+1 yılDenginle ol kardeşim bence. Ne yapacaksın o adamla? Derinlik kurun ya. Bir kere gelmişsiniz bu hayata bir ona bir ona gitmek, ne bileyim olgun adam aramak falan bu hayatı ziyan etmektir bana göre.
Bir kere sev tam sev.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 yaş küçük kuzenim de bana yakınlık gösteriyor 11. Sınıf da okuyor aynı bina oturuyoruz sürekli her akşam ders çalıştırıyor beni diyerek yanima geliyor Allaha şükür dersleri iyi yoksa ben zor bitirdim okulu😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir bende olgun kadınla evlenmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
10 Yorumla
+1 yılKendimden yaşça küçük olanla çok beraberliğim oldu. Anladığım tek şey, olgun olmam ve ona arzuladığı her hayvanca delice hazzı yaşatıyor olmamdı.
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de kendinden 10 15 yas küçük mü arzular yoksa çocuksu mu bulur
- +1 yıl
😂😂😂 geçen gün netten tanıştığım biri vardı görüntülü sanal falan yaptık. Vücudu çok güzeldi, ama 18 yaşında. Tutturdu karın olmak istiyorum, yabına gelmek istiyorum . Benden küçük işte. Arzular çok baskın olunca yaş bir yere kadar önemli oluyor. Tabi 18 in altı zaten çocukla ona ben bile hiç tamam demem
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşıtların sana çocuksu gelebilir. ve babanda bulamadığın sevgiyi olgun birinde bulmaya çalışıyor olabilirsin
17 Yorumla
Soran+1 yılBabamla bi sıkıntım yok
Soran+1 yılDiğeri?
Soran+1 yılEvet itici çocuk gibi ve canım gibi geliyolar😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kendimden yaşça büyük adamları arzuluyorum. Erkekler de genç olanı seviyorlar ama 😂
73 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Kesinlikle 😂
- +1 yıl
Evt biz de çıtır severiz
İlişki veya cinsellikte sorun yaşamak istemiyor, şefkat ve arzulanmayı aynı kişiden kolayca bulabileceğine inanıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılTabi tercih meselesi ama demekki senin kafa yapına uygun yani olgun fikirli biriysen onlar da sana göre demekki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin öyle bakıyor olman normal ama bana çocuksu gelir.
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çıtır sever diye biliyordum
Soran+1 yılSen kart sev bb
Soran+1 yılErkekler olgun 😂
Soran+1 yıl40 yas üstü erkek kart gozumde 30 yas üstü kadın kart
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Babandan gelen bir şey. Babanı arzuluyorsun demiyorum ama erkek kavramını baban üzerinden kurmaktan ki bu normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce bu yaş aralığındaki biriyle ilişkin oldumu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç birlikte oldun mu, belkide işçilik iyi olduğu içindir, olgunlarda senin gibi çıtırları istiyor zaten
16 Yorumla
Soran+1 yılEski patronumla fb gibiydik bi dönem 37 yasındaydı onun haricinde takılmalık biriyle 1 kere yasadım oda 32ydi
- +1 yıl
40 ın üstüne pek çıkmamamışsın ama yaş darkınçok olunca zaten seks için oluyor, işi neden bıraktın ki her gün yapardı adam
Soran+1 yılYapıyordu zaten eşi öğrendi yine de dayanamıyorduk parasından da değil zirveye çıkartıyordu o beni bende onu gizlice yine baya sürdürdük eşi öğrendikten sonra ama ben eşine ifşaladım falan kestik kestikten sonra da yaşadık bi dönem arada yapıyoruz onunla öyle
Soran+1 yılHergün yaptığımız zamanları hatırlıyorum yemin ederim sapancaya götürüyordu beni nefes almıyorduk orada
- +1 yıl
Seks te her pozisyonu uyguluyorsan karısında bulamadığını sende buluyordu o yüzden birde haram tatlı gelir yaptıkça yapası gelir insanın, benimde vardı 18 yaşında 5 sene bende her akşam yapmıştım
- +1 yıl
Ben daha seksi buluyorum ama bu tabii taze tem olması ve şimdiki kızların dediğim gibi çok iyi seks yapmaları
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal. otobüste içime düşecek gibi çok genç kızla karşılaştım. çok teşhirci giyiniyorsunuz. size öz eleştri yapayım
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fuc_kbudydady_ gibilere sor. kızı yaşındaki kadınlara göz koyuyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal. Kafana göre takıl, hayat senin hayatın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz Erkekler de genç taze fit kadın isteriz. 🙂
Ama anormal fark olmamalı00 Yorumla
+1 yılgayet normal senin böyle düsünmen anormal olan seninle yatmak isteyen babalar :)
00 Yorumla
+1 yılNormal bence sebebi olgun kişi nerede ne yapacağını çok iyi bildiği için bu yönden meyillenirsij
00 Yorumlaolgun durus sahıbı otorıte ve seks delısı olur sen hangısını sevıosun erkekte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. olgun erkek ilgi gösterir sevecen yaklaşır. yaşıtlarınız kaba bencil sert davranıyor ondan
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir. ancak muhtemelen sahiplenmek duygusudur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDomine edilmek yönetilmek kendini karşındaki olgun kişiye bırakacak senin üstünde baskı kurmasını falan istiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sert seviyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım bunları?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaddy issues'u olan bir kişi daha çocuksusunuz a*mk onlar için s*kilip geçilecek kişilersiniz onlara göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaktif bir cinsel hayatın var mı , bu konudaki bakış açınla alakalı birkaç detayı konuşmak isterim eğer ilgin olursa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen yaşlarda benimde olgun kadın merakım vardı. zamanla geçiyo merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde bulunduğun hormonal döneme özgü normal zamanla geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne istediğini , aklından geçeni sen sölemeden biliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba sevgisi görmemissin
56 Yorumla- +1 yıl
Alakasiz
Soran+1 yılGördüm götten element uydurma babamla problemim yok gayet normal aile iliskimiz
- +1 yıl
Sen ne yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEğer baban yaşinda fakir heriflere veriyorsan senin zeka problemin vardir. Madem ruh hastası değilsin
Soran+1 yılEski patronumla fbydik libido tavandı sadece parasından değil biriyle daha yasadım 30 yas üstü oda çok iyiydi kendi yaşıma yakınlarla çok yaşadım idare etmeye çalışıyorum olmuyor 30 40 yaş arası bekar bulmakta zor evli adamla mı yapıyımaw hiç tadını almamışsın belli ki kaprisli olmuyolar hemen boşalmıyolar zirveye çıkıyo insan
Cevap sahibi+1 yılSen paralı askersin 🤣 patronunun metresliğini yapmiş. Itiraf geldi
+1 yılCunku tecrube seviyorsun, cocuksu degil baskin erkek seviyorsub
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle deneyimin oldu mu?
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne yapacağını bilir olgun,
20 Yorumla
+1 yılO günler başa beladır dikkat et ham yaparlar seni
011 Yorumla
Soran+1 yılYapsınlar:D
- +1 yıl
Cilveliyiz galiba
- +1 yıl
Bahsettiğin yaş aralığı için 25-30 yaşındaki kadınlar daha ideal genç kız tribi ile Uğraşılmaz egosu ile Uğraşılmaz her şey cinsellik değil çocuğum
Soran+1 yıl30 kart değil mi ya 😂
- +1 yıl
Her gün bir gün 30 olacak 40 olacak 50 olacak Şimdi senin oradan baktığında kart gözüküyor Aslında kart değil tüm duyguların tüm vücut hatlarının oturduğu yaşlar kadının en güzel yaşları 30'dan sonrası yani dedim ya cinsellik önemli değil o kadar taze olmak da önemli değil
Soran+1 yıl50? Bilmiyorum ya okadarda değil
- +1 yıl
Sen gene de Kendi yaşıtlarınla flört et onlarla arkadaşlık yap bu hayatta meze olma
Soran+1 yılSarmıyo onlar
- +1 yıl
Illaki yapacağım diyorsun yani
Soran+1 yılBekar bulursam yapcamaw karıları bela oluyo basıma evli adami napıyım ben
- +1 yıl
Hahahahaha kızısma ayları galiba
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normaldir. donemsel olarak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarım ve bende yaşça küçükler hoşuma gidiyor. Daha tatlılar çünkü.
00 Yorumla
+1 yılİstediğini yapabilirsiniz
00 YorumlaBir dönem o arzu oluyor herkeste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Aldığın hisle alakalı bişi diyemicem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin yaşındakilerin hepsi öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu devirde normal
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu böylelerinden hoşlanıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖz babanla sorunların mı var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baba sevgisi eksikliği ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl36 yasinda bekar birisi oldu mu hic hayatinda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadından anlayanı biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulamadık ki senin gibi birini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltı çoluk çocuk, ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir herhalde sfsd
00 Yorumla
+1 yılKac yaşında ki ile birlikte oldun en büyük
04 Yorumla
Soran+1 yıl37 eski patronumdu kotu olan su evliydi yani 30 yas üstü bekar bulmakta zor zevk alamıyorum gerçekten 20liklerle sebebi ne sence
- +1 yıl
Benden ya cok küçük olacak ya da cok büyük bende böyle seviyorum
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Bulamadık senin gibi birisini her gün saatlerce yapalım
+1 yılEvet normaldir kiz kardesim de öyledir
04 Yorumla
Soran+1 yılKız kardesinin böyle oldugunu nerden biliyon ya siz bendende betersiniz okadarda degil
- +1 yıl
Görüyorum ya kiminle takildigini
- +1 yıl
Merak mi ediyorsun
- +1 yıl
Burdamisin
Bana mide bulandırıcı gelio 🤢
14 Yorumla- +1 yıl
Niye kız
- +1 yıl
Söyleyene bak, kendin dini nikahla 53 yaşında erkekle beraber yaşıyorsun gelmiş Bursa yorum yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılnormal
00 Yorumla Tecrübe lezzet
00 Yorumlanormal bir durum
00 YorumlaNormal tabi 👌
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgisiz mi büyüdün
00 Yorumla Normalll ailevi sorunun varsa
01 Yorumla
+1 yılBu kız çok tatlu
01 Yorumla- +1 yıl
Eşim benden kaç yaş küçük varya 🥰🥰🥰
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Normal tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Yaptın mı peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipin kart mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 olmaz mi😅