İki senedir etkisinde kaldığım animatör beni yanına Antalya'ya çağırdı, ne yapayım?

Ben 29 Haziran doğumlu bir yengecim, o ise 23 Kasım doğumlu tam bir Yay erkeği... İki sene önce birliktelik yaşadık tek gecelik ama ilk heyecanımdı. Hala etkisindeyim. Başlarda ben ona bir kaç defa yazdım cevap vermiyordu bu sene hikayelerimi beğeniyordu, cevap verdi. Yanıma gel filan dedi kısa konuştuk, geçen cumartesi de gel biletini alacağım dedi olur dedim. ama sonra bir daha yazmadı. Bu ne demek oluyor, ben gitmek istiyorum yanına, bir yere seyahat edeceğim ordan sonra gelirsin yanıma dedi, ben ne diyeyim bu adama beni çağırsın diye ağzının içine bakamam ki... Bir erkek için Antalyaya gitmezdim ama bu adam hoşuma gitmişti, 2 aydır cinsellikte yaşamıyorum, 2 ay önce yoğun bir cinsel hayatım vardı ama heyecan yoktu artık zevk alamıyordum. 2 ay sonra bekaretimi tek gecelikte olsa bu adamla bozmak istiyorum, heyecan arıyorum. Sizce ne yazayım adama, sizce yaptığım delilik mi?
İki senedir etkisinde kaldığım animatör beni yanına Antalya'ya çağırdı, ne yapayım?