Cinsel Yaşam 8 ay birlikte olduğunuz kadını arzular mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Iliski bitti diyelim baskasiylada cinselliginiz yok akliniza gelirmi Güncellemeler+1 yıl Gayet uyumluyduk bu arada 8 ay birlikte olduğunuz kadını arzular mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Eğer tensel ve zihinsel bir uyum olduysa, unutmak zor olabilir. 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Başka tüneyeecek kümes bulamaz ise dönüp dolaşıp gelecektir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ozguvensizin teki ben onu adam ettim ozguvenli oldu bulamaz birini Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşamadığım için bilemem, varsayımlarla hislerime tercüman olamam. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakirmisin Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İllaki gelir, hele de uyumlu bir seks hayatımız olduysa 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben yıllar geçmesine rağmen hâlâ Unutamıyorum. İlk temas ilk heycan herşeyin ilkiydi. Aklıma her seferinden gelir. 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Cok mutlu ettiyse arzularim 30 yil once sevistigimi hala azuluyorum 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yok omur boyu seni bekler cocuga bir kiyak daha yap 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Bazen gelir yani iyiyse hatun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya iyiydim bide topu topuna 4 kadinla olmus birisi Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Yani seksi ve yatakta iyiyse bazen hatırlayıp düşünüp mastürbasyon bile yapılır 😂😂 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Çoğu mastım onunla olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla softpowerr +1 yıl Niye güldün o kadar 😅 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. ertesi gün özlerim 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gelir tabi ilk gelecek kişilerden 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gelir tabiki kolay kolay unutamam 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. E tabi yaşanmışlıklar da var ise kaçınılmaz 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Bıraktığı esere bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir keresinde en iyi cinselligi senle yasadim demisti Yorumla hharharis +1 yıl Klişe laflar bunlar Yorumla Soran +1 yıl Yokya amsalak birisi degildi Yorumla hharharis +1 yıl Anladim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yani tabi knka sende ya 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aynen kim arzulamaz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet gelir 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. gelir tabi gelmez mi 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Arzularım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. elbette 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyiyse gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Eğer tensel ve zihinsel bir uyum olduysa, unutmak zor olabilir.
Başka tüneyeecek kümes bulamaz ise dönüp dolaşıp gelecektir
Ozguvensizin teki ben onu adam ettim ozguvenli oldu bulamaz birini
Yaşamadığım için bilemem, varsayımlarla hislerime tercüman olamam.
Bakirmisin
İllaki gelir, hele de uyumlu bir seks hayatımız olduysa
Ben yıllar geçmesine rağmen hâlâ Unutamıyorum. İlk temas ilk heycan herşeyin ilkiydi. Aklıma her seferinden gelir.
Cok mutlu ettiyse arzularim 30 yil once sevistigimi hala azuluyorum
yok omur boyu seni bekler cocuga bir kiyak daha yap
Bazen gelir yani iyiyse hatun
Baya iyiydim bide topu topuna 4 kadinla olmus birisi
Yani seksi ve yatakta iyiyse bazen hatırlayıp düşünüp mastürbasyon bile yapılır 😂😂
Çoğu mastım onunla olur
🤣🤣🤣
Niye güldün o kadar 😅
ertesi gün özlerim
Gelir tabi ilk gelecek kişilerden
Gelir tabiki kolay kolay unutamam
Yataktaki performansına bağlı
E tabi yaşanmışlıklar da var ise kaçınılmaz
Bıraktığı esere bağlı
Bir keresinde en iyi cinselligi senle yasadim demisti
Klişe laflar bunlar
Yokya amsalak birisi degildi