Cinsel Yaşam Geceleri seks yapmanın tadı bir başka, öyle değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Kimler uyumadı Geceleri seks yapmanın tadı bir başka, öyle değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geceleri çünkü insanlar daha sakin ve relax olduğu için ilişkiye tam odaklanır, daha istekli olur👌 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bravo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru senden cevap benden. Asıl sana bravo💋 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aynen. Ben partnerim olduğunda genelde akşamları başlarım. Sabah dörde kadar ara ara 7/8 kez yaparım 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sabahın ilk saatleri daha keyif verici bana göre. Tabi önemli en keyiflisi ne zaman istek bastirirsa o zaman 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seks yapan esim yok isteksiz seksisi sevmeyin mastürbasyon yaparak avunuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye oyle oluyor pekiLoş ortamda kokuya ve inlemelere daha çok odaklanmak mı bilemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mümkün Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gece değil de sabahları çok güzel oluyor. Bi de sevdiğini oral yaparak uyandırmak harika 👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baskadir tabiki kafana oturtturup zevkten inlemesini hissetmek harika 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. öyledir de her gece yapmazsın 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Eeee yani Yorumla
KareAs34 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Sabah uykudan uyanınca yaptığının yerini hiç biri tutmuyor 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesinlikle ama bil bakalım ne eksik 😂 0 44 Yorumla Soran +1 yıl Partner🙂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Nokta atışı diye buna derim 😁 tam olarak partner eksik evet. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Olur bir gün Yorumla Slalombebeğim +1 yıl 1 aydır yok. Olur elbet 😄 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay çok az bir zaman😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bir de benim açımdan bak. Bana göre uzun Bi zaman 😄 Yorumla Soran +1 yıl Gerçi doğru 😄 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O yüzden bir an önce son bulması dileğiyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Umarım😄 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Senin ne kadar oldu 😄 Yorumla Soran +1 yıl 2 saat😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Seninki daha uzunmuş aslında ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ya sorma 🙂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evlisin sanırım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İyiymiş. Artık iki saat değil sanırım 😄 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek anlamadım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hee anladım şimdi ahahah Yorumla Slalombebeğim +1 yıl 2 gün oldu sanırım onu diyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoklamaya mi geleceksin böyle 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen. Tablo yapıp yoklamasını alcam hergün 😂 Yorumla Soran +1 yıl İşin zor😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Yoğun mu geçiyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sana neeeeğ😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Dimi ya beni ne ilgilendirir 😄 Yorumla Soran +1 yıl Öyle 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Haklısın 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben hep haklıyım 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Her zaman haklı olamazsın 😁 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İnsan hata yapar çünkü illaki 😄 Yorumla Soran +1 yıl Nereye kadar burada muhabbet edeceğiz 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Mesaj atana kadar 😁 Yorumla Soran +1 yıl Çok beklersin 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sen bilirsin 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sen uyumuyor musun hiç 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Hayır pek uyumam 😄 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İyi geceler 😄 Yorumla Soran +1 yıl Erkencisin 😀 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bu aralar böyle 😁 Yorumla Soran +1 yıl Küstüm konuşma benimle 🙄 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Niye küstün hayırdır Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seks her zaman bambaşka 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bilmem hiç yaşamadım :/ 0 0 Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Bilmem 😂Uyumama konusuna gelince ben uyumadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne bileyim ya. yok ki🥲 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzanmış tavan izliyoruz öyle boş boş Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence gün her saati güzel 0 0 Yorumla
KaanYıldiz03 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gecesi gündüzü fark eder mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eder bence Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Hala uyuyamadim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Nedeni belli degilmi birde iş seyehatinden geldim uykum kacti Yorumla Soran +1 yıl Olmaz🙂 Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Nedenki Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Akıllı trafik sistemleri yol güvenliği adına özel bir şirket işletiyorum işim gereği Türkiye geneline çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Aaaa çok güzel Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Teşekkürler o senin güzel düşüncen Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Sen neler yapıyorsun Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Yazmicsksin galiba Yorumla Soran +1 yıl Uyucam ben şimdi Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. heee oyledır 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uyumayan çoktur 0 0 Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Benn 0 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Yaptın mı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bilmem, yapmadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemde nasıl yaaa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Eridi🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende eriyosun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne arıyon 😂 Yorumla Soran +1 yıl Arayışım yok🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her an diyelim bitsin 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abla mı 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Geceleri çünkü insanlar daha sakin ve relax olduğu için ilişkiye tam odaklanır, daha istekli olur👌
Bravo
Soru senden cevap benden. Asıl sana bravo💋
Aynen.
Ben partnerim olduğunda genelde akşamları başlarım. Sabah dörde kadar ara ara 7/8 kez yaparım
Sabahın ilk saatleri daha keyif verici bana göre. Tabi önemli en keyiflisi ne zaman istek bastirirsa o zaman
Seks yapan esim yok isteksiz seksisi sevmeyin mastürbasyon yaparak avunuyorum
Niye oyle oluyor peki
Loş ortamda kokuya ve inlemelere daha çok odaklanmak mı bilemedim
Mümkün
Gece değil de sabahları çok güzel oluyor. Bi de sevdiğini oral yaparak uyandırmak harika 👍
Baskadir tabiki kafana oturtturup zevkten inlemesini hissetmek harika
öyledir de her gece yapmazsın
Eeee yani
Sabah uykudan uyanınca yaptığının yerini hiç biri tutmuyor
Kesinlikle ama bil bakalım ne eksik 😂
Partner🙂
Nokta atışı diye buna derim 😁 tam olarak partner eksik evet. 😄
Olur bir gün
1 aydır yok. Olur elbet 😄
1 ay çok az bir zaman😀
Bir de benim açımdan bak. Bana göre uzun Bi zaman 😄
Gerçi doğru 😄
O yüzden bir an önce son bulması dileğiyle 😂
Umarım😄
Senin ne kadar oldu 😄
2 saat😅
Seninki daha uzunmuş aslında ya 😂
Ya ya sorma 🙂
Evlisin sanırım 😄
Değilim
İyiymiş. Artık iki saat değil sanırım 😄
O ne demek anlamadım 😂
Hee anladım şimdi ahahah
2 gün oldu sanırım onu diyorum 😂
Yoklamaya mi geleceksin böyle 😀
Aynen. Tablo yapıp yoklamasını alcam hergün 😂
İşin zor😀
Yoğun mu geçiyor 😄
Sana neeeeğ😀
Dimi ya beni ne ilgilendirir 😄
Öyle 😀
Haklısın 😄
Ben hep haklıyım 😂
Her zaman haklı olamazsın 😁
Nedenmiş
İnsan hata yapar çünkü illaki 😄
Nereye kadar burada muhabbet edeceğiz 😀
Mesaj atana kadar 😁
Çok beklersin 😀
Sen bilirsin 😄
Sen uyumuyor musun hiç 😀
Hayır pek uyumam 😄
Peki
Günaydın 😀
İyi geceler 😄
Erkencisin 😀
Bu aralar böyle 😁
Küstüm konuşma benimle 🙄
Niye küstün hayırdır
Seks her zaman bambaşka
bilmem hiç yaşamadım :/
Sabah daha iyi bana göre tabi
Offf olmaz mı tam saati hemde
Ahbee isteyizz 😭
Bilmem 😂
Uyumama konusuna gelince ben uyumadım
Evet öyle
Ne bileyim ya. yok ki🥲
Uzanmış tavan izliyoruz öyle boş boş
Bence gün her saati güzel
Gecesi gündüzü fark eder mi
Eder bence
Hala uyuyamadim
Neden
Nedeni belli degilmi birde iş seyehatinden geldim uykum kacti
Olmaz🙂
Nedenki
Ne iş yapıyorsun
Akıllı trafik sistemleri yol güvenliği adına özel bir şirket işletiyorum işim gereği Türkiye geneline çalışıyorum
Aaaa çok güzel
Teşekkürler o senin güzel düşüncen
Sen neler yapıyorsun
Yazmicsksin galiba
Uyucam ben şimdi
Hemde nasıl
heee oyledır
uyumayan çoktur
Burcun ne
Yaptın mı ki
Benn
Yaptın mı