Hemen evlenme istegi olmadan ama tam anlamıyla hem sevgili olacağımız hem de cinsellikte rahat rahat beraber olabileceğimiz bir ilişkim olsun istiyorum. Nedir bu burada kötü bir niyet arama isteği? Suç mu 😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
suç değil herkesin kendi tercihi kendi seçimleri kötü bir niyette yok ortada senin gibi düşünen çok insan var partnerin memnunsa sıkıntı yok ki zaten olması gereken bu diye düşünüyorum
Evet çok haklısınız. Maalesef etrafımda olan algı ya kötü bir niyet olduğu ya da bunun sevgi olmadığı. Evlilikten kaçmak değil ama direk birşeyleri yaşamak için bunun ön koşul gibi kullanılması yanlış geliyor bana. Sevindim benim gibi düşünen insanlar olmasına ❤️
biriyle ten uyumunun olup olmadığına koklayarak karar veremezsin cinsellik çiftin birbirine olan bağını arttırır insanlığın milyonlarca yıldır yaptığı şeyi hala normalleştiremememizi anlayamıyorum
Evet... Sonra o kadar çok evlilik bu nedenle yıkılıyor ki.. her önüne gelenle yaşamak gibi anlıyor millet. Sevmek ve sevilmek, ve bunun bir parçası olan cinselliği yaşamayı bu kadar suç gibi görmek çok yanlış
suç gibi gören insanlar mutsuz insanlar görücü usulu zorla evlendirilmiş insanlar gençken yapamadıkları için yapanlara ıyy terbiyesiz gözüyle bakıyorlar önüne gelenle yaşamazsın ama ciddi düşündüğün biriyle yaşarsın cinselliği ilahlaştırmayın gözünüzü seveyim
😂 millet kafayı yemiş ya. Ben üzülüyorum sadece onlara bakınca. Bire bir aynı düşünüyoruz bu arada. Aklın yolu bir
dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi Ama insanların hayatlarını burunlarını sokmayı kendilerine hak biliyorlar buna kızıyorum
Işte normal ve doğru bunu gördükleri için onu sana ihraç etme ihtiyacı duyuyorlar. Hatta bazısı iyice hadsiz bir şekilde herkesle yatıyor ya da eskorta gidiyorsun imasını yapıyor. Umarım ya bizim gibi insanlar artar ya da bu insanlar burunlarını başkalarının işine sokma canım vazgeçerler. Çok memnun oldum bu arada 😄
umarım 🙏
flört en iyisi bence
Doğru da bir yerden sonra sıkıyor
Suç değil.