneririm sana yaptığım şeyi sana önermem önce kendimi düzeltirim
Zaten ne geliyorsa nefis yüzünden geliyor insanın başına
Yasin kaç?
38 yaşındayım
Seni tutan neydi
Allah korkusu kendime olan saygım ve eşimle birbirimizin ilki olmak bunlar beni uzak tuttu her zaman
Çok bekle sen
Neden bekleyeyim ki
Çünkü hayat planladığın hayal ettiğin gibi olmuyor
Sen temiz yaşarsan temiz insanla karşılaşırsın
Yok hayatı bildiğim gibi yaşarım diyorsan karşına çıkacak kişi de senin düşünce tarzından kişi karşına çıkar
32 yaşına kadar temiz yaşadım da ne oldu.. inanın öyle bir bedenle yakınlaşmakla kirlenmiyorsunuz.. kalbin temiz olması daha önemli..
Kalbin temiz olsun da karşında ki kişi seni sadece kullanıp kenara atıktan sonra kalbin temiz olması yetmiyor o zaman
Son derece anormal. Sevişmekten neden bu kadar korkuyorsunuz aw bir türlü anlamıyorum
Toplumun namus baskısı psikolojisinden..
Toplum yüzünden kendi hayatını daha ne zamana kadar zehir edeceksin? Sen bu hayatı başkaları için mı yaşıyorsun?
Maalesef bütün hayatımızı topluma kurban ettik
Bundan sonra etme. Kendin için yaşa. Geçen zaman asla geri gelmiyor, biliyorsun...
Baskılanan duygular ile sonradan bu hale gelmen çok doğal hatta bu sana yetmeyecektir bile
Yüzeysel ne olm liseli ergen misin sen? Kazık kadar karı olmuş hala yüzeysel diyor tam çıldırmalık
ooooo sen patlarsan fena patlarsın o zaman :D onca zamanın hıncını almak istersin hele bide karşındaki işini bilen biriyse :D
İstemen arzulaman çok normal, kendini tutabilmen de güzel. Hepsini yaşamak sana kalmış.
Ne kadar yüzeysel oldu mesela
Öpüşme sevisme yani sadece cinsellik hariç
Diğer her şey çıplak mı oldu
Hayir
O zaman çok sorun yapma bence
Bemde 28 oldum daaha hiç yapmadım bir yerden sonra insana çok koyuyor
Aynen bende kendimi tutabildigim kadar tuttum ama işte bizde insanız ya hiç evlenemezsek hep bu duygudan mahrum mu kalacaktık
Ben bazen ya hiç cinsellik yaşamadan ölsem diye korkuyorum
Sen kesin yapacakmisin
Hayır tabiki
Surtmemi sadece
Evett
Dayanirmisin o an o önemli sonuçta yapmamisiz nasıl bişey bilmiyoriuz seninki surtunce içinde hissetmek istemicenmi
Burdamisin
Cevvap versen😔
Napiyorsunn
Vermeden yap keyfine bak
Boşuna bekliyorsun yap gitsin
çok normal takılma fazla
Tabii ki normal geç bile kalmış sayılıyorsun
Eee fırın kızgın ondandırdır
Gayet normal bir durum.
Bu kadarıyla yetinmen bile anormal
Normal tabi birak elini atsin seni rahatlatsin
normal tabikide
Nedir yüzeysel yakınlaşma?
Öpüşme sevisme
Nasıl ama çıplak mı detay vermemişsin ki
Yarı çıplak
Göğüsleri emdirdin yani
Evett
Sen onu emdin mi
Hayır
Nasıl hissettirdi emilmek
Güzeldi
Boşalttı mı seni alttan oksayarak
Sen kapalısın de mi
Niye sustun
Bu yaşa kadar evlenmeden durursan böyle olur
Sevmediğim biriyle evlenemezdim
Zina ediyon madem o seviyor seni niye evlenmedi
Niyetimiz zaten evlenmek
O seni sende onu ateşe attın haberiniz yok
Yaşın biraz daha geçsin ben görecem seni
Ben aynı hataları yapabilirim ama bu günah olduğunu değiştirmez ayrıca çok saçma madem evleneceksiniz ne diye bu günaha koyuyorsun sözde birbirinizi seviyorsunuz böyle sevgi mi olur?
Bak kardeşim ben kiminle konuştuysam evlenmeden olmaz dediğim için benden uzaklaştılar.. bazen sen kendini istediğin kadar sakla ama hayat şartları istediğin gibi olmuyor.. sonuçta eskiden insanlar zinaya düşmesin diye erken yaşta evlendiriliyordu, şu an baksan artık görücü usulü diye birsey zaten kalmadı..32 yaşına kadar bekledim namusumla şerefimle bekledim ve anladım ki hiçbir erkek bunu haketmiyor.. şu an bunada evlilik baskısı yaparsam benden uzaklaşıp gidecek ama bunu akışına bıraktım birde zaten yaptığımı yaptım yani evlenmesemde artık olanları degistiremem
Çok akıllı birisin knk ben sana ne olacağını söyleyeyim bak zaten Kendinde demişsin evlilik istemiyor erkekler diye muhtemelen bu da amacına ulaştı kullanabildiği kadar kullanıp gidecek yani olan yine sana olacak ve sende masum ayağına yatma uckuruna söz geçiremedin namusunu koruyamadin yazıklar olsun aile büyüklerine söyleyip evlenebilirdin bahanelerini kabul etmiyorum
Aile buyuklerime ne soyleyebilirim pardon
Evlenmek istiyorum diyebilirsin
Ailem mi bana bulup beni evlenirsin ya sen neyin kafasını yaşıyorsun
Ailen bulsun demiyorum canımsın mısın atıyorum teyzene dedin o da komşu ya da başka akrabaların yanında bahsini açacak ve diyecek işte böyle bir kızımız var direk demeden anlatacak işte her akraba böyle yapar ama yok ben bundan utanıyorum ama nikahsız biriyle skşmekten utanmıyorum diyorsan sen bilirsin
Yok öyle birsey söylersem insanlar beni yanlış anlayacak
Tamam zina etmeye devam et
Umarım birgun bu kınadığını yaşamazsın.. zira bende senin gibi kınayan biriydim
Diyorum ya şu an benim yaptığım şeyin önemi yok ben sana olanı söylüyorum istersen esc ol beni ne alakadar ederki
Bugün söyledim ya adını koy ya bitsin diye.. lafı dolandirip durdu bende bitirdim an itibariyle
Bak benim söylediklerimi Allah o kadar hızlı karşına çıkardı ki fikrine değişmiştir eminim ben. Doğru olan haktır evlilik.
Haklısın
Kirdiysam özür dilerim ama güzel bişeye vesile olduğumu düşünüyorum
Ben hep bu durumu yaşıyorum belkide Allah beni sınıyor
Zaten öyle
Sevgilin kaç yaşında?
Aynı yaştayız
Çalışıyor musunuz? İşiniz iyi mi?
Hayır çalışmıyorum
Onun mesleği işi maddi durumu nasıl?
Çalışmıyor şu an da.. evi arabası filan var
Yavrum çalışmayan biriyle ne ilişkisi. Aylak biri filan mı? Normalde ne işle meşgul
Araba alım satımı yapıyor normal de ama şu an boşta
Eğer bireysel olarak yapıyorsa boş iş. Birkaç yıl iyi kazanır sonrasında piyasalar değişir boşta kalır. Yaşı da kritik. Sıkıntı yaşar ilerde
Ne yapalım öneriniz nedie
Genel olarak bilgilendirmemi istersen özelden konuşalım. Kabataslak tavsiyeler istiyorsan burdan yazayım
Kabataslak yaz gitsin
Öyleyse tavsiyem seçenek varsa başkasını değerlendir. Var mı?
Şimdi bununla sevistim ben artık.. nasıl gider başkasını değerlendiririm?
Bekaretini verdin mi
Hayır
Bekaret dışında her şey var mı
Mesaj atar mısın özelden
Öpüşme sevisme var iste daha ne duymak istiyorsunuz
Mesaj at genel konuşayım. Korkma rahatsız etmem
Yaşın 32. 32 yaşına dek sevişmiş olmak suç mu?
Evlenmeden bunuda yapmak istemezdim
Yavrum sana yanlış gelse de bu bir ihtiyaç. Seve seve mi yaptın?
Tabiki isteyerek severek yaptim
Yaşlarımiz yakın. Ben de geçen yıla dek hiçbir şey yasamadim. Fakat gerçekten patlama yillarimiz. 6 aydır ben de saldım kendimi
İsteyerek severek derken o manada demiyom. Mecbur kaldın sonuçta
Haksız mıyım?
Hayır mecburluktan değil sevdiğim için yaptım ben sevmediğim biriyle el ele bile tutuşamam
Yavrum mecburluktan kastım fizyolojik olarak mecburdun. Zaten sevgi hissetmenin sebeplerinden biri de cinsel dürtü
Evet aynen
Yaşadığın bu şeyi yaşamayan çok az kadın var. Anal var mıydı?
orada mısın
Niye wvlenmiyorsun
Evlenmeyj düşünüyoruz Allah nasip ederse iki üç ay sonra adını koyucaz
Bence geciktirmeyin. Zina yapıyorsunuz ki biliyorsun böyle bir evliliği Allah istemez
Yani bilmiyorum ki ben şimdiden evlilik baskısı yapmak istemiyorum
Bence yapmalısın
Ne diyebilirim ki nasıl deme liyim
Açık şekilde söyle bence. Yaşın 32 olmuş daha ne olsun. İkiniz de olgun insanlarsınız ayıbı yok bunun.
Ya zaten diyo evlenicez filan ama inanın bugüne kadar kime evlilikten söz ettiysem uzaklaştı.. bunada aynı şeyi yapmak istemiyorum, zaten öyle bir niyeti varsa o söyler bana bırakmaz, istemiyorsada zorlamanın baskı kurmanın bir anlamı yok
Anlıyorum seni ama o zaman yakınlaşmayı kendine yazık edersin. Evlendiğinde yaparsın
Nefis artık durmuyor yaşın ilerledikçe anlarsın beni..
Anlıyorum seni benim de öyle ama gerçekten çok kötü bir durum
Normal bence hakkınızda
Gayet güzel miş bravo
gayet normal çünkü artık sende istiyorsun
Normaldir her damın dulanmaya hakkı vardır 🤠😋
Normal elbette
Durmak zordur artık
Geç bile kalmışsın
Yok haram cehennem odunu olursun
Kime sakliyorsun kendini
Evlensene
Ne olduğuna bağlı