Ya niye beni hiç gerçekten seven erkek bulmuyor hepsi seks fiziğim ya da para için yaklaşıyor seviyor yalanını söylüyor bana bıktım. Gerçekten sevseler zaten anlar bilir görürüm bunlar sadece seks ya da para için işte takla atıp beni kandırmaya çalışıp sonra kullanmaya çalışıyorlar. Ben gerçekten güzel bir ilişki yaşamak istiyorum. Şuanda da bir aydır sevgilim var ya da daha öncekiler de hep seks için işte bana aşık ve romantiklerdi ama bakıyorum da hep en büyük ve tek motivasyonları vücudum ve seks. Bıktım bu olaydan. Gerçekten seven insanlar nasıl buluyor birbirini ya beni hiçbiri gerçekten sevmedi yani böyle sahip çıkma işimi halletme hastayken endişelenme filan sadece bi tanesi biraz öyle gibiydi ama o da tam değildi. Onun dışında hepsi eğlenelim ve seks yapalım modunda sadece sorumsuz emeksiz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana bir soru 1 aydir ciktigin biriyle sekste nekadar ileri gittin. Seks iliskinin askin sonucu olmali. Sebebi degil. Eger sebeb gibi davranirsan herzaman seks icin seni bulurkar. Sonuclarindsn biri sekstir gibi davranirsan aski bulursun. Yani biraz uzak durmayi ogren. Biraz kasin kendinizi. Disardan bakilinca kimi kadina dersinki tam evlenilecek kadin. Vuxut hormonlarimiz ona gore isler. Kimisinede bakjnca tam catapatlik kadin dersin. Anladinmi senin yaydigin enerji ney. Bence kensinide bi degerlendir. ya da senin secimlerin ney. Belki aski bulacsgin kisileri sen secmiyorsun. Şatapatcilar ilgini cekiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be mal ben tutuyorum kendimi zaten ısrar taciz eden onlar mallar zaten reddedince hırs yapıyor aşık oluyor evlilik muhabbeti yapıypr.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal birisin ve gerçekten sevilmek istiyorsun :) normal ya insan hissetmek istiyor. Bende çoğu insanda o duyguyu göremiyorum artık. İnsanlar sevmeyi unutmuş
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi burcsun peki
Erkekler kapatılsın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Gerçek aşkı burası gibi yanlış yerlerde arıyor olmandan kaynaklı sorunlar yaşıyor olabilir misin birazda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişiye denk gelememissin demek ki, çevreni değiştirmeyi dene biraz
10 YorumlaGerçek aşk genelde 13 20 yaş arasında oluyor sonra zor be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü erkeklerde kadınlar tarafından kullanılıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen kötü erkekleri tercih ediyorsun demek ki
iyisini bulacaksın00 Yorumla Demek ki sen hep seni kullananina denk gelmişsin her erkek öyle değil
10 Yorumla
+1 yılKararkter meselesini duzgunu denk gelmemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hayatımın bir çok döneminde hep seven oldum. Sonra anladım kadınların duyguları yok. Çıkarları var statü ya da fiziki görünüş düşkünlük ya da aklında kişi ben değilim. Kadılar sevilecek yaratıklar değil bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de erkekler için aynı şeyi düşünüyorum tek olayları para ve seks. Sevilmeyi hak etmiyorlar duyguları yok.
Cevap sahibi+1 yılBunu sağlayan sizlersiniz bir kadın istemediği sürece seks olmaz. Kaybetmemek adına kendi değerlerinizden ödün veren sizsiniz. Erkek neyine itibar edildiğini biliyor ki ona göre muamele ediyor. Tabi bazı erkekler istisna onlar safi çıkarı için yaşar.
Soran+1 yılZaten olmuyor da hep yalnızım erkeklerin tek derdi seks ama ben çoğunu istemiyorum. Beni hak etmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar olarak şanslısın en azından seçme şansın var. Bizim öyle bir şansımızda yok.
Seçilen bizleriz. Seçtikleriniz kaderiniz. Ağlamayın lütfen.
Soran+1 yılArkadaşım ağlayan kim. Evet şanslıyım bin tane erkek sarkıyor bana çok çeşit var ama hepsi boş bana göre yani 500 kişide bir tane zor beğeniyorum ondan yalnızım puana kadar hiç tam sevmedim aşık olmadım ama milyon tane erkek tanıdım.
Cevap sahibi+1 yılHiç mi samimi çıkmadı?
Eli ayağına dolanan çıkmadı?
Cesaretini toplayıp kalbi yerinden çıkacakmış gibi olup senden hoşlandığını/sevdiğini söylen olmadı?
Söylemedi dimi?
Çünkü yüzüne bile bakmayacağını bilir
Duyguları hor görüleceğini bilir. Çünkü yaşamıştır bu aşağılık duyguyu.
Cevap sahibi+1 yılPerhiz boş versene bu tipler sana göre ezik. Çünkü kadınların duyguları yok.
+1 yılAradığım belki de sensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. şans şans
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılZengin misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar seven erkek den nefret eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu biraz uzun
00 Yorumla Selam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam