Saçmalamak serbest azcık gülelim 😀💚

Saçmalamak serbest azcık gülelim 😀💚
Kafası yatağın kenarından düşen partnerimin daha fazla istediğini düşünerek beline kadar yatağın dışına ittirdim. Olay bittikten sonra aslında kendini yatağa çekmemi istediğini ama hayatının en güzel yanlış anlaşılması olduğunu söyledi neyse ki olay mutlu sonla bitti 😂
😀 oo bak sen şu işe, iyi bari bi sakatlık çıkmamış
Saçma değil ama ilginç çok şey yaşadım. Birisi kaçamak yapıyoruz diye arabayı akan trafikte yol ışıklarının sönük olduğu bir yerde kenara çekip arabada seks yaptık. Sonra arabadan inip yol kenarındaki ağaçların dibine oturup muhabbet etmeye başladık. 10-15 dk sonra seks yaptığımız yerin Jandarma özel harekat eğitim merkezi nizamiyesinin tam karşısı olduğunu fark ettik ve tabi nasıl toplanıp kaçtığımızı bilemedik.
Akan trafikte arabayı kenara çekip seks yapma fikri çok iyi yalnız. Baya da çılgın ve cesaretliymişsiniz yalnız :)
Aynı kelimeyi iki kere yazmışım 🤦 yalnız yalnız :))
Sorun yok. İfadenin baskınlığını ve duygunun şaşkınlığını açığa vuruyor sonuçta 😊
bi sevgilim vardı ben kökleye kökleye vura vura s*kerken kız altımda inleyip kıvranırken elinde telefon trendyolda kıyafet bakıyordu ve ben boşaldıktan sonra ekranı bana çevirip şunu bana alsana hemen diyordu :D ben boşalana kadar seçiyordu kendine kombin :D :D
😀 vay anasını kıza bak sen
Cevap
11Cevap
Yani en kötü ihtimalle çişi falan gelmiştir onun dışında absürt bir şey yok
Hiç ilişki yaşamadım :D ama yaşasaydım da herhalde elektirik gitmesi falan olurdu 🤭
Gece arabanın sağ ön koltuğundan tekrar şoför koltuğuna geçerken ayağımın aracın tavan lambasına dokunup bir anda ışıkların yanması.
Haydiiiii 😀
Araç ön camı sahildeki yürüyüş yoluna bakıyordu:)
Köpek olayı iyiymiş :D
Eline karşı cins eli değmeyen herkesin yorumlarını okumaya geldim :D
Ahaha 😀 hoş geldin
Bakim biraz kim nasıl yalan sıkıyor :D
Bir defasında, tam ilişkinin ortasında pilavın altını açık unuttum diyerek bir anda çırılçıplak mutfağa koşması 😂
Ahahha 😀 bak bu olacak bişey jddj
Ya komik olacak ama köpeği bana saldırmıştı :D
Valla 😀
Heheh gıcık olduğu kesin canım. Kıskandı belli ki kıyamam 😀
yatagim camin kenarindaydi, perde yatagin ustundeymis nasil becerdiysem perdeye bastim dizimle. tavandan tangir tungur her sey tepemize indi. ev arkadasim panikle kosarak odaya daldi. kahkahalar, toparlanma calismalari, rezillik, her sey oldu
Partnerim sevişmenin ortasında benden dondurma istemişti ben çok güldüm şimdi aklıma gelince yine gülümsetti beni
Şap şap girerken hemde öpüşüyorduk dişim dişine degdi o an ikimizde durduk güldük ama ben bi soguk oldum iğrenç bişeydi
Bu kadar heyecanlanacağını ve erkenden geleceğini bilmiyordum; son anda farkettim ama altta olduğum için hepsini yutmak zorunda kaldım...
Kötü olmuş..
@red_devils oldu artık... Belkide iyi olmuştur.
Belki de..
@red_devils
Kesinlikle o bundan çok mutlu olmuştur... Sence?
Bilemiyorum.. Ama erken geldiği için senin mutlu olmadığını söyleyebilir miyiz
@red_devils benim için problem olmadı
@red_devils aslında ben mutluydum
@red_devils
Aslında insan başarılı olduğu için mutlu oluyor... Başardım diyorsunuz
Bu konuda o kişi özelinde 'başardım' mı dedin
@red_devils
Ben bunu anlamadım
Eklesene
@red_devils yazdığınızı anlamadım
Açıklama uzun olur o yüzden
@red_devils ben uzun yazıları ve kitapları okumayı severim
Yok o yüzden demedim, neyse.
Birinciyi boşalıp hadi ikinciyi istiyorum diye teklifi benim edip bir gülme krizine kapıldım ve kalmamıştı 🤣
kocasıyla sevgilisiyle teklif edenler olmuş bir de yakın kız arkadaşlarıyla :D
Görüşleri okumaya geldim 😒
Anal ilişkide s*çmıştım 🙈
Ayyy yapma ya lütfen bayılıcam 🤢
Duştan çıktığımda evde yoktu 😅😅😅
İyi bari Allah seni
Topukladi direkt ama çok tecrübeli değildim o konuda nereden bileyim 😂😂😂
Heycan
hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?