Arkadaşlar merhaba.2 yıllık bir düzenli ilişkim var haliyle cinsel ilişkimde düzenli seyir ediyor. Bir problem var erkek arkadaşımı çok seviyorum evet ama penis boyu ortalamaya göre kısa, bazende kalkmıyor adam akıllı ya da hemen iniyor vs vs. Gerçekten çok zevk verdiği anlar oluyor çok ateşli geçiyor ama çoğu zaman böyle olduğu anlarda oluyor. Bana yetiyor ama mesela penis bpyu sonradan uzar mı? Ya da bu durup dururken inmeleri neyden kaynaklı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoyu uzayıp kalınlaşmaz.
Bu yaşta ereksiyon sorunu varsa bir doktora görünse iyi olur. Zirvede olup zor yumuşayacağı bir dönemini böyle geçirmesi sana da ona da yazık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir seks sırasında aklına bir şey geliyordur ve ya o an tahrik olması azalıyordur. Belki de pozisyon değişikliğine bağlı iniyordur çok faktör var. Telaş yapmayın. Rahat olmaya bakın. Sekste rahatık çok önemli, performansı arttırır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Sonradan uzamaz. Aslında o yaşlarda durup dururken inmemesi lazım, özellikle düzenli seks hayatı varken. Bilemedim sebebini.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani düzenli dediğim 1.5 hafta 2 hafta aralıklarla maalesef evli olmadığımIz icin müsait oldukca.
Bu nereden çıktı şimdi? Yok öyle bir şey. Bunu böyle kabul etmen lazım 😁 ufak şeylerden mutluluk duymayı öğren 😁
00 YorumlaDolasim bozuklugu filan vardir normal degil inmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılİcimdeyken inmesi sacma degil mi hatayı kendşmde aramaya basladım yani aktif sekilde seks yapıyoruz o an mesela sak iniveriyor
+1 yılevet uzar her yıl birkaç santim umudunu kaybetme jhgfdxsxfghjk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme problemini tedavi alarak düzeltebilirsiniz fakat boyutu uzatan hap vs gibi şeylere sakın inanmayın..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uzamaz tabi ki. Yani en fazla 0.5cm daha uzasin yetecek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis boyuna bir şey yapamazsın yani büyümez buyutulemez ama sertleşme sorunu halledilebilir bir problem.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl halledilebilir mesela akıl verir misin? İcimdeyken bile iniyor yani sacma degil mi
Cevap sahibi+1 yılYani bitkisel macunlar var onları tüketebilir stresten uzak durmalı mastürbasyon yapmamali içinde inmesi senin fazla islanmandan da olabilir yeterince zevk almasından da
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olmadan yaparsan haram ve zina ömür boyu doymazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa derken ne kadar. ? Sonradan uzamaz ama ameliyatları var diye duymustum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. maalesef uzamaz kaç ki sana kısa geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim 12-13 cm falan heralde
Belli bir yaştan sonra hyr
00 YorumlaDoktora gitmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden sevgililer yatmazdı
00 Yorumla Uzamaz sevgilinin ereksiyon problemi var ayrıca
00 Yorumla
+1 yılNeyse o uzamanlz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla He yaşlılar da baston yapıp kullanıyor
00 Yorumla
+1 yıluzamaz
00 Yorumla
+1 yılkaç santim?
00 Yorumla
+1 yılmaalesef sonradan uzama falan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk deneyimin galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya ya yakın mısın