sohbet et sorular sor ona cinsellikteki hayal ettiklerini arzularini fantazilerini anlat yeterli benim yakin kiz arkadaslarim anlattiklarinda kalkiyordu mesela onlarda bunu biliyordu bilerek anlatiyordu
Uzaktan görüp bakisiyorsaniz ona gülümseme ile ilk adımı at sonra o fark edince Günaydın iyi aksamlarla selam ver diyalog kapısını arala sonrası gelir.
Denedim de cocugun instasi yok bu yuzden gercek hayatta onu harekete gecirmem lazm benim de iletisim yanim biraz zayif sosyal hayatta. Yani utangacim pek girisken degilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
sohbet et sorular sor ona cinsellikteki hayal ettiklerini arzularini fantazilerini anlat yeterli benim yakin kiz arkadaslarim anlattiklarinda kalkiyordu mesela onlarda bunu biliyordu bilerek anlatiyordu
Uzaktan görüp bakisiyorsaniz ona gülümseme ile ilk adımı at sonra o fark edince Günaydın iyi aksamlarla selam ver diyalog kapısını arala sonrası gelir.
Bu özelde konuşulacak uzun bir konu! Tut terliği getir diyince getirilmesi gibi bişey degil ki?
kadınlığınla kaldıramıyorsan boş ver kanka sen bu işler git teletabis ol
E nasil kaldircam cocukla yakin temasim yok uzaktan goruyorum
İşveli ol, işveli konuş hafiften. Giyimi hafiften ona göre ayarla, makyajı falan da.
Bu arada utangaçsın anladık ama risk yok bayanlar için. Kime yapalım dese tamam der.
Dokunsan kalkıyor zaten onlarda. Hafiften bir yerini görse dahi kalkar
Konuşman lazım ıtangaçsan çok zor alman gerek konuşa konuşa
Ona gülümse temas et sana dokunmasına şzin ver sende dokun
Bu dediğine göre nasıl olacak ki 🤔 anca dekolte veya mini bir etek giyip makyaj yapman yeterli. O zaman
Yan yana gelince hoşlandığı kızı gorunce penisi kalkmayan erkek 1pne olabilir
Yaklasma. ihtimalin varsa ufak bir temas yeterli olacaktır istekli bakışlar davetkar bir gülümseme.
Dekolte giyin frikik ver teşhirci ol ona karşı
Twerk yaparak oral yaparak sevişerek
Henüz tanismadik jdhdhs
Tanış o zaman
Mini etek giyip bol bol frikik ver
Oyle de yollu gibi olmaz mi
Yooo neden olsun
İstersen bir kaç taktik daha vereyim bire birde
Ksr demesin bana cunku onla eglenmek istemiyorum onla ciddi düşüncelerim var
Ok bire birde konuşalım
Oradamısın
Çok fazla yöntemi var
Neler mesela
Kalca goğus firikik. Gibi
Utanirim
Hic bisey yapmadan da tahrik edemezsin ki ama.
Utangac bir insanim genel olarak ama icimde azgn kiz yatiyor
Sanaldan denedin mi sksting falan yaptin mi hic
Denedim de cocugun instasi yok bu yuzden gercek hayatta onu harekete gecirmem lazm benim de iletisim yanim biraz zayif sosyal hayatta. Yani utangacim pek girisken degilim
Baska biriyle sanaldan konusarak bu utangacligini atmaya calis. İstersen ozelden yzablrsin
Sanaldan cok defa konustum birileriylr ama gercek hayat ona benzemiyo tamam konusuyorum ama sosyal anksiyetem var tam kendim kuramam iletisimi
O zaman bi cesaretini toplayip Bir bahane ile konusacaksin iletisim kurup isinacaksin. Sonrasi gelir zaten
Fiziğin iyiyse sorun değil
Foto yok diyorsun utangacım diyorsun biraz zor
tamda tam anlayacak cevap vercemde
elleyip surtune bilirsin
Çok zor öyle. Fotoğrafsız falan.
boş ver yapma
O kadar basit ki şaşıracaksın yönteme
Tanıdık mi
Yok her gun gordugum biri tam tanışma firsatim olmadi ama hoslaniyorym
Azcık göster
Oral yap
Kaçağına otur