ɾҽժ_աօʍɑղ'dan herkese keyifli geceler🥂❤️🔥
Hayır yapmadım
Evet yaptım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ɾҽժ_աօʍɑղ'dan herkese keyifli geceler🥂❤️🔥
Sanırım beceremediğim tek şey. Aslında partnerime trip atmak için taktik yapmak çok istedim. Her istediğinde elde edemesin diye ama tribim bu konuda 0,00001 sn sürebiliyor. 25 senedir değişmedi. Keşke yapabilsem, reddedebilsem. 😂
😀 valla aynı benim gibi bende çoğu zaman bu konu da trip olsun diye tavır yaparım aynı yazdığın gibi ama dayanma sürem 10sn ancak
😅
Hayır yapmadım.
Bu tip ihtiyaçlarımı ve isteklerimi doğrudan ve dürüst bir iletişimle göstermeyi severim. Eşimin de bana saygı duymasını ve isteksizsem buna neden olan nedenleri ortadan kaldırmak için benimle birlikte olmasını tercih ederim.
Seksi seviyorum, bu yüzden eğer kaçmak istiyorsam mutlaka ortadan kaldırılması gereken önemli bir nedeni vardır. Bunu da eşimle paylaşıp desteğini almaktan kaçınmam.
Bu seksi fiziksel ihtiyaç olarak ön plana alan kişilerin kaçma eylemidir. Oysaki seks in ruhların birleşmesi olarak gören, bunu bütün zerresi ile hissetmek isteyen hiç kimse kaçamaz.
Sevgilerimle 🌹
Hiç seks yapmadım ama eşim olsaydı ve benimle seks yapmak isteseydi onu hiç kırmazdım ne zaman isterse evet derdim. zaten eşime karşı yalan söylemem ya da numara yapmam hiç bir zaman..
Cevap
22Cevap
Bir erkek veya kadın akrep burcuysa eğer, asla böyle bir şey yapmaz
Hiç seks hayatım olmadı evlenince olacak inşAllah, olsaydı eğer hiç uyku numarası falan yapmam kadınımı hep mutlu etmek isterim ben 😊
Sen de mi Brütüs "sexs den" ne balım sen yapma bari
Evet ya hata olmuş çok dikkat ederim aslında:/
Bir defaya mahsus görnmezden gelelim
Soruna gelecek olursam da hiç öyle bir sorunum olmadı seks hayatım olmadığı için
Hayır yapmadım yapılırmış hiç hem ne demişler dayak buldun sıyış seks buldun yapış🤭
Çok zor oluyor ama yapmak zorunda kaldım birçok kez
Istemezsem zaten soylerim ki kacamak niye davranayim
He ya hep yapıyom bu kadınlar hiç erkek ruhundan anlamıyorlar hep etimden sütümden yararlanmak istiyorlar
seks için uykudan uyanırım saat fark etmez gecenin üçü beşi on beşi yirmi beşi
Evlenince ilk gece uyuyor numarası yapicam 😂
daha şimdiden planladın yani 😀hadi bakalım umarım anlamaz hdhdh
Acımasızsin
Ahhaha şaka yapıyorum ya 😂 ilk günden yapmam öyle şeyler 😄
@KS-Fucck öyle koca bulmam merak etme kendinle karıştırma
@KS-Fucck kişi kendinden bilir işi demisler
@KS-Fucck hayır bana dediğiniz yorumlardan bunu düşündüm
Yapmadım yapmam da beni isteyen bir partner i asla doyurmadan yatmam
Yapmadım yaparsam vursunlar
Asla yapmam diyordum bir kadin pes ettirdi uyuyor numarası yaptım 😅
Hayır yapmadım
Seksten kaçılır mı ya çok ayıp
hayatta yapmam
Bir kez yapmak zorunda kaldım 😅
😀neden
İçmiştik arkadaşlarla. Hep beraber sonrasında çorbacıya gitmiştik. Kız leş gibi sarımsak ve içki kokuyordu. Sevişeyim mi kusayım mı olmuştum 😏
E haklısın o zaman
Numara yapmıyoruz; başımız ağrıyor...
Baş ağrısına iyi gelir belki
@Kenank07
O zaman birşeyler düşünülebilir.
İlaçsız da vardır çözümü kimyasal alma çok
Seksten kaçtığım görülmüş şey değildir.
erkekler yapmaz hocam kadınlar yapar
Hayır yapmadım
Bulduk'ta bide numara yapıcam :D
Öyle bir şey olmadı
Hayır yapmadım