Örneğin kalçanın altına yastık koyarak seks yapması ya da oral yaparken hiç diş değdirmemesi gibi gibi…
#reda
#reda

- Pozisyonları doğru ayarlaması
- Oral yaparken partnerinin nasıl zevk alacağını bilmesi
- Partnerinin haz noktalarını bilerek ön sevişme de buna da dikkat etmesi
- Bencil olmak yerine karşılıklı zevk ve haz almaya önem vermesi
- Pozisyon değişimlerin de dikkatli davranması
Genelde oral yaparken belli oluyor. Diş değdirme veya yarım yamalak hareketlerin olmaması bunu kanıtlar.
Ayrıca her pozisyona rahat girebilmesi. Ya da en azından doggy de ki o duruşu yapabilmesi belli eder zaten.
Dokunuşları tam doğru yere yapması,
Penetrasyon kurmaya çalışırken penisi iç bacağa kaydiranlar var.. Yanlış yerlerde gezinmesin yani,
Oralda vajinayla öpüşmesi,
Öpüşürken dilini mükemmel kullanması ve yeniliklere kolay uyum sağlayabilmesi..
Şimdi o kadar çok şey var ki çoğunu açık açık yazamam ama şöyle söyleyeyim oral yaparken ısırmaya çalışmaması, geç boşalması, sevişirken acelesi olmaması, öpüşürken dilini boğazına sokmaya çalışmaması falan filan
Cevap
41Cevap
Aceleci olmaması bencil olmaması
Sakin davranması
Ön sevişme süresini ve kalitesini arttırıcı davranması
Oral sekse dakikalarını ayırması, oral yaparken ''tamam kıvama geldi artık düt'' düşüncesiyle değil; karşısındakinin aldığı hazzı arttırıp nirvanayı yaşatıp yaşatmadığına göre yapması
Seksi, partnerinin gözlerine ve tepkilerine göre ritmini ayarlayıp, daha fazla zevk verici olmaya çalışması ( bencilliği arka plana atması )
Kadını iniltilerle boşalmadan asla kendini bırakmaması ;) <3
Sekste tecrübeli biriyse ön sevişmeyi uzun tutar tadını çıkarır partnerine zevk verir.
Tecrübesiz kişi eğer ilkse hemen belli eder zaten aceleci davranır rotayı şaşırır 😂
Muhtemelen nerden giriceğini bulamaz tecrübesizse hemen anlarsın yani
O diş değdirmeme konusu çok önemli tabiki tecrübeli olan davranışları ile belli eder öncelikle aktif olur duygulara ya da isteklere göre doğru karşılıklar verebilir yönlendirmeye gerek kalmaz
Tecrübeli kişi buraya yaptıklarını anlatmaz o kendini belli eder. sana his ettirir özetle soyunmaya başladığında otomatikman misyoner posizyonuna geçersin merak etme.
Oral yaparken, çoğunu alabilmek..
Bunu sadece koca suratı olanların yaptığını düşünüyordum fakat bu yaz 20 yaşındaki küçük suratlı bi’ kızın yaptığını görünce şok oldum.. :/
Kesinlikle ne yaptığını bilen, partnerini zevkten nasıl çıldırtacağını bilen, heyecan yapmayan birisi hem tecrübeli, hem de tehlikelidir.
Tecrübe sahibi olmak önemlidir tecrübeli kişi ne istediğini çok iyi bilir usta dokunuşlarla partnerine zirveyi yaşatır
Tamam yönetebilmesi. Karşı taraftan adım beklememek. Direkt konuya girmek.
oralda iyi olması
bana ayak uydurabilmesi
üstündeyken alttan o da çalışması
neyi ne zaman yapaçağını bilmesi ve fantezileri nerdeyse kusursuz uygulaması
Kadını zevkten ucurmasi yeterli seven bence
Çok iyi oral seks yapmasi
Bütün seks pozisyonlarında muameleyi iyi yapması
Bilmiyorum hiç tecrübeli değilim maalesef hiç yaşamadım
çıplakken utanma hissinin olmaması en büyük faktör bu
Diş degdirmemek ağız dudak genişliği ve diş yapısıyla alakalı tecrübeyle alakası az
Kucağa oturunca hepsini içine alması yani içeri giren çıkanlar çoktur o da iyi şey etmiştir
Sütyen kopcasini tek hamlede tek elle açabilmesi, ilk defa görmüş gibi aceleci davranmaması ve seni düşünmeden doldurması
anal yaparken temiz ve rahatça alıyor olması benim için Yeterli seviyorum tecrübeli kadın ları
Çıplakken utanmıyorsa tecrübelidir
Birlikte yaşayıp birlikte ogrenmiyorsak ne anlamı var?
Dogy de güzel domalmasi belini tam kirabilmesi
Sütyen kopçasını tek elle açıyorum artık tecrübe var demek ki😉
Sütyen kopçasını tek elle açması
Vajinal oralı iyi yapması.
Çenesinin değil deneyiminin konuşması
Anal istememesi, soft olması
Aceleci olmaması..
Saksı esnasında penisin çoğunu ağzına alabiliyorsa bir kız kesinlikle tecrübelidir..
Sakin ve soft ilerlemesi. Zevk noktalarına odaklı yaklaşması
Sokacağı yerleri çok rahat bulabilir.
Boğaza kadar gidiyorsa geçmiş olsun
Ben anlamam bu seks şeysinden
Dokunuşları nereye dokunduğunu bilmesinden
Soğuk kanlı olup ne yapacağını bilmesi
Tövbeler tövbesi neler varmış
Klitorisi , vajinal duvarları uyarması.
Ben o kadar tecrübeli değilim bilmiyorum
Sakin ve tadını çıkararak sevişmesi.
Evet onlar önemli
Direk soyunup çekinme yoksa kesin tecrübelidir