Kocam benden soğumuş, cinsellik yaşamak istemiyor. Ne yapmalıyım?

kocam benden sogudugu için cinsellik yasamak istemiyormuş, 4 yıldır evliyiz 2 yasında güzel bir kızımız var, güneydoguluyuz annesi cok narsist, siz iyi olunda... diye cümleler cok kullanıyor, istiyorlar ki evlerinin kölesi hizmetlisi ben olayım eşim 4 yıldır evi otel gibi kullanıyor, evi arabayı ben aldım cpcugumun odasına kadar dogulu oldugu için bana yaptırdı kız tarafı yaparmıs, evide almasaymıskm ozetliyiorum, laflara gelince sen ben yok ama bi hesap sordugumda sordurmaya izin yok onun parası kendi istedigi gibi harcarmıs, bugunde ben istedim sen onu unut sonsuza kadar yok dedi, bende dayanamadım annemin evine gittigim için benden ayrılıcakmış, sebebininde bunun oldugunu aoyle ded, ben çaresizim , çalısmıyorum sıanda cocuk baktıgım için kızım cok kucuk çalısmaya baslayanadım zaten asgari ücret veriliyo, ben napıcam bu adamla? cok narsist , gozlerni tvden ayırmaz evine bakmaz, gider yeni tekefon alır, bende ona sinirlenirim ya kırık eşyalarımız var gt yaptır derim oralı olmaz , ben bu adamjn beni sevmedigini düşünüyorum diyor ki illa sevişmek mi zorundayız evliliğin %70 i dokunmak ve sevişmek degilse nedir?

Kocam benden soğumuş, cinsellik yaşamak istemiyor. Ne yapmalıyım?