Cinsel Yaşam FB olduğum kişi askere gitti, askerden sonra devam eder miyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sizce askerden sonrada devam eder miyiz FB olduğum kişi askere gitti, askerden sonra devam eder miyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım kendisi. Geçen konuştuk hatundan bıktım askerden dönünce yeni bir tane bulucam diyodu. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Adam zaten askerden %500 abaza ve yoklukta gelecek nsjskw başka FB yapmayı düşünmğyor musun peki sen? Sadık FB ilişkisi vay be 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aç aylığına gitti bilmem ama kesin devam edersiniz... kaç ay yapmayacak çünkü ;) asıl sen ne yapacaksın 0 0 Yorumla
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl askerlik sonrası daha bir ihtişamlı olacağı kesin :))) 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Askerden döndükten sonra senden önce başkasıyla bir beraber olsun da sakatlık çıkmasın. 0 0 Yorumla
serdarrrr1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl o gelene kadar baska buıl gelınce kaldıgın yerden devam edersın 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Merak etme dönünce kendini iyi hazırlasan daha iyi olur sanki 😂 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl edersiniz bence. ama sen o gelene kadar a biriyle olursun sanki 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Döndükten sonra ilk ilişkisini senle yaşamasın pişman olursun sjsjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fb nasıl oluyorsunuz anlatsana bana ben de arıyorum ama bir türlü bulamıyorum 0 0 Yorumla
abdker Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl niye etmeyesiniz adam askerden dolu dolu gelir hem :) 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Memnun ise devam eder 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Askerden dönene kadar parnaklican mi? 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dolu dizgin tam gaz devam 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. onun yokluğunda biz olalım :) 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yenisini bulursun 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. O gelene kadar yeni birini bulursun 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl askerden gelene kadar ben adayım <3 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Edersiniz bu zamanda fb bulmak kolay degil 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Başkasını bulursun o gelene kadar 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Edersiniz de o gelene kadar yeni bul 😅 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eeee o yokken sen napcaksın 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Edersiniz o şimdi asker 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Ne bilim 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. o gelene kadar istersen... 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. eder tabi 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende yenisini bul 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yenisine şans ver 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Edersiniz 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Edersiniz 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 6 aymı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Arkadaşım kendisi. Geçen konuştuk hatundan bıktım askerden dönünce yeni bir tane bulucam diyodu.
Adam zaten askerden %500 abaza ve yoklukta gelecek nsjskw başka FB yapmayı düşünmğyor musun peki sen? Sadık FB ilişkisi vay be
aç aylığına gitti bilmem ama kesin devam edersiniz... kaç ay yapmayacak çünkü ;) asıl sen ne yapacaksın
askerlik sonrası daha bir ihtişamlı olacağı kesin :)))
Askerden döndükten sonra senden önce başkasıyla bir beraber olsun da sakatlık çıkmasın.
o gelene kadar baska buıl gelınce kaldıgın yerden devam edersın
Merak etme dönünce kendini iyi hazırlasan daha iyi olur sanki 😂
edersiniz bence. ama sen o gelene kadar a biriyle olursun sanki
Döndükten sonra ilk ilişkisini senle yaşamasın pişman olursun sjsjsj
Fb nasıl oluyorsunuz anlatsana bana ben de arıyorum ama bir türlü bulamıyorum
niye etmeyesiniz adam askerden dolu dolu gelir hem :)
Memnun ise devam eder
Askerden dönene kadar parnaklican mi?
Dolu dizgin tam gaz devam
bulmazsa yenisini edersiniz
onun yokluğunda biz olalım :)
Askerden gelene kadar ne yapcaksin?
Yenisini bulursun
O gelene kadar yeni birini bulursun
askerden gelene kadar ben adayım <3
Edersiniz bu zamanda fb bulmak kolay degil
Edersiniz bir şey olmaz.
Başkasını bulursun o gelene kadar