aşık olduğum çocukla ve hayatımda ilk seksimi yapıcam. Bundan dolayı bilgili değilim. Onun tekrar istemesini unutmamasını sağlıcak taktkler verir misiniz? yatakta erkekleri en mutlu eden incelikler nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buna kesin karar verdiysen, sadece onun değil kendi isteklerine de odaklanmalisin ki, karşılıklı hazzı yasayabilesiniz, yatakta hareketli olan, aldığı hazzı yansıtmaktan çekinmeyen, mızmızlanmayan kadınları daha çok arzular erkekler
11 Yorumla- +1 yıl
Nett
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini ona bırak; ve saadece nefes alman yeterli... Zaten unutamayacak... kokusunda hayat varrr.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@naloxann o derece
Cevap sahibi+1 yıl@naloxann
Kesinlikle... Nefessiz yaşarsınız; onsuz yaşayamazsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptığını bilmiyorsn, karşıya odaklanıuorsun. Yapma
00 Yorumla
+1 yılAklını kullan yapma. Pişman olursun
31 Yorumla- +1 yıl
%100 haklı
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Peki sonra nolacak? popon tekmeyi yiyince...
04 Yorumla
Soran+1 yılBu bakış açısı çok yanlış iki tarafta zevk alıyorsa kullanmak olmuyor iki tarafta birbirini kullanıyor demek oluyor eğer böyle bir durum varsa ortada. Bundan sonrası İletişimsizlik söz konusu olursa yaşadığım ve aldığım hazdan pişman olmam. Ki her insan böyle olmalı. kaldıki seks insanlığın doğasında var sadece bu ülkede çok fazla abartılan bir olay. Ben bunu bakire birisi olarak söylüyorum. Bu şekilde olaylara yaklaşmak büyük geri kafalılık.
- +1 yıl
Kuzum mesele kullanmak değil... Kadın kendini kocasına saklamalı. Kadının yaratılışı icabı böyle yapması gerekiyor. Eskilerin bir sözü var ; iki s. k değen kadından hayır gelmez derler. Geri kafalıklık dediğin benim sözümün nefsine hoş gelmediğinden. Kaldı ki bir çok kız bekaretini önceden verip evleneceği zaman kıs kıs kıvranıyor adama ne diyeceğim diye. Bakire kızı herkes bozmak ister ama kimse dul kızla evlenmek istemez. Olayın birde şu tarafı var ; farklı erkeklerle yatan kadın bir erkeğe sadakat gösteremiyor. Hayat senin beni ilgilendiren bir şey yok bizimki sadece tavsiye , nasihat
Soran+1 yılkarşımdaki erkek de sadece benle seks yapmış olucaksa ilki ben olucaksam aşırı katılıyorum sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaay cok iyi asik oldugunla bide apayri bisey olur keyif. mutluluk
00 Yorumla
+1 yılSağlam azdır güzel bir seks sun tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işten karlı çıkacağın durumlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne 😧
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel taktikler biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hiç itiraz etme. kendini ver
00 Yorumla
+1 yılDiz cok ve oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki incelikleri nedir
- +1 yıl
Incelikleri once guzelcr zevke getireceksin
+1 yılBurdan yazamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYapma sakın yapmd
00 Yorumla
+1 yılBurdan cevaplarsan siteden atılırım😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapma.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri