Daha önce tanışmadığınız, fazla makyajlı olmamakla birlikte güzel sayılabilecek biriyle ortalamanın altında sayılabilecek bir mekanda 30-45 dakika mı; yoksa 3-4 aydır tanıştığınız, makyajlı, estetikli haliyle mankenlere benzeyen, sizden 3-4 yaş büyük biriyle gayet elit bir mekanda 20-30 dakika mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevdiğim bir Rus deyişi var
<В избе но близко по духу как во дворцах на похоронах >
"Bir kulübede ama ruha yakın, saraylarda ise cenazelerdeki gibi."
Matematiksel hesaplamalarla ilişki mi yapılır ondan yalnızım diyorsunuz paso.
Benim niyetim duygusal ilişki kurmak değil, sadece biraz dertleşip c. nsel ilişki yaşamak.
Onda da sıkıntı yaşarsın tahminen
Neden ki?
Bak. r değilim, daha önce 4 kez ilişki yaşadım.
İlk seçenek. Şişme bebek istesem 2. Yi seçerdim
Ama ben şişme bebek istemiyorum.
E tamam işte ilk seçenek
Ama ilk seçenektekine de daha önce 2 kez gittim, yani tanışıyoruz ve memnun kaldım.
E tamam işte hâlâ ilk seçenek😂
Bir de ilk seçenekteki mekan biraz vasat, ama diğeri son derece elit sayılabilecek bir mekan.
Okudum biliyorum. Son kez söylüyorum ilk seçenek
Ayrıca ilk seçenekteki mekana dün gittim ve mekanda çalışan diğer kadınları görünce midem kalktı. Allah affetsin, ama içerideki kendilerine ait salonda resmen mahalle karıları gibi oturmuş meyve yiyorlardı.
Ben başlarındaki adama " Benim yaşlarımda kimse yok mu? " diye sorunca aralarından biri kaç yaşında olduğumu sordu. 24 yaşında olduğumu söyleyince de " Ben de 25 yaşındayım " dedi; ama annemden daha yaşlı görünüyordu.
Ayrıca son olarak şu da var ki; 2. seçenekteki kıza duygusal anlamda da bağlandığımı hissediyorum. Hatta son olarak, yaklaşık 3 ay önceki görüşmemizin sonunda kıza şiir yazmıştım. 😂
Hangisiyle iyi vakit geçirip anlaşıyorsan onunla
Dediğim gibi biriyle 2 kez birl. kte oldum ve 3-4 aydır tanışıyorum, diğeriyle ise henüz tanışmadım.
Ama tanıştığım kişinin bulunduğu mekan biraz fazla yoğun ve o yüzden o da bir an önce yap bitir kafasında oluyor.