Cinsel Yaşam Kol veya bacak alçıdayken seks olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Aranızda bu şekilde yapan var mı? Nasıl oluyor? Kol veya bacak alçıdayken seks olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayağım alcidayken çokça yaptım ama ilk hafta çok sorun oluyor sonrasında sadece pozisyon sıkıntısı gerisi sorun yok 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl size kaç kez fetiş p*rno izleyip KS de soru sormayın demedim mi ben hı 1 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bacak alcidaysa sadece birkaç pozisyon ama kol alcidaysa birçok pozisyon olur 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kol ve bacak alçıdayken mi? Sakat olan hangi taraf? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasin ki 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Olabilir. Doğru pozisyonlarda 0 0 Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl olur neden olmasin ama nasil gusul alacan 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ahahah engel tanımaz seks hıkayelerı 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Troll soru 1 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İstenirse mümkün 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne kadar acımasızca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ayağım alcidayken çokça yaptım ama ilk hafta çok sorun oluyor sonrasında sadece pozisyon sıkıntısı gerisi sorun yok
size kaç kez fetiş p*rno izleyip KS de soru sormayın demedim mi ben hı
Bacak alcidaysa sadece birkaç pozisyon ama kol alcidaysa birçok pozisyon olur
Kol ve bacak alçıdayken mi? Sakat olan hangi taraf?
Her türlü olurda abdest nasıl alacaksınız zindiklar:)
of çok iyi kaçamazsın da :D
Orası alçıda değilse sorun yok...
Olabilir neden olmasin ki
erkekse olmaz kadınsa soft olur
Olabilir. Doğru pozisyonlarda
olur neden olmasin ama nasil gusul alacan
ahahah engel tanımaz seks hıkayelerı
Apandisit ameliyatı olduktan 5 gün sonra yaptım
Güzel fantezi denenebilir
E dinlenin be arada ablacım
Kol ve bacakla mı yapılıyor
Troll soru