Ben ne dusunuyorum 😂 Şu an oturmusum karsinda sende malzemeler kalem malem boyle tutmussun biseyler yaoiyorsunn.. Naaptin ya nasil gidiyor diyorum sende diyorsunki az bekle harika oldun bebiş. Lan komedi 😂😂😂😂😂
Hic kiz arkadasim olmaz benim ama bu anlamda olabilir neden olmasin 😂 hem ben nerden vakit ve malzeme bulucamda alicam da test edicem gormek istemiyor degilim kendimi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim için %0.1
%1000 denilebilir 😄 ama evlilikte sadece cinsellik olacak diye bir şey alınacak sorumluluklar da önemlidir
evlen çocuk yap çocuklar kendi odasında uyumaya gelene kadar ayda 1 felan sonra eskisi gibi yüzde yüz performans geri gelir.
%70 olabilir.
İyi cinsellik tarafların gözünün başkalarına kaymasını engelleyebilir..
Bana göre ve uzmanlara göre %70
Anlasabilmek anlayış lnemli
Olması gerektiği kadar
Kimler yüzde kaç vermiş bakmaya geldim soruya
%50,
Ne dedim ben simdi 😂😂
https://resmim.net/i/ZDVYYi
Aa neden silinmiş ki
Bariz tiiye aldimi anladi sanirim haha 😂😂😂
boş ver ya 😄😄 gel ben sna öğretirim her şeyi 🤭
Nereye geliyoruz 😂 malzeme senden mi benden mi hazirlikli olalim skshkv
Benden usjsjsj
Kirpiklerim uzundur özel ilgi isterim 😂
Ne onun adi rimel mi aylaynir miydi neydi o isteb😂😂😂
Elbette 😄😄
Kucukken ablam ve arkadaslari ortalarina alip yaparlardi 😂😂😂 bende salaq salaq bardas kurardim aralarina dururdum sonra oynarlardi benle 😂🙃🙃
Yaaa hahshsh 😂😂🤭 benimle birlikte alışırsın bence tam olarak iyi makyaj yaparım 😄
Dusunmem gereken birsey var 😂
Nedir? ☺️
Foto cekmek yok dimin😂 varsada galeriden silinen ogelerdende silmek var
Çekelim yaa nolcakk 😄😄
Tamam 😂 gizli kullanici olarak sorusunu da sor. Erkek arkadasa makyaj yaptim nasil olmus diyeb. Nasil olsa yuzumu bilen yok haha
Sen istersen olur 🤭🤭
Ona bakariz ama gorusleri merak ediyorum 🤪
Me too 😅😅
Sakalsızlık şart mi 😂
Evet asko şart 😂
Sakalli olursam ibbneye dönerim 😂😂😂😂
Gülme krizi tuttu Şu an beni kendimi oyle dusununce 😂😂😂
🤣🤣🤣düşünmek bile güzel şuanda 😅
Ben ne dusunuyorum 😂 Şu an oturmusum karsinda sende malzemeler kalem malem boyle tutmussun biseyler yaoiyorsunn.. Naaptin ya nasil gidiyor diyorum sende diyorsunki az bekle harika oldun bebiş. Lan komedi 😂😂😂😂😂
Eglenceli ya hahaha 😂😂😂😂
😂😂aynen öyle yaparım ztn 😅
Eyvallah eyvallah 😂 buldun yapistir 😂😂😂 Şu an calan sarkida malum seye isaret gibi zaten
Hangi şarkıı 😅😅 bu kdr korkma yaaa güzel olmak istemiyo musunn yoksa 🤭😂
Semicenk., hic pisman degilim senin olmaktan 😂 hic pisman degilim makyaj yapmasindaan , makyaj yapmasindaan.. Bikmadim yapmandaaan senin olmaktaaann 😂😂😂
Hahahs bak yaaa 😂asko kusko kızın asko kusko erkek arkadaşı olmalı katlanmak zorundasın beyfendi 🤣🤣
Hic kiz arkadasim olmaz benim ama bu anlamda olabilir neden olmasin 😂 hem ben nerden vakit ve malzeme bulucamda alicam da test edicem gormek istemiyor degilim kendimi 😂
% 1000
Cinsellik herseydir
en az 80 i
tamamı
Temel taşlardan biri