Cinsel Yaşam Birisiyle özel fotoğraflarını paylaştınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Nasıl güveniyorsunuz? Birisiyle özel fotoğraflarını paylaştınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben paylaşmam özellikle de sosyal medya hesaplarından paylaşılan her şey bir sunucuda yedekleniyor ve kimin ne zaman nasıl buna erişeceği belli olmaz 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla öyle bir şey yapmam bir ahlaki olarak ( bu türk ceza kanunuda suç) kişisel bilgilerin yayılması kopyalanması 2 ila 8 yıl hapis cezası var 0 0 Yorumla
KS-Fucck Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Erkeğin malı meydandadir. Ben begeniyorum benimkini paylasip baskalarininda begenisini almak hosuma gidiyor 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güven zamanla oluyor ve paylaşılıyor bir anda olmaz bir zaman geçmesi lazım 0 0 Yorumla
h-ibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl hayır internet aleminde hiçbir şeyi paylaşmam 0 0 Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Asla. Ben buraya bile koymuyorum. Fake hesap açılır diye 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl O birisi de özel olmuş oluyo. Ama tavsiye, siz yapmayın gene de 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. paylaştım tabiki güvene gerek yok ülkenin %80 paylaşıyor zaten 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Yani guveniyorsam paylasirim zaten 5 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güvenirsem paylaşırım. Sen paylaştın mı 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl fotoğraf değil ama başka şeyler çok paylaştım 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Paylaştım Karşılı maalesef Çok Boşluğuma Gelmişti. 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Paylaşırım sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Milletvekili miyim lan ben, en fazla ne olabilir 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fbuddym di güven vardı zaten aramızda 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşkım bakıp hemen sil diyorsun siliyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır paylaşmadım 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. videolarımı 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet paylaştım 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cooooooooook 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Evet paylaştım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ben paylaşmam özellikle de sosyal medya hesaplarından paylaşılan her şey bir sunucuda yedekleniyor ve kimin ne zaman nasıl buna erişeceği belli olmaz
Asla öyle bir şey yapmam bir ahlaki olarak ( bu türk ceza kanunuda suç) kişisel bilgilerin yayılması kopyalanması 2 ila 8 yıl hapis cezası var
Erkeğin malı meydandadir. Ben begeniyorum benimkini paylasip baskalarininda begenisini almak hosuma gidiyor
Güven zamanla oluyor ve paylaşılıyor bir anda olmaz bir zaman geçmesi lazım
hayır internet aleminde hiçbir şeyi paylaşmam
Asla. Ben buraya bile koymuyorum. Fake hesap açılır diye
O birisi de özel olmuş oluyo. Ama tavsiye, siz yapmayın gene de
paylaştım tabiki güvene gerek yok ülkenin %80 paylaşıyor zaten
Yani guveniyorsam paylasirim zaten
Güvenirsem paylaşırım. Sen paylaştın mı
Her türlü yüz olmadan paylaşırım.
fotoğraf değil ama başka şeyler çok paylaştım
Güvenilir kişiler var
Hayır siz paylaştınız mı
Paylaşılmamalı bence.
Eğer guveniyorsam paylaşirim.
Paylaştım Karşılı maalesef Çok Boşluğuma Gelmişti.
Paylaşırım sıkıntı yok
Milletvekili miyim lan ben, en fazla ne olabilir
hayır ama görüntülü yaşandın
Fbuddym di güven vardı zaten aramızda
Hem foto hem video paylaştım
Paylaştım ama yüzler blurlu şekilde
Aklınızı başınıza alın kimseye nude atmayın !
Hayır yapmam
Aşkım bakıp hemen sil diyorsun siliyor
Evet 🙂
Hayır tabikide
Hayır
Çok kafa biri belki
Evet
hayır paylaşmadım
Hayır.
Evet
eciş bücüş erkek fotosunu kızlar ne yapsın :)
Aletimi çok attım
Hayır paylasmadim
Hayir.
Hayır aslaaa
Hayır
Sen paylaştın mi
Eski eşim paylasirdi
videolarımı
Evet paylaştım
Cooooooooook
Ewt ..
Elbette