kızlar bakireyim sarı akıntı ve bazen kaşıntı problemim var doktora gitmeye de utanıyorum alttan muayene yapar mı bakirelerde?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Bir hemşire olarak söylüyorum. Gerekli durumlarda yapılıyor. Ama akıntı sorunu için bakacağını sanmıyorum. Çok çok küçük bir ihtimal.
gerekli durumlar neler? bende sadece sarı akıntı geliyor bazen de kaşıntı
Şöyle söyliyim jinekolojik sağlığı değerlendirmek için yapılıyor br pelvik muayene genellikle yumurtalık kistleri, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, rahim fibroidleri veya erken evre kanser belirtilerinin yakalanması gibi durumlarda vajinaya bakılıyor. Sizdeki akıntı çok anormal ise enfeksiyon vardır. Bunun için direk ilaç verebilir kaşıntı içinde aynı şekilde krem verir.
teşekkür ederim
Rica ederim
Yorumlarda saçmalamışlar korkma sağlık ocağına bile gitsen travazol krem verir kullanırsın geçer. Büyük ihtimalle mantar vardır.
Sağlık ocağına gittiğim doktor hap vr mantar verdi bu hafta ile 2 hafta olucak hapım ve kremim bitti ama akıntı hâlâ geliyor faydası olmadı
Yapmaz. Sapık değilse yapmaz 😂
Üstten bakar
nasıl yani
Karnının altından yani
bazı yerlerde özel bölgeden muayene yazıyor tedirgin oldum siz daha önce gittiniz mi?
Gittim evet. Sana zarar verecek bir şey yapmazlar endişen olmasın
zarar verme yönünden endişem yok kişisel olarak kendi annemden bile utanan birisiyim. sadece bu yönden endişem var teşekkür ederim cevapladığınız için
Olabilir ama sağlığın için gitmen en doğrusu olur. Rica ederim geçmiş olsun
istemezsen yapmaz
Bakireysen yapmaz
Yapiyo
yapar tabii ki muayene olmaya gidiyosun
bakirelerde ultrason yapıyorlar sanıyordum sen daha önce gittin mi?
bakire olup olmamakla ne alakasi var muayene sadece bu irzina gecmicek doktor
her insan aynı olmuyor maalesef keske burada rahat rahat yazmakla kolay olsa her şey maalesef herkes sizin gibi de rahat olamıyor o yüzden daha tanımadığınız birine bu şekilde ithamlarda bulunmayın biraz saygısız oluyor. sonra size de saygı göstermezler falan uzulmeyin diye hep iyi gunleer
tamam abla gecmis olsun