Sıkıntı yok o zaman. Bir şeyler yaşadığımız kızlarla böyle konuşmalar normal. tanıdığımız bildiğimiz kadınlar ile bu konuları konuşmayı severiz. Erkeklerin kodlarında var, kızdan ayrılır ama mından ayrılamaz. :D
Tamam işte daha kolay o zaman. Sevgili olsa arada ciddi bir sorun olur ve ayrılırsın, tekrar barışmadıysan o kızla bir şey konuşamazsın, ne normal ne de cinsel.
Ama aranda sevgili bağı olmayan, yani duygusal olarka pek bir değeri olmayan flört ile seks yaptıysan zaten o kızın senin için bir değeri yoktur, her türlü lafı söyler rahatça...
Haha sen bu aklında ki şüphe ile ömür boyu seks yapamazsın ki sende haklısın kadınlar herşeye takılıdırlar zaten olumlu bir şey bile kadınlara doğası gereği hep olumsuz gelir 😄
Tm haklısında sende onun yatıp kalktığının yanında olmuyorsun belki içine girmeden yatıyor belki korunmalı yatıyor yakışıklı diye tüm kızlar ona domalıp bekliyor değil ya nasıl bir ön görün var senin böyle hsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle bir cevap verdiysen seni durdurup kapında bitmesi gerek. Sapıkça değil, çünkü daha önce yatmışsınız, her şeyini görmüş...
Ama sadece 1 defa ve uzun zmn once bide Şu an burada degık baska yerde okul olıyo🤣
Anladım, yine de sapıkça değil, 10 yıl geçse de senin özeline dahil olmuş birisi, senin hayatında birisi yoksa böyle konuşabilir...
Hayatımda biri yök vardı ama kendi ayrılmak istedi 2 gaftadır bitti aldatma sağılmaz
Sıkıntı yok o zaman. Bir şeyler yaşadığımız kızlarla böyle konuşmalar normal. tanıdığımız bildiğimiz kadınlar ile bu konuları konuşmayı severiz. Erkeklerin kodlarında var, kızdan ayrılır ama mından ayrılamaz. :D
Bu eski flörtüm sevgilim degı hahaha
Tamam işte daha kolay o zaman. Sevgili olsa arada ciddi bir sorun olur ve ayrılırsın, tekrar barışmadıysan o kızla bir şey konuşamazsın, ne normal ne de cinsel.
Ama aranda sevgili bağı olmayan, yani duygusal olarka pek bir değeri olmayan flört ile seks yaptıysan zaten o kızın senin için bir değeri yoktur, her türlü lafı söyler rahatça...
Bu cevabından sonra sana istediğini verenediyse tüh ona bir cacık olmaz ondan
Ne vermesi gerek
Resmen sekse davet etmişsin ya bu cevabın arkasında ne beklersin sana böyle cevap yazılsa
Şu an baska yerde okul okuyo ama anana
Anladım o yüzden zor diyorsun ama senin nefis çok istiyor sanırım tatmin olmak
Yani cinselik yaşamak
Yani istiyom ama sağlıkçı oldugum için paronaygım biraz aids hiv vs boyle klavyeden daha sağlıklı dkdkdk
Haha sen bu aklında ki şüphe ile ömür boyu seks yapamazsın ki sende haklısın kadınlar herşeye takılıdırlar zaten olumlu bir şey bile kadınlara doğası gereği hep olumsuz gelir 😄
Napim ya kim bilir hangi kozlarla yapıtıdır yakısıklı ztn dkkdkd
Sen bir daha araştır hastalığı taşıyacak en yatkın eten sebepler nelerdir bir daha araştır gereksiz kaygı şüpheyi aklında yer edip yorma kendini
Çok eşlilik işte 😅😂🤣
Tek etken Çok eşlilik le hasta olsaydı ooo çoğu insan hasta olurdu senin deyiminle 10 insan dan 9 u hasta olurdu seni. Tabirinle 😄
E öyle ztn yaygın bi bulaş bu😅
Baska hangi etkin var
Uzun hikaye hemde çok
Sinlerim veeee sağlıkçı mısın
Sağlıkçı değilim bazı hastalıkları bilmek için illa sağlıkçı olmak gerekmiyor ki 😄 yaşanmışlığın getiresi ile öğretiyor insan herşeyi ki zaten
Hahahah kimsenin de alnında yazmıyo ki hastalığı taşıdığı kendileri bile bazen bilmıooo dkdkdk
Tm haklısında sende onun yatıp kalktığının yanında olmuyorsun belki içine girmeden yatıyor belki korunmalı yatıyor yakışıklı diye tüm kızlar ona domalıp bekliyor değil ya nasıl bir ön görün var senin böyle hsh
Yüzeysel olarakta bulasıyo cinsel sıvılarla temasla hemen bulasıyoo
Bilmiyorum nasıl biliyorsan öyle yap bir şey demedim 👍
bence sen çok yüksek bir kızsın evet belki yaşamadın ama güven konusunu aşabilsen aklında bazı zevkleri yaşamak var
yalnız gerçekten yapıyormuşsun gibi olmuş, yazım hatası falan yapmışsın :D
Ushahahahahhahaa
Yapıyordu zaten gerçekten
Yspmıyommm
bak yine yazım hatası :D
Tabi tabi ötlyedir krsin
Bakirlere özel muamele mi var
Bize neden denkk gelmez böylesi 😂
puhahaha mesaja bakl be
bana da yazar mısın aynısından bir dal
Nedennnn
nasıl bir duygu tatmak istiyorum. d. d