Cinsel Yaşam Cinsellik sevmeyen erkeği tercih eder misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 cinsellik sevmeyen erkeği tercih edermisin? Cinsellik sevmeyen erkeği tercih eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl HayırCinsellikten uzak insanların kadın ya da erkek benden uzak olmasını tercih ederim. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl aşşırı cinsellik düşkünü birisi seni rahatsız edermi Yorumla gumuskasik +1 yıl Beni rahatsız edecek tavırları yoksa rahatsız etmez. Tavırları hoşuma gitmezse hiç rahatsız edemez çünkü görüşmeye devam etmem. Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşındasınız Yorumla gumuskasik +1 yıl Hisettiğim yaştayım. 😘 Yorumla Soran +1 yıl ben orta yaşa bayılıyorum ya çünkü nasıl davranması gerektiğini biliyorlar sizde öylesiniz muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl tabiki nice 20 yaşlar var ruhları eöekli olmuş gibi ben buna katılıyorum Yorumla Soran +1 yıl emekli Yorumla
gizliyimgizliii1905 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aaa cinselliği sevmeyen erkek mi varmış? Türünün nadir örneklerindensin…😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl istermisin böyle birini Yorumla gizliyimgizliii1905 +1 yıl Bilmem ki hiç öyle bir erkek karşıma çıkmadığı için düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl size ortadı lazım ya hani herşeyi tadında bırakan Yorumla gizliyimgizliii1905 +1 yıl Yani Yorumla Soran +1 yıl sen libidosu yüksek erkekleri tercih edermisin Yorumla gizliyimgizliii1905 +1 yıl Yok aşırı yüksek olan korkutuyo Yorumla Soran +1 yıl 😂 haha neden Yorumla gizliyimgizliii1905 +1 yıl Öyle 😂 orta seviye olsun isterim ben Yorumla Soran +1 yıl takip edicem yazabilirmiyim sana Yorumla gizliyimgizliii1905 +1 yıl Ettin mi? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
kırmızıgül9 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Pek tercihim değil ya cinsellik istemeyen erkek erkek midir? 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl nedir 😂 Yorumla kırmızıgül9 +1 yıl Erkek olmadığı kesin de nedir bilmiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl peki cinsellik düşkünü biri olur mu? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmem galiba 0 8 Yorumla Soran +1 yıl peki evlenmedem cinsellik konuşurmusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşurum Yorumla Soran +1 yıl sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yorumun için Yorumla Soran +1 yıl muhafazakar bir ailedemi büyüdün yoksa normal ailemi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Etmem 0 11 Yorumla Soran +1 yıl ama mesela siz kadınlar genel olarak cinsellik konuşan erkekleri sevmiyor musuz sende öylemisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evlenince sevmeyen sandım evlenmeden önce tabikide konuşulmaz tabi konuşulur ama zaman geçmeli birbirimizi tanıyalım belki daha sonra Yorumla Soran +1 yıl anlamadım evlenmeden önce konuşulurmu konuşulmazmı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmeden önce cinsellik konuşulur (tabi ciddi isek Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon sana demedim 23 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl sal*kmısın sanki çok özel bişey sordum defol git o zaman Yorumla Soran +1 yıl bana demediysen lafımı geri alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlenme ya 😂 sorun değil 😒 Yorumla Soran +1 yıl sinirlendim affet ☺ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hayır
Cinsellikten uzak insanların kadın ya da erkek benden uzak olmasını tercih ederim.
aşşırı cinsellik düşkünü birisi seni rahatsız edermi
Beni rahatsız edecek tavırları yoksa rahatsız etmez. Tavırları hoşuma gitmezse hiç rahatsız edemez çünkü görüşmeye devam etmem.
kaç yaşındasınız
Hisettiğim yaştayım. 😘
ben orta yaşa bayılıyorum ya çünkü nasıl davranması gerektiğini biliyorlar sizde öylesiniz muhtemelen
tabiki nice 20 yaşlar var ruhları eöekli olmuş gibi ben buna katılıyorum
emekli
Aaa cinselliği sevmeyen erkek mi varmış? Türünün nadir örneklerindensin…😂
istermisin böyle birini
Bilmem ki hiç öyle bir erkek karşıma çıkmadığı için düşünmedim
size ortadı lazım ya hani herşeyi tadında bırakan
Yani
sen libidosu yüksek erkekleri tercih edermisin
Yok aşırı yüksek olan korkutuyo
😂 haha neden
Öyle 😂 orta seviye olsun isterim ben
takip edicem yazabilirmiyim sana
Ettin mi?
evet
Pek tercihim değil ya cinsellik istemeyen erkek erkek midir? 😅
nedir 😂
Erkek olmadığı kesin de nedir bilmiyorum 😂
peki cinsellik düşkünü biri olur mu?
Tercih etmem
Etmem galiba
peki evlenmedem cinsellik konuşurmusun
Konuşurum
sevgilin var mı
Yok
kaç yaşındasın
22
teşekkür ederim yorumun için
muhafazakar bir ailedemi büyüdün yoksa normal ailemi
Etmem
ama mesela siz kadınlar genel olarak cinsellik konuşan erkekleri sevmiyor musuz sende öylemisin
Ben evlenince sevmeyen sandım evlenmeden önce tabikide konuşulmaz tabi konuşulur ama zaman geçmeli birbirimizi tanıyalım belki daha sonra
anlamadım evlenmeden önce konuşulurmu konuşulmazmı 😂
Evlenmeden önce cinsellik konuşulur (tabi ciddi isek
kaç yaşındasın
Sanane
Pardon sana demedim 23 yaşındayım
sal*kmısın sanki çok özel bişey sordum defol git o zaman
bana demediysen lafımı geri alıyorum
Sinirlenme ya 😂 sorun değil 😒
sinirlendim affet ☺