Evet değişir. 30 lu yaşlardayım evlenmekte istemiyorum seks yapmakta istemiyorum. Eğer evlenmek isteyipte 30 yaş altı olan arkadaşlar varsa direkt evlenin. Benim gibi olursunuz yoksa. Çünkü hayata artık daha farklı bakıyorsunuz bu yaştan sonra. Not: hala istekliler var mı evet var fakat onlar sekse doymamış kişiler. Sapıklık derecesinde onlarınkisi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gençken evlenmek daha mantıklı. Yaş ilerleyince insanlarda seçici olmaya başlıyor ve böylelikle de evlenmesi zor oluyor.
Her yaşta evlenirsin aslında ama her şey zamanında güzel. Damatlık genç bir adama mı yakışır yoksa gtündeki kıllar beyazlamış adama mı yakışır
Mantıklı.
Evliliğe nasil baktığınız göre değişecek bir durum aslında.
her şey zamanında güzel. Mevsim gibi düşün.
Orası ayrı hem fikiriz ama bence evliliğin bir yaşı olmamalı evet yas ilerledikçe beklenti vs. cok degisiyor ama bunu salt ozel yakınlaşması bağlamak sığ bir düşünce. Insan yaradılış olarak paylaşmak ister yalnız olmak istemez tabii ki yalnız olup mutlu olan çok insan var ama onlarda emin olun ara ara diğer türlü olsa nasıl olurdu demekten kendini alamaz. Bekarim hiç illa evlenmeliyim kafasında olmadim ama aile olmak bence guzel bir duygu.
Hemfikir*
İnsanlar bilmediği her bir olayı merak eder. Uyuşturucuya karşı olan herkes emin ol “ya bi kere içsem acaba kafası nasıl olur” diye merak etmiştir. Ben öngörülü bir insanım, bu yaştan sonra evlensem kendi evimde huzursuz olurum. Daralırım, bunalırım, biliyorum kendimi.
Sizin şahsınıza değildi yorumum sorduğunuz sorudaki ifadelere idi. Insan kendini tabii ki daha iyi bilir ama duyguları önceden kestirmek cok şifahi.. Dusuncer ve duygular değişir, gelişir, evrilesir ve dönüşür.. Disimiz bile yani kalmazken ruhumuzun ve duygularımızın aynı kalacağı fikri fazla ütopik
Şarkıda geçen nakarat gibi “senin derdin aşk, benim ki memleket meselesi” :) siyasetle ilgileniyorum belki 15 yıl sonra cumhurbaşkanı olacağım. Ülke için çok iyi şeyler var aklımda. O yüzden sevgililikmiş, evlenmekmiş hatta cinsel ilişkiymiş bunlar bana çok uzak
Cumhuriyet Halk Partisinden aday olacağım oyunuzu bekliyorum 🫡
Aslına siz şahsi konuşup ben genele vuruyorum ama olsun siyaset hic sevmem. Umarım istediğiniz bir hayata sahip olursunuz
Neden olmasin başarılar..
Valla bende böyle sorun olmadı ama erken evlenmekte fayda var
Neden istemiyorsun ki
32 yaşındayım yetmez mi :)
Yaşlı değilsinki. Ayrıca erkek için ideal yaş bence.
Olsun geçti artık. Bulup evlenmesi 8 yılımı alır. Ben öyle ha deyince aşık olan seven güvenen biri değilim
Beni severmisinn peki. jhffjfhf şaka yapıyorum. Sevgi zor bişey değil ki
Kendini de iyiyce yaşlı yaptın sendeee
Şu an için demedim ki zaten. Normal hoşlandığım biri bile yok. Evlenmek çok yıllarımı alır. O zamanlarda bu yaşta olmayacağıma göre… ya ben muhasebesini çok yaptım her türlü geç kalıyorum
2 gün sonra Umreye gideceğem senin için dua edimmi peki
Evlilik için etme. Sağol düşünmen yeterli. Allah kabul etsin
Tamam. pikii
evet
aynen bi namuslu sensin
Cahil
Madem cevap vereceksin önce bir soru başlığını sonra içeriği insan bir okur sonra kavrar yorumunu daha sonra yapar. Bu adam burada be demek istemiş diye bir düşünür. Ben titanikten bahsediyorum sen diyorsun jack titaniğe kaçak bindi. Gibi alakasız bir yorum