Hmm :/ Şöyle yapılabilir sanki erkek arkadaşına '' benim çok aktif olmamı bekleme bu konuda '' şeklinde bir söylemde bulun yani evet istiyorum ama biraz garip geliyor o yüzden alışmam için zaman tanı diye söyle. Mesela erkek arkadaşın yazsın ilk etapta bir senaryo olacaktır yani işte şu an şurdayız şöyle yapıyorum böyle yapıyorum sen şöyle yapıyosun falan filan diye. Yani aktif konuşmacı rolünde olsun. Ardından yavaş yavaş açılırsın diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Utandığın şey cinselliği konuşmak mı? Yoksa cinselliği onunla konuşmak mı?
cinsellik konusmak
Konuşmak zorunda mı hissediyorsun yani bunu mu hissettiriyor?
hayirr hayir zorunda hissetmiyorum yapmak istiyorum. ama cok utanıyorum konusamiyorm
Hmm :/ Şöyle yapılabilir sanki erkek arkadaşına '' benim çok aktif olmamı bekleme bu konuda '' şeklinde bir söylemde bulun yani evet istiyorum ama biraz garip geliyor o yüzden alışmam için zaman tanı diye söyle. Mesela erkek arkadaşın yazsın ilk etapta bir senaryo olacaktır yani işte şu an şurdayız şöyle yapıyorum böyle yapıyorum sen şöyle yapıyosun falan filan diye. Yani aktif konuşmacı rolünde olsun. Ardından yavaş yavaş açılırsın diye düşünüyorum.
haklisin tesekkur ederimmmm <33
Umarım yardımcı olabilmişimdir :) Ama sadece yazışmayla kalmaz o iş ben sana söyleyim hahaha yani biraz daha ileri gidecektir o :=D
utanmam gectikten sonra daha rahat ederim eminim :)) biseyler yasamaktan korkmuyorum.
Yok bişeyler yaşamak değildi dediğim =) Şimdi seksting yaptığınız esnada pat diye sana bir resim atarsa şaşırma yani onu demek istedim.
ahhaha atiyor zaten :))
haydaa :D ee utanılcak bişey kalmamış kiii :D asjkdaks
Bence cok zevkli alis adim ata ata alisirsin yazisarakmi seslimi
O anı yaşayarak başarabilirsin ya da onu arzulayarak
kendini rahat ve aklından geçenleri direk söylemeye çalışmalısın vede keyif almaya bakmalsn
Burdan başkasıyla yap be alıştır kendini sonra sevgikşnle rahat yaparsın
Mesafeler tamamiyle kalkar ortadan harekete geçmek isteyebilir.
Yaptıkça alışırsın. ya da ben sana öğretyim biraz tecrüben olur
Yapmak zorunlumu peki
yapmak istiyorum ama utaniyorm
Tam olarak neden utaniyon
Yüzünü göstermemeye dikkat et yeterli
Alıştırman lazım kendini
Neden peki zornanmi yaptiriyor sana
utanma sal kendini
rahat ol... gerçeğinde utanıyormusun
Yapmak istiyor musun peki
Hahha sen ben olabilirsın 😂
Sadece sevgilimden mi 🙊🙊
Seksting ezikliktir
ahahhaah niye?
Saçmalık çünkü. Yok seni şöyle yaparim böyle yaparım bilmem ne, ee git yap mk, niye bunu yazmakla uğraşıyorsun
her saniye yan yana gelemiyoruz her dakika beraber degiliz çünkü
Her dakika sevişilmez zaten, seks dışında iletişiminiz yok mu sizin mk
yeterli isteğin yok demek ki
var istiyorum ama cok utanıyorum
o konuşsun ilk sen katılmaya çalış
Yeter ki istek olsun ben utangaçlığı alırım
Sana yardımcı olması gerekiyor
Peki yaptınmı hiç
zamanla yaptıkça
alıştırma yap tanımadığın biriyle mesela benn :D
neden utanıyorsun ki
Yapma zaten, utan.