Sizce bir erkek çok sık seviştiği kadından sıkılır ve yeni arayışlara girer mi? Peki cinsellik sayesinde bir erkeği ömür boyu kendimize bağlayabilir miyiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce bir erkek çok sık seviştiği kadından sıkılır ve yeni arayışlara girer mi? Peki cinsellik sayesinde bir erkeği ömür boyu kendimize bağlayabilir miyiz?
Bence cinsellik azalmaya başlamış ve artık tatmin etmez hale gelmişse ayıran, ama her geçen gün daha farklı zevklerle seni tanıştırır yeni heyecanlar vererek hazzını her sefer bir basamak yükseltip hit gide senin eksikliklerini tamamlıyorsa işte o zaman bir bağlaç. 🤗😁😎
Bu aorunun cevabı hem bağlaç hem ayraçtır şeklinde verilebilir. Cinsellik her ilişkinin temeli ve olmazsa olmazıdır. Ancak eğer sevgi ve saygı kavramları yoksa sadece cinsellik bir kadınla bir erkeği birbirine bağlamaz. Diğer yandan sevgi ve saygının olduğu ilişkide de cinsellik iki insanı birbirine daha fazla bağlar. Hatta bu durumda cinsellik insanların birbirine sevgisini ve bağlılığını göstermenin bir yoluna dönüşür.
Çok doğru güzel bir bakış açısı... yorumun için teşekkürler 🌿
😊
Merhaba, seks ilişkilerin kilit noktasıdır, yatak odasında mutlu olan çiftler, bunu tüm ilişkilerinde hissederler, ancak tek başına seks ömür boyu baglamak ya da bağlanmak için yeterli değildir, seksten başka somut ve orgazmdan başka soyut kavramlara da ihtiyaç duyar insan, sevdeki davranışların saygı sınırında olması, sevgi, güven ve sadakat gibi...
👏🌺
Bağlaç da olabilir ayraç da. Her şeyi çok uyumlu bir çift yatakta uyum sağlayamadıysa ayraçtır. Birbirini sevmese bile bir anlık şehvet ile sevişmeye başlayan bir çift ise yaşadığı uyum ve haz ile birbirine bağlanabilir.
Cevap
30Cevap
Benim için sadece anlık zevk.. yani insanlar cinselliği bağlanamk için kullanıyorlarsa zaten gerçekten sevmiyorlar demektir birbirlerini
Duygusal olarak bir bağlaç olması çiftin arasındaki aşkla olan çekim ve arzuyla ilgili olmakla beraber;
Her ne kadar sevgili veya eş ile arada sevgi ve aşk olsada tekdüze veya klasikleşmiş, kalitesiz cinsellik de ayraç vasfında olacaktır.
Sevgilerimle 🌹
Neden sıkılsın ha partneri soft kalır o zaman olur kadın kendini erkeğe bırakıp yeniliklere açık olursa sıkıntı olmaz ve belki kendine bağlaya bilir iyi kaliteli bi seks ile belki ama seks ile gelen den de hayır ne kadar gelir bilinmez daha iyisi gelirse gider
Yani çok haklsın. 👏
Dimi ama yatakta iyi olmalısın ki oda bi yere kadar olur ki illa seks için gelen yeni şeyler arayaçaktır ona istedigini vermekte yetersiz kalırsan yarı yolda bırakır bence
Doğru kişi ten uyumu ve ortak zevklerle Japon yapıştırıcısı ….
❤️🔥 diyosunn
Dedim bile. Ayraçsa her şey yanlıştır
Hem evet hem hayır...
Öncelikle şunu kendinize ve partnerinize sormalısınız...
Bu birliktelikten beklentiniz ve hedefiniz nedir?
Tüm planlar cevaba göre yapılabilir...
Cinsellik bence bağlaçtır, çifti birbirine bağlamak vücutların ve tenlerin uyuşmasıdır ama cinselliğin içinde aşkta bulunması gerekir yoksa öyle her erkek kadın birbirini hemen hemen arzuluyor ise ohoho
Çok üzgünüm ki bu senin "karar vererek" yapabileceğin bir şey değil. Kimsenin değil. Ömür boyu olanına rastlamadım ama uzun soluklu olması tamamen şans. 1. şartı değişmez: ten uyumu.
erkek yoğun cinsellikle bağlanır kadın önce güvenmek ister sonra cinsellik verir. cinsel stratejiler farklıdır. kadın çıkarcı erkek fırsatcıdır. az cinsellik vermekle erkeği bağlarım diye bişey yok. zaten seni yeterince beğenmiyorsa yani sevmiyorsa az cinsellik yaşıyor olsanız bile sıkılır.
Sadece ihtiyaç, öyle olmasa kimse aldatmazdı zaten. Çoğu kişi aldatıyor, bir kişiye sadık kalamıyor.
İlk başlama nedeni derin ve gerçek aşka bağlı olmalı o zaman bağlaç olur ki olması gereken de bu bence.. Diğer türlü aseksüel hayat daha iyi..🍀🗝️
Kimini bağlar kimini koparır. Ten uyumu olmadıkça zevk olmaz. Aşk biter
evli değil ise başka kadınlar tercih edebilir %65 diyelim
Evet çok sık olunca sıkılabilir , yeni heyecanlar çok güzel oluyor
Adı üstünde ya bağlaç olur bence alkolik gibi bir şey bu
Sadece cinsellik için ömür bağlamak sakıncalı bence.
Asla sıkılmıyolar varya erkek cinsellıkten sıkılırmı hiç ya buda laf yanı anasına sövüyom gene gitmıyor
kadınları neden böyle pasif bi konuma koydun ki sen. onlarda sıkılıp başka erkeklere gidiyor
Sıkılıp başka erkeklere gitmek yerine, bu konu da seni deyimince "pasif" olmayı tercih ederim.
Valla öyle cinsellik konusunda en tercubeli kişi ben
Tamamdır bro
Kadın güzel ve bakımlıysa, hele ki yatakta iyiyse hiçbir erkek o kadından sıkılmaz.
cinsellik bence evlilikte hiçbir katkısı yoktur
Bence aldigin doyum zevkin belirleyecegı bir iş
Sadece cinsellikle olmaz. Mümkün değil.
Benim tercihim hep ayni kadin olmali
Takılıyorsan ayrac seviyorsa bağlaç
herzaman baglactır..
Bence bağlaç ama kıymetini bilene
Olur evet baglaç
Sıkılmakla alakalı değil.
Çarpma bölme bence
Bağlaç veya atraç bakmam saplar geçerim😁😅
Ayraç