Soru Basit Cinsel Yaşantısı Acemi Bir Erkek Veya Kadın Mı?
Yoksa Cinsel Konuda Deneyimli Bir Kadın Veya Erkek Mi?

Deneyimli erkek/kadın
Acemi erkek/kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru Basit Cinsel Yaşantısı Acemi Bir Erkek Veya Kadın Mı?
Yoksa Cinsel Konuda Deneyimli Bir Kadın Veya Erkek Mi?

Oy verirken "deneyimli" seçeneğini kullandım.
Ancak öğrenmek isteyen, hevesli, enerjisi yüksek ve aç birilerini de gözardı etmek olmaz. Belki ilk başta heyecana yenik düşebilir ama isteği ve enerjisi ile bu açığı kapatabiliyorsa çok keyifli saatler yaşanır.
Deneyimli olması daha iyidir, sebebi şudur nasıl sevişmesini bilir, çocuksu olmaz ve akıcılığınıda bilir, yavşaşça, sakince, keyfini çıkartarak sevişir ve hissettirerek yaşar ve yaşattırır deneyimli kişi, misal oral sekste nasıl davranmasını gerektiğini iyi bilir, biz erkekler olaraka oral seks düşkünüyüz ve deneyimli birisinide o anda yönetirsin şurayı em, yala yönetirsin ama tecrübeli kişiler daha istekli ve daha haz alarak yapar bunları.
Dayı o zaman sana tecrübeli çok yemiş yutmuş lazım
Diyosun ki senden önce çakan caksın belki senden daha iyi sksinler senle sevişirken de senin iyi olmadığını da bilsin diosun yani
Hayır, yani benden önce yaşadıklarıyla sexe doymuş birisi olabilir, sırf bu anlamda gözü dışarı kaymayacak birisi olabilir, benimlede yaşayınca, kendi tecrübeleriyle yönlendirebilir, bende onu bildiğim kadarınca yönlendirebilirim, karşılıklı bunlar ve bunlara doyduğu içinde, bana karşı daha sadık olabilir, kendini benimle yaşayacağı seksten sonra kendini bana ait hissedebilir.
Kesinlikle ve kesinlikle acemi olmamalı.
Keşfetmek yani Acemi diyorum ben de 👍
Sordum mu?
Hayır
Cevap
18Cevap
Ben deneyime bakmam.. daha önce ilişkisi olmuş olmamış olabilir. geçmişi kurcalamam
Acemi daha ıyidir herşeyi sen öğretecen işte ne güzel
Değil mi birlikte öğreneceksiniz ya da Ben de Acemi Olarak Acemiyi Tercih Ediyorum Zaten Deneyimli De ne Kadar deneyimli Olabilir p*rno Yıldızı Değilse 😂😂
Her ikisinin de artıları ve eksileri var. Bir tık acemi ön plana çıkıyor bende. Sanırım yönetmeyi ve yönlendirmeyi sevdiğim için😇
Deneyimli kesinlikle bir şey yaşıyacaksak haz vermeli
Genc kızlar usta oyuncu ister, usta kadınlar figuran ister. Çaylak erkekler şefkatli usta kadın ister. Usta erkekler için farketmez.
Acemi olması sorun değil benim için. Ne güzel ilki olmak mutlu eder.
Erkekler; Ustalarla yaşamak; acemiyle evlenmek ister
Karşıdaki kişinin performansına göre kimi acemi bazen tecrübeliden fazla ayak uydurabilir bu tamamen aura ile alakalıdır
Acemi kadın, çünkü onu kullanması daha zevkli olur. 😂😂
Deneyimli
Öğretmeyle uğraşamam diyosun 😂
Onu Düşünemedim İşte Kıskançlık Engel Oldu Düşünmeme
Sevdiğim tercih sebebi tecrübeyle ilgilenmiyorum
Yani yes mi no mu?
Ya yeter be 😂😂 Yani Diyor ki..
Üzüm üzüme baka baka kararır
Davul bile dengi dengine 😂😂
💃🕺🏻💃🕺🏻
Acemi avrat
👍 tercih sebebi