Merhaba erkek arkadaşımla ayrıldık bugün uzun bir birlikteliğin sonuydu çoğu kez cinsellik yaşadım bunlar için pişman değilim evet ama üzülüyorum aile tanışması yaptık 5 ay kadar önce ve abisi aynı evde yaşamak istemediğim için terk etti evimizi ailemde vermicez dediler aramızda çatışmalar olmaya başladı ailemde biraz inada bindirip altın istediler ama öyle çok değildi ve kendi sevgilimde bunu sorun yaptı yok kıyafetini pahalı yapma öyle böyle derken bugün bitti napacagım ilerde bilmiyorum nasıl ilerlemem gerekir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Öncelikle onu düşünmeyi bırakmak için başka şeylere ver kendini
İyi ki bitti öyle düşün abisi ilişkiniz üstünde söz sahibi olacaktı yoksa
Abisinin tavrı ile şekillenen ezik bir tip evlenince sana neler yapardı
O aklına gelirse düşüneceğin tek şey iyi ki bittiği olsun
Bekaret için de bir şey yapamazsın olan olmuş. Olanla ölenin önüne geçilmez üzülüp dursan da değişmeyecek önce ruhunu düzelt yeni hobi yeni arkadaşlar vaktini doldur çünkü tüm vaktini sevgilinle geçirdiğin için bir boşluk ve alişmişlik olacak doğal olarak
Ondan açılan boşluğu arkadaş aile yeni uğraşlarla doldur Bu dönemde yalnızlığını ve hüznünü bastırmak için yara bandı model bir erkek alma hayatına sadece düzel gez dolaş kendini sev
Ve şükret iyi ki evlenmedin o tiple çekeceğin cefalar çoluk çocuğun daha zorlu bir süreç olurdu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılSakin ve soğukkanlı olun ve biraz zaman verin kendinize..
Her şey bir yerli yerine otursun ve olaylar iyice soğusun.010 Yorumla
Soran+1 yılşu an çok düşünemiyorum bişey cinsellik yaşamama mı üzüleyim yoksa verdiğim emeğemi
- +1 yıl
Bir şey düşünecek durumda olmadığınız için sakin olmanızı önerdim.
Bir süre uzaklaşın ve kendinizle kalıp kafanızı ruhunuzu
toparlamaya çalışın.
Cinsellik telafi edilebilir bir durum ama ruhen hasta olursanız
toparlanmak daha zor ve zaman alır.
Soran+1 yılşu an psikolojikmen beni yıpratan bi süreç içindeyim umarım atlatabilirim
- +1 yıl
Atlatırsınız bende yaşadım benzeri bir süreci ve iyi anlıyorum sizi.
Soran+1 yılBeni korkutuyor biraz bu süreç aile tanışması filan yapınca bende eşim olucak dedim ısrarı üzerine sorun etmedim karşıma yeni biri çıkarsa bunu nasıl açıklıcam bilmiyorum eşim olucak sandım verdim diyemem dersemde benide san banada ver der kötü hissediyorum çok emşn hissediyordum
- +1 yıl
Hayır hayır asla böyle düşünmeyin... Bekaret üzerinden kendinizi suçlayıp gelecek için kötü şeyler düşünmeyin! Sizi sevecek olan bir adam her halinizle sever ve kabul eder.
Bekaret yüzünden sizi kabul etmeyecek olan sizi zaten hak eden bir erkek olamaz!
Soran+1 yılBeni bu ister istemez düşündürtüyot ne diyeceğim hangi açıklamayı yapacağım
- +1 yıl
Bu şu anda düşünmeniz gereken en son şey ve çokta düşünülecek bir durum değil.
Önemli olan üzüntünüzün geçmesi ve psikolojinizin normale dönmesi.
Gelecekte evleneceğiniz erkekle her şeyi baştan konuşursunuz zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim kötü yargılamayıp tamamen iyi düşündürttüğünüz için minnettarım 🫶🏻
- +1 yıl
Rica ederim yargılamakta kimsenin hakkı değil.
Siz düzelin ve iyi olun kendinize zaman verin
zamanla tüm yaraları kapatır, yeter ki
kendinizi kaybetmeyin.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arayı tam açmak yerine sakın kafayla düşünme fırsatı tanıyın kendinize birbirinize kırıcı sözler söylemeyin belki geri dönüş yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sakin ol panik yapma aynı şekilde yeni bir ilişkin olabilir önemli olan doğru tercih yapman
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani şu an hayatını rolantiye alman gerek önce herkes bir sindirsin yaşananları sende öyle
00 Yorumla
+1 yılGidiceksin sukur namazi kilicaksin konuyu kapaticaksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yoluna bak. Ağla, zırla, acını yaşa, sonra yoluna git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAileler tanıştıktan sonra mı vermeye başladın ya da çok oldu mu cinsellik yoksa tek seferlik miydi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç, sırf maddiyattan bir ilişki bitmemeli, bitiyorsa o işte başka şeyler vardır diye düşünürüm mesela samimiyetsizlik sevgisizlik vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafana takmicaksin artık önüne bak cinsellik yaşadin diye evde de kalmazsın gönül işleri nerde ne olacağı belli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ders olmuş senle çıkan erkek zorluk yaşar hem senin duygusal ve cinsel geçmiş takıntın vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılBi takıntım yok
+1 yılben anlamadım cinsellik yaşadın diye evde kalmazsın korkma. hayırlısı buymuş yeni ilişki yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYani çıkarımın bumu sağol
Zaman ayır kendine biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik var mıydı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılUnutup önüne bakacaksın başka çare yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılHemşireyim de bununla ne ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılMesleğin var kendi ayakların üzerinde durursun canını neden sıkıyorsun?
Soran+1 yılYani meslekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ondan kaynaklı ekonomik olarak özgürüm ama şu an cinsellik yaşamış olmalda beni yıpratan bi süreç yeni atandım zaten
Cevap sahibi+1 yılBen senin gibi memur bir kızla evlenmek isterdim üniversite mezunu asgari ücretle çalışan biri ile evlenir miydin?
Soran+1 yılNedene olmasın ben karşımdaki insan kendini geliştirebilmiş mi ona bakarım allah karşına güzel insanlar çıkarsın ne diyim
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkma bu durum için. Senin gibi memur bir kızı herkes ister. Hangi şehirde görev yapıyorsun
Soran+1 yılDeprem sonrası deprem bölgesine atandım şehir belirtmiyeyim
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım sizi tanımak isterdim. Dertleşiriz isterseniz bu size biraz iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladınız beni iyi geceler umarım mutlu olursunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler