Sizce nasıl test edip emin olabilirim?

1 aydır ilişki yaşadığım tanıştığım bi çocuk var. Çocuk Abaza mı yoksa düzgün mü karar veremiyorum. İkinci buluşmadan direkt seks muhabbeti teklifi yaptı etti ve işte benim sınırlarıma saygı duymadı ondan tartıştım ettim çok Abaza biri. Ama bir yandan aşık da olduk böyle güzel çekimimiz var hoşlanıyorum güzel vakit geçiriyorum beğeniyorum. Ama bir yandan güzelim tek amacı işte beni kullanmak mı anlamıyorum işte ben ayrılınca gönlümü aldı etti ama ara ara yine uyarıp konuşmama rağmen sınırı aşmaya çalışıyor mesela tatile gitmek istedi ben de daha erken dedim peki dedi ama ara ara hep bi daha sorup deniyor ya da cinsel organ vs yok desem de geçen öpüşürken işte şeyimi ellemek ister misin dedi hep böyle yapıyor hayır dememe rağmen hep bi deniyor. Sıkıldım bu konuda gerilmekten sonra da yok işte sen yanlış anladın bi şey demedim diye yok ben saygı duyuyorum diye kendini savunuyor. Bilemiyorum. Arkadaşlarımla tanıştırdım iyiydi mesela annesine benden bahsetmiş romantik ilgili davranıyor da.
Sizce nasıl test edip emin olabilirim?