Cinsel Yaşam Eşim niye sürekli eskileri söylüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Eskiden cabın acırdı başını bile zor alırdın şimdi alıştın Bunu yaptığımda bağarır kızardın kızmıyorsun şimdi sende zevk alıyorsun gibi Eşim niye sürekli eskileri söylüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl cinsellik konusunda konuşmak istiyor fakat senden yeterli cevap alamıyor, biraz cinsellikten bahset rahat ol kocan o senin.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl konuşabilirim Yorumla mutluluksenincom +1 yıl once sevisirken basla muhabbete, yavas yavas alisacaktir, Yorumla Soran +1 yıl Nasıl neyi konuşabilirim ki Yorumla mutluluksenincom +1 yıl Yani burada açık aık yazılırmı bilmem ama, yani istediğin şeyleri konuş, beklentilerini vs vs Yorumla mutluluksenincom +1 yıl Birazda tepkiden hoşlanıyor anlaşılan, biraz pohpohlaman lazım , istedipği gibi konuş rol yap , mutlu olsun 😀 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aslında korkuyor sende zevk alıyorsun daha falazsını istersin diye, uzun olmuyorsa sıkıntı zaten baskı altında gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eskisine göre kısa sürüyor bu net Yorumla Leonidas3 +1 yıl Tamam işte bu da onda sıkıntı yapmış yetememe korkusu seni eskileri açarak baskılamaya çalışıyor sanki Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başka birinin olduğundan şüpheleniyor olabilir mi? Ya da kendini tatmin ettiğini içine bişey aldığını düşünşynr olabilir mi? 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Va. jinan genişlemiş sanırım çaktırmadan onu da diyor olabilir sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genişlediğini farketsem ne yapabilirim ki Yorumla MmartKedisi +1 yıl Jinekoloji bölümüne gitmen gerekir eğer öyle bir şey varsa... Ya da seks pozisyonlarında bacakların ayrık olanları değil de, doggy tarzı pozisyonları tercih etmelisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sende artık zevk alıyorsun yani karşılıklı oluyor demek istiyor bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek pozitif yorum teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim çoğu gırgıra vuruyor ondan kendine iyi bak sağlıcakla kal sorun olursa sorabilirsin 🙋♂️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşiniz ne istediğini bilmiyor, bence. Ve sürekli sorun çıkarmaya çalışıyor gibi.. . sen ne olursan ne yaparsan yap bir bahanesi olacak.. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ahahahha niye alışıyon olum sende sdfsdfsd 0 1 Yorumla Memoo00007 +1 yıl Puhahahahah :D :D ulan sabah sabah hiç güleceğim yoktu Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Senden şüpheleniyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda nasıl anlamadım Yorumla farukbadiii +1 yıl Aldatmandan Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. egolu bence 0 0 Yorumla
melikecee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben yaziyi anlamadm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birlikte olurken eskiden şöyleydin diye sürekli hatırlatıyor Yorumla melikecee +1 yıl Neden böyle bişe yapıyor ki bişe sorardım da burdan olmax Yorumla
Qanınqedillisi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Demekki yetmiyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yetmese boşalma süresi uzamaz mı? Yorumla Soran +1 yıl şu an çok daha etken boşalıyor öncekikere göre Yorumla Qanınqedillisi +1 yıl Kendisi sana yetmiyor sen degıl o eksikti Yorumla Qanınqedillisi +1 yıl Şu an sana yetmiyor asıl Yorumla Mope90 +1 yıl Erken boşalması sans yetiyor mu ona bak o seni memnun etsin sen onu değil Yorumla Soran +1 yıl Bana yetiyor Yorumla Qanınqedillisi +1 yıl Yetmesi tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Orgazm olma gibi bir takıntım yok kesinlikle olmak zorundayım demiyorum o yüzden memnunum Yorumla Qanınqedillisi +1 yıl Kendini ihmal edip kendine haksızlık etmen ama Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacım olsa orgazm etmesş için uğraşırdım ms ihityacım yok yani kendimi İhmal etmiyorum Yorumla Qanınqedillisi +1 yıl Alternatif ok anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
cinsellik konusunda konuşmak istiyor fakat senden yeterli cevap alamıyor, biraz cinsellikten bahset rahat ol kocan o senin..
Nasıl konuşabilirim
once sevisirken basla muhabbete, yavas yavas alisacaktir,
Nasıl neyi konuşabilirim ki
Yani burada açık aık yazılırmı bilmem ama, yani istediğin şeyleri konuş, beklentilerini vs vs
Birazda tepkiden hoşlanıyor anlaşılan, biraz pohpohlaman lazım , istedipği gibi konuş rol yap , mutlu olsun 😀
Aslında korkuyor sende zevk alıyorsun daha falazsını istersin diye, uzun olmuyorsa sıkıntı zaten baskı altında gibi.
Eskisine göre kısa sürüyor bu net
Tamam işte bu da onda sıkıntı yapmış yetememe korkusu seni eskileri açarak baskılamaya çalışıyor sanki
Başka birinin olduğundan şüpheleniyor olabilir mi? Ya da kendini tatmin ettiğini içine bişey aldığını düşünşynr olabilir mi?
Va. jinan genişlemiş sanırım çaktırmadan onu da diyor olabilir sana
Genişlediğini farketsem ne yapabilirim ki
Jinekoloji bölümüne gitmen gerekir eğer öyle bir şey varsa... Ya da seks pozisyonlarında bacakların ayrık olanları değil de, doggy tarzı pozisyonları tercih etmelisin
Sende artık zevk alıyorsun yani karşılıklı oluyor demek istiyor bence
Tek pozitif yorum teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim çoğu gırgıra vuruyor ondan kendine iyi bak sağlıcakla kal sorun olursa sorabilirsin 🙋♂️
Eşiniz ne istediğini bilmiyor, bence. Ve sürekli sorun çıkarmaya çalışıyor gibi.. . sen ne olursan ne yaparsan yap bir bahanesi olacak..
Kendince renk lartığını düşünüyordur
Genisleme olmus demekki daha dardi
Catin genişlemiş demekki
Görgüsüz boş herif vallahi esin
Krater gibi olmuştur şimdiye
bence seni tatmin edemiyor ve farkinda
ahahahha niye alışıyon olum sende sdfsdfsd
Puhahahahah :D :D ulan sabah sabah hiç güleceğim yoktu
Senden şüpheleniyo
Ne anlamda nasıl anlamadım
Aldatmandan
Genişlemiş
egolu bence
Ben yaziyi anlamadm
Birlikte olurken eskiden şöyleydin diye sürekli hatırlatıyor
Neden böyle bişe yapıyor ki bişe sorardım da burdan olmax
Demekki yetmiyor
Yetmese boşalma süresi uzamaz mı?
şu an çok daha etken boşalıyor öncekikere göre
Kendisi sana yetmiyor sen degıl o eksikti
Şu an sana yetmiyor asıl
Erken boşalması sans yetiyor mu ona bak o seni memnun etsin sen onu değil
Bana yetiyor
Yetmesi tuhaf
Orgazm olma gibi bir takıntım yok kesinlikle olmak zorundayım demiyorum o yüzden memnunum
Kendini ihmal edip kendine haksızlık etmen ama
İhtiyacım olsa orgazm etmesş için uğraşırdım ms ihityacım yok yani kendimi İhmal etmiyorum
Alternatif ok anladım
Olay ne
Ne var bunda