Sizce cinsellik ve ilişki hızı nasıl olmalı? Arzu mu, sevgi mi nasıl anlaşılır?

Ben güzel eğitim kültürlü havalı pozitif maddi durumu da iyi bir kızım. Hayatım boyunca birçok erkek sarktı bana. Ama çoğu kullanmak için yanaştı çünkü uzaktan maddi durum ya da fiziğimi görüyorlar oh ne güzel kullanalım diye resmen salyaları akıyor ve ilk günden sevgili olalım evlenelim sana şöyle aşığım böyle seviyorum diye yalandan geliyorlar. Ben de tabii inanmadım hiçbirine hepsi yalancıydı. Sonuçta empati yapıp mantıklı düşününce gerçekten seven insan demek verir zaman harcar korur kollar manevi maddi verici olur vs bunlarda hiçbiri yoktu bunların. Sadece belki birkaç buluşma ya da hafta yalandan veriyorlardı seks için filan sonra direkt gerçek yüzlerini görüyordum. Neyse. Sonuçta ben mutlu olmak ve güzel ilişki yaşamak istiyorum. şu an biriyle ilişkiye başladım bir ay oldu. Mutlu gibiyiz ama daha tsm emin değilim ondan. Hani güvenmiyorum. Çünkü tanımıyorum pek ve daha pek bi şey yapmadı sadece birkaç kez buluştuk güzel vakit geçirdik. Sizce beni gerçekten sevdiğine nasıl emin olurum?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet zaten ben de onu diyorum. Acele etmiyorum. O acele ediyor Abaza olduğu için ben frenliyorum. Ben fiziksel frenleyip manevi acele ediyorum çünkü o fiziksel ettiği için dengeleme adına ama onda aynı manevi hızı göremiyorum.
Sizce cinsellik ve ilişki hızı nasıl olmalı? Arzu mu, sevgi mi nasıl anlaşılır?