1,5 yıllık evliyiz ilk 6 ay cinsel hayatımız normaldi ama sonra git gide kötüleşti daha geçen gece gece salond tel oyun oynuyodu yanına gittim oturdum fark eder bir şey olur diye aramızda ama adam git uyu napıyosun dedi sanki zorla gel şey yap demişim gibi hissettim kendimi böyle durumu yaşayan var mı? ya erkek istekli olmaz mı bu konuda anlamıyorum yatakta istediği her şeyi yaptım yapıyorum da acaba ondan mı hevesini aldı artık istemiyor? beyler öyle yatakta her istediğinizi yapılsa hevesinizi alıp bıkar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Siz kadınlar şunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz hareketlerinizden sizi anlamamızı beklemeyin lütfen ne istediğinizi ya deyi verin ya da daha açık bir şekilde ifade edin kimse müneccim değil sonuçta
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla eşimsiz yatağa gitmem akşam dürte dürte onuda yatağa götürürüm sevişmesek bile beraber uyumalıyız. seks içinde öyle alttan bi şey diyip de anlamasını bekleme açık açık seni istiyorum gel sevişelim de. Sen başlat öp kokla okşa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana uzunca anlatıcam bir erkek eğerki karısına yaklaşmiyorsa 1 yıllık deneyimmimle herseyi gördüm şahit oldum söylüyorum acı ama gerçekler
1- p*rno izlemehuyu vardır
2- Başka kadın vardır hayatında
3- iş stresinden cinsellik düşünmüyor deniyor bazı eşlere ama buna inanmıyorum
4- mastürbasyon yapma alışkanlığı vardır poorno yüzünden
5- sevgi bitmiştir aradaki
Şimdiki erkekler gerçekten elindekinin değerini bilmiyor bekarlarda evlenecek kız bulamıyor. Yapman gereken telefonunu karıştır incele neler bulacaksın Google geçmişine bak numaralara bak.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekleri boş bırakmaya gelmez bacım 15 gün hasta yatsan telefonla tatmin eder kendini buda zamanla zaten bağımlılık yapar senden uzaklaşır. Başka kadında olabilir iyi incele araştır.
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılYoo öyle. sey mi olur karı koca aradinda her şey olmalı zaten. çok yenisjniz.. eşin hata yapıyor.. bı gün iki gün olmuş olabilir devamlı mi böyle davranıyor.. çok ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılevet son 4,5 aydır hep ben gidiyorum yanına
- +1 yıl
Kadınlık. gururun kırılıyor dimi.. doğum sonrası dönemde de degislinjz. bir terslik olmuş ama. ne... seksi kıyafetle görmesi yeterli sonra onun senin koovalamasi gerek
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Çalışıyorsa işyerinde yaşadığı bir sorundan ötürü cinsel isteği sıfıra inmiş olabilir veya olumsuz bir durumdan ötürüde olabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılher isteğim yapılsın yani svdiğin kadınla cinsellk yaşamak güzeldir. ama yüksek ihtimal libidou düşmüştür
00 Yorumla Cinselliğini renklendirmen gerekiyor
12 yıllık tecrübeyle sabit 😂00 Yorumla
+1 yılÇünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Seks bekarken yaşanır.
00 Yorumla
+1 yılYoo istekli kadınları bir fazla beceriyorum. Senin gibi bikaç evli partnerim var anlıyorum seni..
00 YorumlaBenim hevesim hala geçmedi farklı şeyler bulmak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bunu bende anlamıyorum, neden istekli kadınla istekli erkek match olamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben olsam oyunu bırakır göğsüme yasla başını derdim. Ne desem ki 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5 yılda ne hevesi. Ya libidosu düşüktür ya da enerjisini ve ilgisini verdiği başka kadın vardır şaşmazzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen günde 4 defa mastürbasyon yapıyorum karm olsa yataktan çıkarmazdm onun mutluluğu için her şeyi yapardım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırakmam da seninkinin içi geçmiş sanırım geçmiş olsun daha çok çekecegin var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYine istekli eşe denk gelen isteksiz eş vakası, bilirim bu durumu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılVicdansız adam kadının kıymetini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılMutlaka doktora danışın eşinizle
02 Yorumla- +1 yıl
Başka şeyler var
- +1 yıl
Eşinin ya sağlık sorunu var ya da senden gizledikleri
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişte hergün pilavdan sıkılmış 😂😂
00 Yorumla
+1 yılHiç bıkılırmı dunyanın en tatlı şeyinden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAzdıramıyorsun. Suçu biraz da kendinde ara.
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir
00 YorumlaBaşkası vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe odun insanlar var ya
00 Yorumla Ilgi duymaz olmus ya da baskasi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen şu an yatakta öylece bekliyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet kendisi oyun oynuyor
Cevap sahibi+1 yılbiz biraz konuşalım mı ister misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic mi yapmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu düşük bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım