Cinsel Yaşam Temas bağımlısı biriyim, bundan kurtulamıyorum. Normal mi? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlla sevdiğim insanlara dokunacam temas edecem. Temas bağımlısı biriyim, bundan kurtulamıyorum. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zamanla geçer teması düşünme 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kurtulma sadece temas edemeyeceğini aklında bulundur 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende öyleyim ama sadece aşık olduğum kadına 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl temas bağımlılığı bende de var en güzel bu bence 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru olanda bu temas 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. erkekler genelde sever :D 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kurtulamazsinda 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dokunma fazla teper 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İyi işte 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Gel bana da temas et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
zamanla geçer teması düşünme
Kurtulma sadece temas edemeyeceğini aklında bulundur
Bende de var ndnfmfmf
Temas benimde hoşuma gidiyor doğrusu
Bende öyleyim ama sadece aşık olduğum kadına
Uzman desteği al
Değişikmiş partnerler şanslı
temas bağımlılığı bende de var en güzel bu bence
Soru yanlış konuda açılmış galiba, cinsellik 😵💫