Cinsel Yaşam Yatak odasını pembe döşemek erkeğin dişil enerjisini etkiler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler+1 yıl Süpersss Yatak odasını pembe döşemek erkeğin dişil enerjisini etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. etkiler bence 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Çokta pembe bir odanın yararı olacağını sanmıyorum hatta düşürür o enerjiyi. :) 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Kırmızı döşerseniz ; boğaya döner...Ama dikkat edin size zarar vermesin. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pembe kadını çağrıştıran bir renk. Mor veya lila olabilir ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl erkeği becereceksen dişil enerjisi daha yükselir şahsen benim şu an yükseldi keşke yatağa atıp becereceğin erkek ben olsaydım😒 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vajinayı pembe görmek bizi çok etkiler ama erkeğin dişil enerjisi ne mk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatak ta dişil bir erkek görmek istiyorsun sanırım bence doğru karar iki tarfta istiyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Etkiler adam sende banamı birşeyler soksan acaba diyebilir karısına 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Ben sevdiğim erkeğe pembe oda zulmü yapmam..🍀🗝️ 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayy pembiş pembiş çok tatlı 💗 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek o odaya girer mi ki? 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Erkek de eril enerji vardır etkiler 0 0 Yorumla
49Expert Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. hyr kırmızı etkiler 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Ben böyle renklerde boğulurum başkasını bilemem 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Libido savar olur o tenk 😂😂😂 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. çok itici o ne ya pembe :) 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Etkilemez önemli olan senin seks sevmen 0 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne yapacaksın enişteyi mi toplaştıracaksın 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. ters etkı de yapabılır kız kıza takılabılirler 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. baya dusurur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. libido düşürür 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. İyi olur 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. etkileyebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
etkiler bence
Çokta pembe bir odanın yararı olacağını sanmıyorum hatta düşürür o enerjiyi. :)
Kırmızı döşerseniz ; boğaya döner...
Ama dikkat edin size zarar vermesin.
Pembe kadını çağrıştıran bir renk. Mor veya lila olabilir ama
erkeği becereceksen dişil enerjisi daha yükselir şahsen benim şu an yükseldi keşke yatağa atıp becereceğin erkek ben olsaydım😒
Vajinayı pembe görmek bizi çok etkiler ama erkeğin dişil enerjisi ne mk
Yatak ta dişil bir erkek görmek istiyorsun sanırım bence doğru karar iki tarfta istiyorsa
Etkiler adam sende banamı birşeyler soksan acaba diyebilir karısına
Ben sevdiğim erkeğe pembe oda zulmü yapmam..🍀🗝️
Ayy pembiş pembiş çok tatlı 💗
Etkilemez bence.
Erkek o odaya girer mi ki?
Erkek de eril enerji vardır etkiler
hyr kırmızı etkiler
Ben böyle renklerde boğulurum başkasını bilemem
Renklere ihtiyacımız yok
Erkegin dişil enerjisi?
Libido savar olur o tenk 😂😂😂
Pek de etkilemez.