Merak ettim , Bir görüşde okudum arkadaş bahs etmiş 54+ kilolu saymış. Doggy poziysonu zayıf kadında iyi oluyor diyor. Gerçekden öylemi? Mesela , kilolu olunca o pozisyonu alamıyormu, duramıyormu kadın öyle? Ne oluyor yani?😅

Merak ettim , Bir görüşde okudum arkadaş bahs etmiş 54+ kilolu saymış. Doggy poziysonu zayıf kadında iyi oluyor diyor. Gerçekden öylemi? Mesela , kilolu olunca o pozisyonu alamıyormu, duramıyormu kadın öyle? Ne oluyor yani?😅
Kilolu olunca bulamıyorsun mi giresin 😂 et yığınlarının arasında arayıp bulmak zorunda kalıyorsun. Bi de tamamı girmiyor kilodan dolayı. Bacakları açması falan da sorun oluyor. Aşırı kilolular da böyle balık etli yine çok sorun olmuyor ama. Yine de zayıf favorimdir her zaman 😄
Sesli güldüm o nasıl anlatlm ya yolu bulamadım keç galdım😂😂🤣
Durumu anlattım ben 😂 doggy de falan daha da zor oluyor. Araya sallıyorsun. Yerini bulup girerse ne ala girmezse iki saat aşağı yukarı yön buluyorsun 😂
Cevap
13Cevap
İdeal kilosunda olmalı
İnsanlar kendi istediği profili yazıyor oraya, kilo önemli tabi ama 54 üzerine şişman demek haksızlık olur, özellikle Türkiye ortalamasinin doğurgan kadınlarda 62-63 olduğunu düşünürsek
öyle bir durum yok doggy kiloluda daha mükemmmel oluyor. kilolu kadını kucağa almakta zorlanırsınn onun haricinde bir problem yok.
Doggy pozisyonunda kilonjn hiç bir önemi yok. Ama 70 üzeri olmazda iyi olur
Kilo vs asiri olmadigi surece sekste pozisyon oneminden çok isteknarzusuna bakmak benim tercihimdir
Alakası yok. Balık etlilerde de doggy pozisyonu gayet çekici oluyor
Sorun kilosu degil, erkegin kaç kilo taşiyabileceği
Şişko olacak asddfg koca seyit gibi gülle kaldırır gibi kaldırıp yerleştireceğim gülleyi asdfg
Hiç öyle şeyler yok bence
Big asss daha iyi değilmi ya sjdhdh
Balık etli ince belli iyidir
55 zıplamalı
Boya göre değişir
Alır bence sen kaç kilosun
48
Fiziğin harikadır senin darsındır iyi zevk alırsın
Hangi şehirdesin
Denemedim ben. İstanbuldanım
Bakire misin
He, ondandır bu merakım🤣🥶