Cinsel Yaşam Bakire bir kızla sevgili olur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsellik yaşamadan onunla devam edermiydiniz Bakire bir kızla sevgili olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben olurum sevdiğim kadının geçmişine bakmam 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Neden böyle bir şey sorarsın ki neden olunmasın yani bu sanki kötü bir şeymiş gibi sormuşsun 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bakire olduğum için benle konuşmayı bıraktı Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Öyle aptal için üzülme senSen değil o kaybettiSen ne güzel kendi ahlakına uygun bir şekilde yaşamak isteyen birisin o yüzden öyle birileri için kendini üzme Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Sen kaç yaşındasın böyle düşüncelerdesin Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Daha yaşın da küçük bence böyle saçma düşünceler içinde olanlar ile birlikte bir şey yaşama derim önemli olan kalp bunun değerini bileni tanı sev Yorumla Soran +1 yıl O çok iyi biriydi ama sonra bu soruyu sordu ve konuşmayı bıraktı. Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Demekki onun asıl düşüncesi seninle rahat bir şey seks yapmakmış Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden olmasın her şey seks deyilki hayatta başka duygularda var 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Seviyorsam evet, tabikide sevgili olur ilişkiye devam ederdim 0 0 Yorumla
mimiondx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olgun biriyse olur ciddi düşünme yaşlarına gelmiştir 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır çünkü ona sevgililik denmez o sadece arkadaşlık olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet çünkü ben de bakirimAma yüzeysel de olsa öpüşmek koklasmak elleşmek isterdim doğrusu tabi o da isterseSen ister miydin sadece o şekilde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin tanışalım mı 🙃♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olunur nie olmasın açılış kurdelesini keseriz 😂😂 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bakire olmayanla olmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlla bakiremi olacak yanii Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evet Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgili olmanın kriteri bakirelik değil ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları bakire istemiyor Yorumla Sitemkarım +1 yıl Amaçları sevgili olmak değil de ondan Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet oldum yıllarca sürdü oral ve anal şekilde 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet bakire değilse ciddi düşünmem ztn 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İş oraya gider ya bir şekilde 0 0 Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ne kadar ileri gidebilir birleşme olmadan 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl cinsellik sadece bam bam değil 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenene kadar idare edilir hacı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hacı ne ya emmi Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Emmi gibi bir şey işte Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Öyle bir kız var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla alpp3838 +1 yıl Çok isterdim...😍❤️ Yorumla
LuciferRolePlay34 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Öğreterek diğerlerinden daha fazla tutkulu olur 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oldum olurum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. etmem 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben olurum sevdiğim kadının geçmişine bakmam
Neden böyle bir şey sorarsın ki neden olunmasın yani bu sanki kötü bir şeymiş gibi sormuşsun
Bakire olduğum için benle konuşmayı bıraktı
Öyle aptal için üzülme sen
Sen değil o kaybetti
Sen ne güzel kendi ahlakına uygun bir şekilde yaşamak isteyen birisin o yüzden öyle birileri için kendini üzme
Sen kaç yaşındasın böyle düşüncelerdesin
18
Daha yaşın da küçük bence böyle saçma düşünceler içinde olanlar ile birlikte bir şey yaşama derim önemli olan kalp bunun değerini bileni tanı sev
O çok iyi biriydi ama sonra bu soruyu sordu ve konuşmayı bıraktı.
Demekki onun asıl düşüncesi seninle rahat bir şey seks yapmakmış
Neden olmasın her şey seks deyilki hayatta başka duygularda var
Seviyorsam evet, tabikide sevgili olur ilişkiye devam ederdim
Olgun biriyse olur ciddi düşünme yaşlarına gelmiştir
Hayır çünkü ona sevgililik denmez o sadece arkadaşlık olur
Evet çünkü ben de bakirim
Ama yüzeysel de olsa öpüşmek koklasmak elleşmek isterdim doğrusu tabi o da isterse
Sen ister miydin sadece o şekilde
İsterdim
Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin tanışalım mı 🙃♥️
Orada mısın
olunur nie olmasın açılış kurdelesini keseriz 😂😂
Olurum tabiki ileri de gitmem öper sarılırım yeterli
Bakire olmayanla olmam
İlla bakiremi olacak yanii
Evet
Sevgili olmanın kriteri bakirelik değil ki
Bazıları bakire istemiyor
Amaçları sevgili olmak değil de ondan