Cinsel Yaşam Genişlik 10, uzunluğu 12-13 cm olan ideal olan mı? Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nişanlıma sormadım sorduğumu da ölçmedim dedi 🥰♥️🙈 Güncellemeler+1 yıl Çevresi işte kusura bakmayın canım Ayrıca bizzat gördüm ve dokundum gözümde gördüğümü tutar Ve nedense bana ideal geldi 😂🥰🙈 Genişlik 10, uzunluğu 12-13 cm olan ideal olan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genişlik 10 cm olmaz, o etraf ölçüsüdür, mezuroyu etrafına dolayınca 10 cm geliyordur.Uzunluk sorun değil lakin ince bir penis, tatmin etmekte zorlanacaktır seni.. 0 1 Yorumla Savvron +1 yıl İdeal değil ince... Yeterli baskı uygulayamaz vajina duvarına... Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çapı iyide boyu az. Biraz gerecek sıkı olursa tadına doyamazsin 0 2 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl İyi de boyu çok uzun olan bana can acıtr gibi geliyor ve nedense acıtmasa da bana göre ideal olan en az 14 cm Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ona uygun pozisyonda olur kaşık pozisyonunda büyük alet için ideal veya prone bone keşke büyük olsaydı demezsin Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl geniş 10 az ya 20 falan anca keser seni fskdfjs 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Saçmalama tatlım onlar bamya ulan. Çok şükürlü damarlı çevresi de kalın uzun mu uzun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genişlikten kastın çevresiyse ideal ama değilse yandın dehriz açar a. w 0 1 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Peki böyle olan girdirmesi kolay olur mu?Büyük olanlar ilkinde daha çok can acıtır filan diye düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl genişlik mi? çevresi falan deseydi? dikdörtgenler prizması mı bu ablacım :D 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. içine aldığında seni doyuruyorsa idealdir yetmiyorsa zaten sıkıntı olur :D 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Genislik 10 ne lavaşa mı sariyosun ne o dürüm mü? 1 5 Yorumla LIFECOACH2024 +1 yıl yeminle kahkaha attım Yorumla Fairyliquid +1 yıl Attiririm Yorumla LIFECOACH2024 +1 yıl kahkaha diyorum yiaa 😉 Yorumla Fairyliquid +1 yıl Ben de onu diyorum jxjdj Yorumla LIFECOACH2024 +1 yıl ha oh 😂 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 10 12 cm yeterli mi 😏 sanmam yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genişlik 10 çok ama nasıl alican 0 6 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çapı 10cm Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Neden alınmasın Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki biraz uzun dediğinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadının en çok boyu mu hoşuna gider yoksa kalınlığı mı Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cok kisa cokkkk 0 1 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Büyük olanda bana can acıtır gibi geliyor 😂😂Ortasını severim Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok kısa zevk vermez 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. o ne küçük şey ya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Genişlik 10 cm olmaz, o etraf ölçüsüdür, mezuroyu etrafına dolayınca 10 cm geliyordur.
Uzunluk sorun değil lakin ince bir penis, tatmin etmekte zorlanacaktır seni..
İdeal değil ince... Yeterli baskı uygulayamaz vajina duvarına...
Çapı iyide boyu az. Biraz gerecek sıkı olursa tadına doyamazsin
İyi de boyu çok uzun olan bana can acıtr gibi geliyor ve nedense acıtmasa da bana göre ideal olan en az 14 cm
Ona uygun pozisyonda olur kaşık pozisyonunda büyük alet için ideal veya prone bone keşke büyük olsaydı demezsin
geniş 10 az ya 20 falan anca keser seni fskdfjs
Saçmalama tatlım onlar bamya ulan. Çok şükürlü damarlı çevresi de kalın uzun mu uzun
Genişlikten kastın çevresiyse ideal ama değilse yandın dehriz açar a. w
Peki böyle olan girdirmesi kolay olur mu?
Büyük olanlar ilkinde daha çok can acıtır filan diye düşünüyorum
genişlik mi? çevresi falan deseydi? dikdörtgenler prizması mı bu ablacım :D
içine aldığında seni doyuruyorsa idealdir yetmiyorsa zaten sıkıntı olur :D
Genislik 10 ne lavaşa mı sariyosun ne o dürüm mü?
yeminle kahkaha attım
Attiririm
kahkaha diyorum yiaa 😉
Ben de onu diyorum jxjdj
ha oh 😂
10 12 cm yeterli mi 😏 sanmam yaa
Genişlik 10 çok ama nasıl alican
Nasıl yani
Çapı 10cm
Neden alınmasın
Evet
Benimki biraz uzun dediğinden